Čer...
mml- hvala hvala in še enkrat hvala... Jutri bo cel dan deževalo in midve bova doma kofetkali. Tako, da se vam bova kdaj drugič pridružili. Se boste sigurno več kaj zmenile, ker me ne bo...
Ti se imaš za "tečno", jaz pa za preveč "gobčno"
Lepo se imejte!
Za kovance iz Finske bi potrebovala samo 2 po 1cent in 2 po 2centa. Mudi se zdej ravno ne oz. do božiča bi jih rada imela... Kdaj te pa naj zopet spomnim vsak dan, da bom potem še jaz tečna...
Jih je pa zelo težko dobiti tako, da se bo tudi njena sestra mogla ful potrudit...
klepetka- veš kaj mi smo pa zadolžene, da čvekamo, a ne? Nimaš zastonj nika klepetka...
Veš vedno ko sem na dieti si omislim zvečer eno pregreho. Recimo zdej je to metin čaj z žličko medu. Pred leti sem pa vedno zvečer pila kakav. To je zvečer po 6 uri, ko več ne smem jesti...
alfabeta- ja ti me pa na
ali pa spraviš v
... Si tako lepo napisala o obujanju spominov, da sem šla slike iskat od Manje in sem tudi jaz zraven kar malo jokala. Tako mine čas. Taka mala bolhica je bila zdej mi pa že para živce. Joj hitro mine in vsak dan jo imam bolj rada. Je danes ko je
klical se kar ob telefon podrgnila kot mala muca tako ga pogreša. Jaz pa sem dobila solze v oči....
IZVIRNO SPOROČILO: anitav
Sani1 joj kako drobcena je bila tvoja Manja. A potem so ti sprožili porod? Kakšne so pa zdej njene mere? Jaz tudi občasno grem spat, takrat ko gre tudi Jan čez dan in moram reč, da full paše. Sej zdej se moramo mal pocrkljat, pol ko bomo v službah bo to bolj težko izvedljivo.
Aja, kakšne copatke pa si to mml naročila za vse?
Ja porod so mi sprožili. Ob 10ih zjutraj sem dobila svečko ob 21:07 pa sem že rodila... Zdaj je pa prava baba 73cm in 8,2kg. Tako nekako jo bom drugi teden za 10 mesecev bolj točno zmetila in stehtala...
ja ko bomo v službah nam to popoldansko spanje ravno ne bo najbolj naklonjeno...
Ti kar jaz povem, da smo copatke naročile na e.bayu take usnjene. In naša
mml je zaslužna za vsa naročila, pakete in dostavo. Res je punca ena A.
O službah pa še nikoli nismo tako konkretno debaterale. Če katera pove pove, če ne pa ne. Ker so to pa že zelo osebne zadeve. Tako, da tovarišica oprosti učiteljica ali kako vas zdej kličejo otroci smo včasih tudi malo skrivnostne...
Cepljenje proti gripi- jaz in moj se zdej že par let zaporedoma cepiva in se bova tudi letos. Drži- sej veste če je neostik drži!!!

Manja pa bo cepljena čez par let seveda zopet po mnenju
mml. Le kaj bi brez nje?
Zdej pa grem še malo kmetijo pogledat pa trenja pol pa spat...
nočko...
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!