IZVIRNO SPOROČILO: oka
skrbijo za njihovo varnost in dobro počutje.
Klobasa,itak!!!
Diana,hvala bogu da se je punčka našla.In ja,te razumem,moj dvoletnik ne gre nikamor brez svojega brundija(medvedka).Tako mu reče.
Oka me zanima kako bi ti dvoletniku razložila da je sam kriv ker je izgubil igračo.Mislim da je Diana potrebovala samo par tolažilnih besed in nič drugega.
Kar se pa tiče citiranja:verjamem da se vzg.na vso moč trudijo da je našim otrokom lepo v vrtcu in skrbijo za njihovo varnost.Me pa zanima kako bi ti odreagirala,če bi tvoj trileten otrok padel v vrtcu in to tako da bi si zbil vse zgornje prve zobe in presekal zgornjo čeljust,da smo ga morali z rešilcem peljati v Ljubljano na stomatološko na operacijo.Upam,da ne boš spet napisala da je otrok kriv.So bili zunaj pred kosilom in se je zaželel eno igračo,pa mu je vzg.rekla naj si jo gre sam iskat,da jo bo pač že dosegel.Ja,moj otrok jo je pač skušal doseči,pri tem je padel in končalo se je tako,kot sem že napisala.
Sicer pa je to izven konteksta.Vesela sem da ima Nina,svojo Nino nazaj

.
Pa še nekaj:res nisem aktivna na čvekanju,berem pa kar redno.In res je da vedno pogrevate stare stvari.
Sem pa pripravljena, da boste tudi mene "popljuvale".
< Sporočilo je popravil dalin -- 5.9.2008 0:22:23 >