dobro jutro vsem majčicam in našim hroščkom!
jst sm že v službi, ve pa vidim, da še spite s vojimi
. prav je tako!
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
eole, ej nič ne zamerim, HB nekateri dojenčki niso prav nič občutljivi
....žal pa na Varjo zelo vpliva kar jaz pojem. Prejšnji teden sem pri tašči jedla testenine z golažom...v tem golažu je bilo še in še čebule...posledično pa je obe zvijalo.
kasso, se strinjam. mnoge mamice pravijo, da jedo vse, jst pa sem pri ta mali opazla, da če sem jedla sveže sadje ali kaj začinjenega, jo je pa zvijalo. zato sem se raje določenim stvarem odrekla, zdaj pa počasi uvajam nazaj.

pa smo se le izognili krčem.
IZVIRNO SPOROČILO: Kanka
Bejbe, kostanja je pa letos bolj mal. A se samo men tako zdi. Sem šla včeri s starejšo hčerko v gozd pa ga nisva skorej nič nabrale. Že vse pobrano ali pa je še zelen.
pri nas je kostanja polno. so ga v soboto in nedeljo nabirali, pa ga imamo celo škatlo na zalogi. si ga pa ne upam preveč jest, da ne bi eve pol zvijalo. bojo pa drugo leto bolj dobri!
tudi jaz vam pošiljam

in

, da čimprej ozdravite!
IZVIRNO SPOROČILO: Kanka
ne da samo računalnik okupira, gre od zdravnika s kolegi na kavico
, ko mu pa rečem gremo za 15 minut na zrak, takrat je pa z eno nogo že v grobu. Tolk jamra.
kot bi za mojega brala

prejšnji teden ga je skor cel teden okol lumpal, razen v torek in čez vikend je bil doma. zgleda da so bile to priprave na naslednji teden, ko ga cel teden ne bo, ker gre v vojsko na terenske vaje! sva z evo imele predpriprave!
a veste, kaj mi je eva v soboto nardila! se je v vozičku igrala z dudo in si je v usta dala plastiko na dudi, ne cuclja - do polovice, pol pa še nekak okrog zasukala, da si je direkt med dlesni zagozdla. pol pa ven ne dobit, ker je še usta skup tiščala. kak jok je bil, ko sm jo rešla!
aja, še glede tabletk yarina. mi je kolegica, ki dela na ginekološkem oddelku razlagala, da baje tud ostale tabletke povzročajo pljučno embolijo in se baje G veliko odločajo za druge oblike kontracepcije. zelo razširjena je mirena. jst pa sem mislila, da bom spet šla na tabletke, pa zgleda da bomo mogli nekaj druga poskusit!
lep dan vsem!