cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: klomifenke 2008 II.del

clock-img

16.01.2009, 13:47

clock-img

Anonimen

user posted image   user posted image   user posted image  Nekako so nas morali spodit!! user posted image

clock-img

16.01.2009, 14:22

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Evo sam na hitro... kaj več kasneje (sem v ilegali user posted image )...
Prišla iz LJ z municijo in dvojnimi novimi škornji.
Prva špika superfakta pade že danes in tako vsak dan naslednjih 14 dni...

Energija je na vrhuncu. Pa še sonček je danes lepo sijal. user posted image
Zgleda, da tale GK LJ pozitivno name vpliva... ali pa je to vendarle vpliv novih škornjev... le kdo bi vedel.

BTW... Slavni KONGO v Savljah, ki je priljubljena točka IVF-ovk je odprt dolgo v noč. Pa še pice imajo user posted image

clock-img

16.01.2009, 14:23

clock-img

miska73

pencil-img

4167

IZVIRNO SPOROČILO: Anya22

Drage moje klomifenke, meni je uspelo v 1. ciklusu K. Danes zjutraj sem opravila CB in je bil viden je debel +!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala za vso moralno pomoč!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

To bejba, take novice radi beremo user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo je videti, da je K vendarle magična formula za nekatere punce.

clock-img

16.01.2009, 14:42

clock-img

Anonimen

Miška, bravo za špikice in nove škornje.. user posted image   Verjamem, da so ti dali motivacijo.  user posted image

clock-img

16.01.2009, 15:19

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

Drage moje klomifenke, meni je uspelo v 1. ciklusu K. Danes zjutraj sem opravila CB in je bil viden je debel +!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala za vso moralno pomoč!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE!!!

clock-img

16.01.2009, 15:19

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Uf, pa res.. Tale film si morm dol potegnit. Sem čisto pozabila. user posted image

Kašn film?

clock-img

16.01.2009, 18:10

clock-img

neela

pencil-img

2128

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

moja m je prišla v polne sijaju in bolečini, tak da mam 27.1. prvi UZ...pa IUI nekje 31.1.al pa 1.2. ta postopek bo uspešen in najin plus bova zagledala 18.2.!!!!

to mi deliiiiiii..............PRVIČ!

to mi deliiiiiii..............DRUGIČ!

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Prišla iz LJ z municijo in dvojnimi novimi škornji.
Prva špika superfakta pade že danes in tako vsak dan naslednjih 14 dni...

Energija je na vrhuncu. Pa še sonček je danes lepo sijal.
Zgleda, da tale GK LJ pozitivno name vpliva... ali pa je to vendarle vpliv novih škornjev... le kdo bi vedel.

to mi deliiiiiii..............TRETJIČ!
p.s.: energijo so ti definitivno dali ŠKORNJI....user posted image ...pač smo samo ženske...user posted image

lučka - jaz sem knjigo včeraj videla v naši knjigarni in njihova zaloga je zadovoljiva. Če je ne dobiš v KR mi javi, ti jo kupim jaz in pošljem ...

tečnobica - debata gre okol knjige (al pa dokumentarcu) The secret oz Skrivnost. Zadeva je za filat se z optimizmom več kot idealna.

suzi - pridna! Ti že na polno treniraš, kajne? Najprej na user posted image , potem pa še na user posted image ...user posted image

clock-img

16.01.2009, 18:15

clock-img

neela

pencil-img

2128

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
neela, kaj pa tvoja M? Dajte se nekako uskladit s fargi, da ne bomo za vsako posebej stiskale pesti. user posted image

hmmm....če jo dobim nekje v začetku naslednjega tedna (kar niti ni tako malo možnosti!) bi verjetno res imele zelo na kmalu IUI...al pa celo na isti dan! Ampak potem pa GK res ne bi preživela....ne samo, da bi naju morali gledat in prenašat, še Fargon in neelko bi jo zasedla....user posted image

clock-img

16.01.2009, 18:48

clock-img

barvar

pencil-img

518

Anya ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Očitno Klomifen vsaj na nekatere deluje. A je katera med vami jemala Klomifen in ni imela ovulacije? Ali pa kot jaz, ki niti user posted image ne dobim pa nisem user posted image !?user posted image
Vidim, da ste vse pozitivno naravnane in tako je prav. Novim zmagam naproti!!!
Lep večer!

clock-img

16.01.2009, 19:28

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

neela, dobila semknjigo!!! user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

16.01.2009, 19:42

clock-img

neela

pencil-img

2128

lučka, super! sedaj pa pridi hitro na dnevni raport.....help.....mene bo ta Fargi ugonobila....user posted image

clock-img

16.01.2009, 19:49

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: neela

lučka, super! sedaj pa pridi hitro na dnevni raport.....help.....mene bo ta Fargi ugonobila....user posted image

uboga revica....

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

16.01.2009, 20:51

clock-img

ključek

pencil-img

9047

moja m je prišla v polne sijaju in bolečini, tak da mam 27.1. prvi UZ...pa IUI nekje 31.1.al pa 1.2. ta postopek bo uspešen in najin plus bova zagledala 18.2.!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.01.2009, 09:52

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

me to you, kaj so smešni tile fantki! user posted image user posted image

clock-img

17.01.2009, 12:26

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Danes je pa tu ful žurka, kao.user posted image

No jaz sem že doma z obveznega pohajkovana po mestu in po čvekanju ob čajčku. Zdaj pa še kosilo skuham, potem pa greva malo poiskat sonce. Se spet skriva za to meglo.user posted image

V glavnem, mejte se.

clock-img

17.01.2009, 12:33

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

user posted image je spet falila našo bajto in je ruknla user posted image tko da sem ranjena in mi teče kri, dons bom bolj dežurna user posted image da se rane zacelijo in neha kapljat ... pol pa sem se odločila, da bo to mesec počitka od dohtarjev in UZ-jev in da bom doma user posted image user posted image vsekakor psiho na offfff ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

17.01.2009, 12:34

clock-img

miska73

pencil-img

4167

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Danes je pa tu ful žurka, kao.user posted image

Saj je žurka... sam na drugih temah.
Sva s Fargi po borbi in IVF-jevkah skakale. user posted image

clock-img

17.01.2009, 12:38

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

grethy moja....
user posted image

clock-img

17.01.2009, 12:41

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

H V A L A !!!!!!!!
Ja kaj čmo ... včasih zgleda tale naš boj z naravo kot scanje proti vetru .. ampak o tem fantje vejo več user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

17.01.2009, 12:42

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

H V A L A !!!!!!!!
Ja kaj čmo ... včasih zgleda tale naš boj z naravo kot scanje proti vetru .. ampak o tem fantje vejo več user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.01.2009, 12:45

clock-img

ključek

pencil-img

9047

me to you, kaj so smešni tile fantki! user posted image user posted image

so mi bli nekak najbolj pozitivčki................tako kot ti...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.01.2009, 12:47

clock-img

miska73

pencil-img

4167

H V A L A !!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image   Drži se lubica user posted image

clock-img

17.01.2009, 13:04

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

H V A L A !!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image   Drži se lubica user posted image

Bom miška moja ti pa tud ... zdej rabš pir pa jajca pa te variante user posted image user posted image

P.s.
edn m je vse vejce ukradu user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.01.2009, 13:06

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Greti, jajca pa pir bojo še mal počakali.
Najprej me more še tale supereca zresetirat.
Ampak stimulacije pa že padajo, si vidla user posted image A ti čem enga banderosota zrihtat... ma kaj le sprašujem... že grem...

clock-img

17.01.2009, 13:15

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

O hvalaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem