IZVIRNO SPOROČILO: gajka
kdaj nameravate dati svoje čmrlje spat v svojo sobico?
Eva je šla v svojo sobo pri 6ih mesecih, Jaša pri dveh.
Ena me je včeraj vprašala, kako lahko grem ob 10ih ven. Pri nas je že zdajle lepo, Jaša se še malo poigra v posteljici pod vrtiljakom, jaz pomijem posodo, dam perilo prat, do konca kavico popijem, oddam nalogo za rač2 in greva ven. Danes se v Kranju odpre Tuš Planet in greva pogledat tja.
Zoja Miša, ja, od 17.00 do 19.00 je Jaša buden, igramo se in telovadimo, ob 19.00 je kopanje, hranjenje in ob 20.00 spi.
Moški bolniki - joj

Mojga je včeraj zvečer bolela glava. Sem jaz mislila da bo kar konec sveta, tako je tožil in bil ubogi. Pa bi čajčka pil, pa tabletko bi pojedel, pa spančkat bi šel, pa ne more mi pomagat... Mene je pa prej tri dni skupaj glava bolela (imam rada migrene) pa sem kljub temu morala narediti vse kot običajno.
Bella, nič sekiranja glede teže. Jaz imam tudi precej viška kilogramčkov. A skupaj kakšno dieto užgeva?
Matejchi 
lep seznamček. Enkrat tedenska osvežitev bo čisto dovolj. Prej pa imej en list in kuli zraven računalnika in si piši podatke.
Ana_P, lepo da si se javila. SUper da krasno napredujete. Večkrat se nam javi. Se še vedno spomnim tvoje velike slikice in kako izgledaš
Erin, a veš, da sem že od dostih slišala, da sem jim rad prst ognoji po porodu. Jaz imam takšen palec na nogi, da še dobro da je zima. V japonkah se sploh ne upam pokazat nikomur.
Tamy, čestitke Martinu za preobrat. Še malo pa jih res ne bomo smele nikjer same pustiti.