Dobro jutro
Jaz sem zopet
, ker smo imeli pestro noč. Zaspal komaj ob 22.30, potem smo ob 4 imeli budnico in potem ne bi več spali, ko smo končno zaspali, mama ni mogla spat, je mama ob 6 zaspala, je bil Videk ob 7 pokoncu in konec s spanjem. Videk je sedaj zaspal, jaz pa sem si končno skuhala kavo in pripravla nekaj za jest.
NAš Videk kaka sedaj že 14 dni 4-5x na da, ampak ni driska, HB, ampak je svetlo kašasto blato. Mislim, da rižek ali pa žitarice delajo to blato. Danes boma ponovno papala jabolko s korenčkovim sokom, mu gre v tek. No, pa tako ni hrane, ki je Videk ne bi jedo, še dietno humano 9 je mazal kot nor
, zato pa mamo pravo kilažo
, če katera rabi kak gramček, midva Z Vidkom oddajama, ZASTONJ.
Danes si pišem koliko pojema, ker sploh nimam pojma, koliko sedaj poje.
Ko se bo naspal grema zopet na gugalnico, ker moj Videk je nor na gugalnico, po pol ure se guga, mama pa uživa na sončku.
Naty
za dobro prespano noč in da ni bilo krčev.
Estrella hčerka od moje sodelavke ima celiakijo, pa ni nikoli malo jedla. Dokler niso postavili diagnoze je bila velik jedec, tako da ne se bat. Pa sodelavka pravi, da hčerkica sedaj nič ne pogreša, ker imajo toliko stvari za celiakijo, da niso več v ničemer prikrajšani. Stara je pa dve leti in je pravi cukerček.
tilči
, da bo vročina hitro padla.
špelin ne mi zamerit, ampak ko kaj ne vem, mi v glavi naredi klik in si rečem, bom vprašala našo špelin, ona bo sigurno vedla.
Vsaka ti čast, da si do nas tako prijazna
. Hvala ti lepa
jana tudi meni gre vse skupaj prehitro, Videk prav vidno raste in se spreminja, postaja pravi navihanček, meni pa gre vse skupaj prehitro. Zato pa izkoristim vsak trenutek, da se na veliko pocartama.
Zdaj pa grem na zajtrk.