writing-img

RE: klomifenke 2008 II.del

clock-img

10.01.2009, 19:39

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

ja, včeraj so pa zapirali in nas zato poslali ven,

jaz sem pa mislila, da ste bile tok glasne, da so vas ven poslali............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.01.2009, 20:03

clock-img

Anonimen

matejčika, žal mi je za tvojo M.user posted image   user posted image  Glede pavze pa tako - jaz sem K jedla 6 mesecev, ne 3.

lučka, a veš d sem danes čist pozabla na operacijo?? user posted image  Sva tiste kužate šla gledat, pa pol še mal okol in sem čist pozabila.. Res. No, če ne prej, se bom spomnila jutri popoldne ko bom cel dan na WC-ju. user posted image

clock-img

10.01.2009, 20:27

clock-img

neela

pencil-img

2128

suzi - pravilno se ti zamotiš, da pozabiš...pridna! Sicer pa res ni nič takega. Kot sem že včeraj rekla - što ne ubija, jača user posted image . Itak pa bomo vse me v mislih s tabo, tako da boš imela celo fronto težke mentalne artelijerije s seboj...

clock-img

10.01.2009, 22:42

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

Vidim da ste se noro dobro imele ... kar je tudi prav ...

Pa še to sem uspela opazit da  se user posted image user posted image pojavlja čist prepogosto, neki bo treba ukrenit ... smo se namenile da bo čimveč user posted image user posted image ... gremo malcat vitamine, pa minerale, pa še kaj kar bo pripomoglo ... pa predvsem bit dobrovoljne in pozitivke ...

VSem en velik SREČNO !!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

11.01.2009, 11:32

clock-img

Martinki

pencil-img

66

Fragesia, koliko časa pa traja, da ti tale teta odgovori na mail?

Včeri sm si kupila še kapsule matičnega mlečka user posted image  upam, da bo saj več energije za ta mraz user posted image

...globoko v dušah pravljice spijo, a včasih se pravljice tudi zgodijo...

clock-img

11.01.2009, 14:15

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

IZVIRNO SPOROČILO: Martinki

Včeri sm si kupila še kapsule matičnega mlečka user posted image  upam, da bo saj več energije za ta mraz user posted image

O čem se to govori ?????? Firbčnaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

11.01.2009, 14:58

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: Martinki

jaz sem ji en dan pisala, drug dan sem dobila odgovor.

Grethy, daj malo nazaj po postih poglej...sem dala gor en mail naslov od ene gospe k ti zastonj odgovori na 3 vprašanja.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

11.01.2009, 16:41

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Pozdravček še od mene.

Pupe moje user posted image lepo vas je bilo spet videt in se nasmejat iz srca.

Fargi, tebi pošljem ZS.

Suzi, že zdaj držim pesti za jutri. Upam, da nisi danes čist skoz na WC školjki.

NF, upam da si bolje.

clock-img

11.01.2009, 17:16

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

suzi, za jutri že držim pesti, mislim nate. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Dobro opravi. Pa upam, da te zutraj okoli 9.30 ali 10 ure razveselim z lepim SM;S-jem.user posted image

miška, si se kaj odpočila danes in, je žurka včeraj uspela?user posted image

neela, pa danes gotovo uživa, ker ni v službi.user posted image

Fargi, a si že kaj bolje, a še kar pušaš skozi nos. Sam da gredo bacili stran od tebe, šc, šc, šc.

Punce, midva sva bila danes tako neučakana, da sva se kar zapeljala malo višje in šla bolj po položnem hribu hodit in se past na sončka. Čeprav smo ga v dolini pričakali tudi popoldne. Ampak zeblo je pa kot pri zmrznjenih norcih.

Za jutri držite pesti, da bo na NS vse v redu, bom poročala kako bo/je šlo.

clock-img

11.01.2009, 17:24

clock-img

Martinki

pencil-img

66

Fargesia, jaz sem pisala na qquestiko pa ni blo do dons nč. Zdej sem poslala vprašanja še na questiko (samo en q).

A to ti pove za prihodnost al za sedanjost?

clock-img

11.01.2009, 19:11

clock-img

Anonimen

Punce, hvala za lepe želje, misli... Obljubim, da sporočim novice takoj ko kaj izvem.user posted image  Zate lučka, pa držim pesti!!! user posted image

Drugače je pa tole odvajalo za en kuuser posted image user posted image . Spila sem ga ob 11 zjutraj, ob 16 ni bilo še nič in sem spila še eno žličko grenke soli, pa najbrž kake 3 litre vode. No in lahko povem, da sem bila na wc-ju samo enkrat, pa še to čisto na kratko. user posted image

clock-img

11.01.2009, 19:17

clock-img

neela

pencil-img

2128

suzi, ti kr počaki malo. Mislim, da te tisto pravo dežuranje na wc-ju še čaka. Pač bo ta noč malo krajša, ampak boš itak potem imela dovolj časa, da se naspiš. Skratka, drži se nam jutri, bomo v mislih s tabo.

lučka, tud zate držimo pesti jutri! Boš vprašala tudi za spol??

Fargi, si gledala tv?

miška, sedaj pa že štejemo 'sitno', kajne? D day za štart je pred vrati, kajne?

nf-ka, kod hodiš???

