Midva sva se kot vsak dan potepala zunaj,kuhinjo imam v razsulu,tako da sva s Klemnom bolj spodaj pri tašči in seveda zunaj,ker on ne zdrži,da bi bil samo v dnevni sobi,tole sobo z računalnikom mu itak zapiram,ker prižiga in ugaša računalnik,v drugo sobo pa je stopnica dol in potem v naslednjo še ena dol,tako da tja ga pa ne pustim,ker mali bimbo iz sobe že poskuša priti,danes mi je stal že na prvi stonički.
Drugače večerjal je res bolj malo,kopa pa se nenormalno rad in joka,ko mora ven,pa tam bi pa sedel,ko ga želim postaviti gor,da ga dvignem ven.Se kar na ritko meče,samo da ne bi rabil iz vode.
IZVIRNO SPOROČILO: anitav
Nana35 Klemen pa je tudi že pravi raziskovalec, po slikicah sodeč. A full kobaca in se postavlja na nogice. Naš pa zaenkrat samo plazi po trebuhu in se odriva z rokicami. Postavlja na nogice pa se non stop ob opori. Jah, nimaš kaj, še malo pa bodo shodili. Aja, a je Klemen tvoj prvi otrok?
Ja Klemen že skoraj hodi,bi lahko rekla temu tako.Čisto sam res ne,ampak bi pa bil skoraj cel dan na nogah in če ga daš na rit,že izsiljuje.Tudi po vseh štirih gre in to takrat,kadar ne stoji ob kakšni opori ali spi.Po vseh štirih že res hitro gre,tako da včasih od hitrosti pade naprej in potem je jok.
In ja,Klemen je moj prvi otrok.Vprašaš zato,ker nisem nič napisala,da imam še kakšnega?In ker sem toliko stara?Tako pač je,veš.
koala,ko pridejo copatki se seveda dobimo na kavici,kajne?Bomo imeli razlog za čvekanje še me.
sani,meni si super ker tako rada klepetaš,pa četudi kar v tri dni,ker jaz velikokrat tudi tako delam,pa kaj.

Na pikniku si se mi prikupila ravno zaradi tega ker rada govoriš,mi je res neprijetno,če naletim na katero,ki je tiho in potem še sama ne vem,kaj bi ji rekla.In tvoj

je tudi super,ker se je takoj ko smo se spoznali vklopil in začel klepetati z mano.
Metinega čaja jaz za spanje ne rabim,ker spim,kot polh,saj hodim pozno spat in zgodaj vstajam,potem pa še popoldan nikoli,ampak res nikoli ne spim,ker ni časa in ne priložnosti.
mml,koliko pa si stara,sem že pozabila?Pa menda nisi najstarejša,sem jaz tudi bolj med starimi,pa ne res starimi,samo starejšimi tukaj na našem forumu.
triš,tudi od mene še 1x

za malega Žana.In da čimprej postane zdrav!!
Evo prvi del,ker mora moj

nekaj pogledat.