IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
o zavračanju dojke,flaše, miganju z glavo in o tem da jim ni za jest...pa da jih lahko samo na pol v snu nahranite pa tole... , sem pisala pred časom, ne... je Taja najstarejša, in naj vas potolažim je že minilo pri nas!! , ko sem brala to, me je vse skupaj spominjalo na naše dogodivščine...pediatrinja mi je pa rekla, da so krivi zobki, ki prodirajo po plasteh in takrat večinoma zavračajo hrano...je katera že slišala kaj podobnega?
vi ste imeli tak problem? in je minilo?
resno komaj čakam na ta dan
danes je nazadnje približno normalno jedla ob 3.40
potem je ob 7.00 samo malo počmokala par požirkov, ko se je mleko usulo, potem pa takoj nehala
in ko mi jo je uspelo malo uspavat malo pred 11.00 (prej nič jedla!!), je med dremanjem pojedla iz tiste joške, ki jo je "načela" ob 7.00, iz "nove" pa dva požirka (dobesedno!!) - in spala je natanko 5 minut
in potem sva se poskušali zabavat... sedaj mi jo je uspelo spet uspavat (ura je 12.50) in močno upam, da bo kaj pojedla, ker to pa več ni NIČEMUR podobno!!!!
kakala pa tudi ni že 3 dni - kar je zanjo kar dolgo - največ do sedaj
zdi se mi tudi, kot da lula manj - ampak smo ravno prešli na papmerske DRY, pa ne vem, ali mi mogoče zato samo izgleda tako
če ne bo sedaj izgubila na teži oz. zelo malo pridobila, potem je to zelo čudno
si jo že predstavljam kot najstnico debeluško, ki bo od 2000kcal na dan lahko debela

no, upam, da ne bo imela tako zanič metabolizem
sploh mi ni jasno, kako lahko izgleda taka debeluška sedaj, ko se pa več ne spomnim, kdaj je nazadnje pojedla iz obeh jošk!!!!!!!!!!
ampak mi vsaj spimo ok
zato pošiljam
vsem, ki imate še s tem probleme!!! držte se punce
estrella, se pa strinjam, da najhujšega sploh še od daleč nismo videle, dokler so otroci zdravi!!!