mml,najprej vprašanje zate.Klemnu se je na ličku naredil spuščaj,samo en,nima nobenega drugega nikjer.Tega ima zdaj 3 dni in nič ni manjši,izgleda pa tako kot bi se opekel in so majhni mehurčki,ampak res mini.Drugače je izpuščaj rdeč,mislim,da ga ne moti in ne srbi.Klemen je dobre volje in vse je kot mora biti,samo tole me malo skrbi,ker ne izgine in se mi celo zdi da je večji kot prvi dan.Prosim za odgovor.
klaja,ti si kar daj duška,najbolje pa da tvojemu poveš kar ti leži na duši.,da te to moti in kako bi bilo,če bi imela še enega otroka...saj veš.Mi imamo doma isto,samo se jaz ne jezim preveč,ker jaz pa mojemu rečem,naj pospravi to kar je razmetano in naredi,se boji moje jeze
.Včeraj sva s Klemnom šla od doma po trgovinah,pa sem mu rekla,naj odnese krompir od kosila na gnoj,ko sem prišla domov,je bil krompir še vedno v kuhinji v loncu,potem sem ga jaz odnesla.Isto je bilo s plenicami v košu,sem rekla da naj odnese dol(v četrtek) in je rekel,da zdaj ne(te dve besedi ful sovražim,ker je vedno zdaj ne
),ker je že v pižami,da bo zjutraj ko gre delat.Pa sem na to pripomnila,ja veš da,bom spet sama nosila...in točno tako je bilo,ker je pozabil...
Vidiš,ne godi se tako samo tebi,kar potolaži se
.
Bundice za punčke?Ja,v Okaidiju imajo kar nekaj,samo malo dražje so kot v H&M ali C&A.No,ne vem kaj bi imela,res pa sem gledala samo za fante
,Me moraš prej opomniti in drugič bom pogledala...
intruder,tudi ti imaš M?Ja super smo ne?Pa klaja je tudi ravno fertik z njo...ne vem,očitno res vpliva.
Glavno da se tu in tam počisti
.
ljubljana,jaz Klemnu dam kapico gor,če piha in je res mrzlo,ker ima res bore malo lask,ampak če ni mraza in vetra je pa brez kape.
nussy,
za zobke in mere.
Neža
Gašper
Nejc (za včeraj z zamudo) vse najboljše!!
Triš,ko dobim mojstrovine od poskusnih čestitk,ti pokažem.
mala pikica,
za Gašperjeve zobke.