Evo mene, namesto, da bi potleh brisala
.
Sva iz sprehoda, joj, kako so lepi tile dnevi! Pikica še spi v košari na balkonu. Po mojem bo itak mislila, da ji je pikica ime,
ker jo skos tako kličem.
Ima pa tale naša Kaja Lina večerne napade lakote, je včeraj na 2 uri jedla in pojedla 2 x po 115ml.
Čist hudo. Sem mislila, da si zalogo dela, da bo spala potem celo noč, pa je bila ob 4.30 vseeno pokonci, pa taka lakota, da je kar hlastala. In seveda potem polivala. Saj ni čudno, če je pa toliko lufta pojedla
. No, pa sva se potem vseeno zrihtali in je zasala nazaj.
Nam so Pamperske št.2 še vedno prevelike.
No, sedaj pa lahko neham tele čudne smilije popat, pa kaj lepega napišem
.
Jutri se gremo potepat v Krško! Cel dan bomo na luftu
. Gremo na piknik! V nedeljo pa tudi se bomo prislinili k teti in stricu od
. Bo stric pekel zunaj in spet bomo cel dan na luftu! Jupiii za tak vikend!
Včeraj sem se pa s to isto teto potepala in sva zapravljali še za moj RD in za Kajo Lino. Ona je dobila trenerkico od Benetona ter bundico od Chiccota. Jaz pa 2 lepi Palmersovi pižami ter Kenzov perfum! Joj, je bilo fajn! Pa po Ljubljani sva šetali in na kavo šli...prav uživala sem Moja dva doma pa tudi. Ja, no skos sta jedla
.
Sandra, super za takega župana. Svaka čast. jaz sem na istem kot Gajka. Sem stran pogledala, pa ni bilo več tega denarja!
Sayuri, brez plač
. Hudo! No, upam, da se porihta, ko boš šla ti nazaj! Če boš pa našla kakšen link za handling, se pa priporočam.
Naty, kako sta luštna tvoja poba!
Anita, v torek grem na telovadbo, a v Domžale (mi je bliže) od 10-11h. Ti pa lahko sporočim potem kako je.
Erin, ko se boste slikali, mu jezik pokaži
. Glede ušesk, pa po mojem bi jokal, če bi kaj bilo, ker ušesi, ko bolijo, to res hudičevo boli. Se spomnem nase, ko sem bila majhna - katastrofa!!!
Upam, da tamala tega nima po meni!
Tatly, ne veseli se prehitro, pri nas se je žurka začela 3tji dan!
Sem danes klicala P in so mi rekli, da lahko Oleovit dajem!
Šibam, sirenca