IZVIRNO SPOROČILO: CatJa
Anitka, tudi Gal se bo porihtal. Je pa škoda, da tako šparajo pri vas s fizioterapijami. Pri nas vsak drugi otrok pristane tam in Jan recimo je imel vsakih 14 dni vaje. Pa sploh ni imel kake hujše motnje, tako da me čudi, da vas je šele čez dva meseca naročila
Ja upam, da bo res kmalu bolje, ker mu ta prisiljena drža ni nič kaj preveč všeč. Zakaj na dva meseca pa tudi meni ni jasno
Sicer pa smo Galu danes konkretno napolnili omaro. Sem zapravila za oblačila 160 evrov

Je pa res, da sem prinesla domov kar nekaj stvari iz H&M in Okaidija.
Estrella

za napredek pri fasadi. Pri nas pride barva na vrtso v četrtek in petek. Bomo imeli pa kombinacijo bele in dveh odtenkov sive barve. Komaj čakam, da se znebimo tega dela.
Tally jaz tudi upam, da bo vzel vaje kot neke vrste igro, ker mi je kar hudo, ko joka pri tem "
mučenju". Pa

za Emilijine kolke.
Aurora sem zgleda nekaj zamudila - kakšen gugalnik ste nabavili??

Naš je bil namreč tudi navdušen nad gugalnico na terasi na morju, doma je pa žal nimamo, sicer pa je itak že premrzlo za zunaj. In kakšna je ta probiotična kašica in zakaj je priporočljiva?

Je še namreč nisem zasledila in upam, da ni neumno vprašanje.
Dajte mi predlagat kaj naj si oblečem za poroko na katero gremo v soboto. Je pa bolj piknik varianta, pa še slabo vreme je napovedano. Katy vaje se mi niti ne zdijo tako zelo zahtevne, samo ti jih tako na hitro pokažejo, da je joj. Moram ga pa dati na trebuščeka in ga pritiskati dol v ramenih, da iztegne rokice naprej, pa da spusti glavo. Pa potem ga moram nositi v določenem položaju.
Jana naš Gal smrči pa brez zamašenega noska. In potem imam ponoči smrčanje v duetu - z leve ati, z desne pa Gal