Grethy, naslednjič se nam MORAŠ pridružiti!

clock-img

11.01.2009, 19:28

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Drugače je pa tole odvajalo za en kuuser posted image user posted image . Spila sem ga ob 11 zjutraj, ob 16 ni bilo še nič in sem spila še eno žličko grenke soli, pa najbrž kake 3 litre vode. No in lahko povem, da sem bila na wc-ju samo enkrat, pa še to čisto na kratko. user posted image

Tudi jaz še mislim, da te ta glavno še čaka. Meni so dali grenko sol za spiti okoli 10h in sem na WC začela hodit na vsake 5 minut res že okoli 15h, ampka ta "čokoldani" napitek pa baje res začne delovati kasneje. Tako, da bo večer še zanimiv. Drži se jutri, pa naspi se tudi.

clock-img

11.01.2009, 19:30

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: neela

lučka, tud zate držimo pesti jutri! Boš vprašala tudi za spol??

Moj predragi niti slučajno noče vedeti za pol, ima pač zelooo rad presenečenja. Mene pa mika, samo kaj, ko pa ne znam bit potem tiho.user posted image  Bi se mi 100, ma kaki 1000% kdaj zareklo. Drugače pa jaz pravim, da bo fant, moj pa, da bo očijeva lubica. Tko, da bomo videli šele julija, kaj bo, kdo bo imel prav, če se ne bo kateri G zagovoril.user posted image

clock-img

11.01.2009, 19:32

clock-img

neela

pencil-img

2128

user posted image user posted image user posted image ...ja lučka, za to sem pa že večkrat slišala....niso želeli zvedeti spola, potem pa se ginekologu zareče...user posted image ...bosta šla oba? 

clock-img

11.01.2009, 19:36

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: neela

user posted image user posted image user posted image ...ja lučka, za to sem pa že večkrat slišala....niso želeli zvedeti spola, potem pa se ginekologu zareče...user posted image ...bosta šla oba? 

Ja seveda. Jaz sem otročka vsaj videla že enkrat vmes (žal zaradi krvavitev, ampk važno, da je bilo potem in je še vse O.K.), pa mi je bil kar malo foušuser posted image . Njega pa že zelo firbec matra. Bo zdaj šele začutil tisto pravo, ko bo otroček iz fižolčka postal pravo bitje.

clock-img

11.01.2009, 20:26

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Za jutri držite pesti, da bo na NS vse v redu, bom poročala kako bo/je šlo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..............itak bo vse ok, bomo pa preventivno držali pesti. kam pa gresta na NS??

clock-img

11.01.2009, 20:28

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

suzi, dobro opravi jutri!

Lučka, pikico pozdravi!!! in, ne nisem nič bolje...včeraj sem mela vročino... (pa celo dopoldne na faksu po telovadnici skakalauser posted image

Neela
, a misliš zone?

miska, maš ZS nazaj.

martinki, ne bodi neučakana...brez skrbi...poslala ti bo odgovor.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

12.01.2009, 11:42

clock-img

soncek_25

pencil-img

388

Lep pozdrav vsem skupaj!
Nekaj časa sem se vam javljala, da ste me dodajale na koledarček, vmes sem obupala...itd.
No, danes vam sporočam da sem končno zagledalauser posted image in glede na to, da imam danes še rojstni dan, sem dobila najlepše darilo.
Menstruacija mi zamuja 1 teden, bila pa sem v 3 ciklusu klomifena.
Test sem delala z BC mini in res upam, da se ni zmotu (črtica je dobro vidna), bom pa popoldne kupila še CB, da se prepričam...upam da se ne veselim prehitro:):):):)

clock-img

12.01.2009, 11:57

clock-img

Martinki

pencil-img

66

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitam za user posted image in za user posted image ! Ja res super, želim ti karseda lepih user posted image . Jz mam rojstni dan v petek, ampak je še velik prezgodaj za kakršen koli test user posted image

Si tudi meni polepšala dan user posted image

clock-img

12.01.2009, 11:59

clock-img

nf

pencil-img

1164

Sonček čestitam!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image
Lučka kako je šlo na NS? Držim pesti za malega lučkeca, da je vse v redu!
Suzi, za tebe pa tudi navijam in upam, da gre vse v redu. Hitro se javi, da bomo pomirjene, da si še živa in seveda, da zvemo izkupiček.
Neela, Fargi, Miška, Lučka in Suzi, hvala za skrb! Jaz sem že bolje, samo sem bila pa res čist podrta v petek, prehlajena, vnete oči in res svašta. Slišim, da ste ornk uživale!

clock-img

12.01.2009, 12:10

clock-img

soncek_25

pencil-img

388

Hvala res za čestitke! Upam, da drži in da bo do konca vse ok!
Še vedno držim pesti za vse vas, ki čakate user posted image

clock-img

12.01.2009, 12:27

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

sonček_25, čestitam. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

suzi, mislim nate še pa še. naj gre vse po planu in naj bo čim manj bolečin po samem posegu. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pa da zdaj še poročam, kako je bilo na NS. Z otročkom je vse v redu, tveganje je majhno. Skratka super. Edino to je, da ga nosim čisto na desni strani, zadaj in pri jajčniku, tako, da mi je morala NS delati z vaginalnim UZ, ker drugače ne bi nič videli. No, zdaj vsaj veste, zakaj še nimam nobenega konkretnega trebuha, razen unega ta špehi.user posted image

clock-img

12.01.2009, 12:56

clock-img

Matejčika

pencil-img

779

Sonček tudi jaz: Iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kot sem rekla...včeraj se je vlila user posted image ! Zdaj pa razmišljam da bi šla h Karmen...bomo vidli....

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

clock-img

12.01.2009, 12:58

clock-img

Matejčika

pencil-img

779

Lučka, super za NS in da sta oba vredu in zdrava!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Le tako naprej! Trebušček pa bo že. Meni se je začel poznat šele po 18t. Potem pa sem bila zadnji mesec takšna, kot da me bo razneslo. user posted image  

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem