No, pa je še en dan mimo. Pri nas ni bilo danes skoraj nič sonca. Smo imeli en tak skisan, zaspan dan. HB vsaj dež ni padal, ampak vseeno ni bilo prav nič lepo.
Se morem pohvalit, da sem bila kljub lenemu dnevu pridna in sem zlikala 2 stroja cunj.
Še dva me pa čakata...
Pa tud nikoli noče zmanjkat teh cunj.
IZVIRNO SPOROČILO: gajka
nyna84 - tvoja Gaja je pa ful luštna pupa. No, saj je tudi vaša najmlajša luštna, ampak mi je pa zanimivo, da je ta večja čisto blond, ta manjša pa ful temna. Kaj je ena po očiju in druga po mamici?
Je bila tudi Gaja prvih par mesecev taka temna kot zdej Lana in je ratala potem blond. Sej sm prlepla slikce od obeh po rojstvu - glej stran 123. Zanimivo ane? Pa imava oba s

temne lase. Se je verjetno vrgla po nonotu (po strani od mojga tata so vsi blond in imajo plave oči).

Ampak se tudi Lani počasi svetlijo lasje, tako da je možno, da bo tudi ona blond.
Revček, je bil verjetno neprestano lačen, če je toliko polival.
Ma danes je bil verjetno en čuden dan, ker je tudi mene Lana vsaj 3x zalila (sem si mogla zarad tega celo lase umit), sicer pa mi je prespala cel dan, kar ji sploh ni podobno... je imela verjetno deževne.

Ali pa se je naveličala mojga pritoževanja nad njenimi dnevnimi spalnimi navadami.
Matejchi, ful lep seznamček! Vse pohvale!

Pa po mojem bo tudi ok, če ga osvežiš vsak petek.
IZVIRNO SPOROČILO: bella02
Sem tolk
. Kg so še vedno 10+ na preveč podlage, men se pa tolk sladko lušta. Kar premagat sem se mogla, da nisem šla načet Milke ali Jaffa piškotov. Kako to ostale premagujete? Jaz vmes sadja ne upam preveč, danes sem prvič pojedla 3 jabolka. Pa kruh z majonezo in salamo. Kako naj potem grejo kile dol?
Jaz se sploh ne vagam... ne se mi smejat, ma bi bila še najbol vesela, če bi lahko ostala kar taka kot sem zdaj. Imam vsaj mal riti in bokov, prej sem mogla ponavadi pa cel BTC obrnit na glavo, da sem si dobila kake pametne hlače, ki mi niso ostajale okrog pasu in stegen. Pa men tud ful vleče sladko in sem si nabavla jedilno čokolado, ker sem nora nanjo.

Sadja in surove zelenjave pa zdej sploh ne jem, ker je Lano zvijalo že po džusu.

Kaj bi dala, da bi lahko pojedla kaj grozdja, pa kako grško solato bi z veseljem zmazala, al pa da bi vsaj lahko popila kak kozarec gostega soka.

Imam prav pomanjkanje vitaminov. Ah, bo že bolje, sam še kak mesec bo treba počakat.
A naj grem spat? Najboljše...
Nočko!!!
< Sporočilo je popravil nyna84 -- 22.10.2008 0:19:14 >