Good point samo v primeru ko je garanje v eni smeri. Če sta rokave pripravljena zasukati oba, je delo toliko lažje.
Če oba večino časa garata, se mi še zmeraj ne zdi veza perspektivna. Rajši naj si najdeta koga, s katerim bo večinoma lepo, samo kdaj pa kdaj pa kaj za zmenit...
Sicer ste pa zafilozofirali v nulo! Kar se mene tiče: so napake, ki jih sprejemam, niso sicer praktične, ampak na trepalnice se pa zato ne bom metala, če lubi skoz ključe zgublja, recimo. So pa napake, ki so mi nesprejemljive in če tako najdem pri njem, pa prej nisem vedela, da bi tam bila, mu lepo povem, da to mi pa ni pa konec. In se lahko sam odloči. Enako on: tolerira moje zamujanje, ker ve, da se trudim, da ne bi, pa mi ne rata. So pa stvari, ki jih ne tolerira in tega pač ne bom počela, če čem bit z njim. Simpl ko pasulj
In spreminjanje je del osebe, del odnosa in del ljubezni. Nič ni narobe, če ti kdo pri tem pomaga. Vem, da bi bila brez njega slabša, ker mi pomaga poboljšat moje napake - in obratno. Sva pa oba bolj samokritična kot kritična drug do drugega, kar je zelo praktično

, ker se prej jeziva nase kot obratno.