writing-img

RE: klomifenke 2008 II.del

clock-img

01.02.2009, 12:22

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

user posted image

clock-img

01.02.2009, 12:27

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

O iVYY a bo  user posted image šš t uddii ti en ega sp iiila z na  miii

clock-img

01.02.2009, 12:32

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

clock-img

01.02.2009, 12:52

clock-img

neela

pencil-img

2128

Madona, sedaj pa smo s temi slikcami že tako obsedene postale, da je že malo kar
user posted image

clock-img

01.02.2009, 12:56

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Grem, grem, ker me že čudno gleda moj dragiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Je rekel da visim noč in dan na RRuser posted image
Lep popldan želim vsem skupaj,.......se poslikamo kej jutriuser posted image user posted image
Pa pa!

clock-img

01.02.2009, 12:59

clock-img

Inana

pencil-img

214

Punce, danes imam za vzet prvi Klomifen .... waaaa, sem prav živčna user posted image Ena mi je svetovala, naj ga raje vzamem zvečer, da prespim vse stranske učinke ... Sedaj se pa sprašujem, kdaj je to zvečer? Ker ko sem vprašala G, kdaj naj ga vzamem, je rekla, kadarkoli ... ampak da ni treba ravno ob polnoči ... Jaz pa ravno takrat hodim spat ... user posted image Pa sej vem, da sem smešna, ampak me zanima, kdaj ve to počnete ... Hvalaaaaaaaa! user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.02.2009, 13:03

clock-img

neela

pencil-img

2128

Ah BEBIII ti le še kar pridi sem malo user posted image

clock-img

01.02.2009, 13:05

clock-img

neela

pencil-img

2128

Inana, res lahko vzameš K kadarkoli čez dan. Res pa je, da nas je večina jemala tabletke zvečer  - po 20. uri, ker smo s tem res tiste možne stranske učinke lepo prespančkale. Mislim pa, da jih je potrebno jemati ob istem času dneva.

clock-img

01.02.2009, 15:00

clock-img

Inana

pencil-img

214

Hvala Neela, bom vzela po 20. uri ... je pa res, da potem ne bom vedela, a mi je slabo zaradi Klomifena al zaradi Eme user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.02.2009, 16:06

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

IZVIRNO SPOROČILO: Inana

Hvala Neela, bom vzela po 20. uri ... je pa res, da potem ne bom vedela, a mi je slabo zaradi Klomifena al zaradi Eme user posted image user posted image user posted image

Kdo se je pa včeraj sploh uvrstil naprej ??? ...
Jaz sem mal na  user posted image    poslušala usput,
k sva se peljala proti domu s Koroške,
Bo treba   user posted image    

poslat tja v Rusijo, pa bo ....  
tko da nimam pojma,
sam vem da kar sem slišala,
me glih ni impresioniralo ...

< Sporočilo je popravil Grethy -- 1.2.2009 16:17:09 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

01.02.2009, 16:43

clock-img

Inana

pencil-img

214

Jst sem sicer včeri mela televizijo prižgano, medtem ko sem peglala, ampak ti ne znam povedat, kdo je šel naprej ... Edino tiste bjonde sem si zapomnila ... hahaha, sej glede na to, da se tja ne pošilja neke kvalitete, bi še kar ble. user posted image Me prav zanima, koga bomo letos poslali.

clock-img

01.02.2009, 17:47

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: neela

Vidim, kako smo resni ja.... user posted image

jaz sem pa sama sebe v tejle slikici našla....user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

01.02.2009, 18:18

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

Fargi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dej no mal manj bodi stroga do sebe 

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

01.02.2009, 18:20

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

če pa praviijo da sem stroga učiteljica...se strinjam do neke mere...

clock-img

01.02.2009, 18:30

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

red mora bit user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.02.2009, 18:32

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

red mora bit user posted image user posted image user posted image user posted image

ja se strinjam. in ker hočem met red, me folk vidi strogo...starši so pa zaenkrat zadovoljni...user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.02.2009, 18:41

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

ja se strinjam. in ker hočem met red, me folk vidi strogo...starši so pa zaenkrat zadovoljni...user posted image user posted image user posted image

Kot bi mene opisovala. Vsi me vidijo kot strogo, ampak starši in otroci pa zadovoljni. To je najbolj važno.

A ja, pa Fargi. Naj bo naslednjih 38 tednov lepih.user posted image

clock-img

01.02.2009, 18:41

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Vidim, da je sedaj tu prava slikomanija nastala. Smo vse zasvojene s slikicami.user posted image

clock-img

01.02.2009, 18:43

clock-img

neela

pencil-img

2128

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Kot bi mene opisovala. Vsi me vidijo kot strogo, ampak starši in otroci pa zadovoljni. To je najbolj važno.

A ja, pa Fargi. Naj bo naslednjih 38 tednov lepih.user posted image

Take boste dragi moji Fargi in lučka čez ene 50 let, zato se kar sedaj naglejta svojega bodočega obličja, ker se takrat ne bosta več zmogli....user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.02.2009, 18:45

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

neela, če bom tako suha kot tale na sliki user posted image , ne bom imela nič proti. user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

01.02.2009, 18:51

clock-img

neela

pencil-img

2128

lučka, pa saj vidiš, da ti bo šlo vse v nos....kaj nisi vedla, da se z leti telo preoblikuje?!?!?!? 

clock-img

01.02.2009, 18:52

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

lučka, pa saj vidiš, da ti bo šlo vse v nos....kaj nisi vedla, da se z leti telo preoblikuje?!?!?!? 

Ne, ker sem bolj kratke pameti. user posted image  user posted image  user posted image  Ampak važno, da bo nos dolg, če je že pamet kratka. user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

01.02.2009, 20:12

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Ne, ker sem bolj kratke pameti. user posted image  user posted image  user posted image  Ampak važno, da bo nos dolg, če je že pamet kratka. user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ja sej nista gladke ...
zdej sem se pa tolk nasmejala ... sploh uni fori, da gre vse na nos ... user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.02.2009, 21:00

clock-img

Mona Liza

pencil-img

155

Punce moje, jaz vam moram pa nekaj povedati. Hm, kako najvam povem. Am am am user posted image  Joj pa sej sm čist zmedena hehe. V glavnem, da preidem k bistvu. Mona Liza JE NOSEČA user posted image  Jaaaaaaaa user posted image  Jst še zmer ne dojemam. Zadnja user posted image je bila 25.12., 5. dan sem jemala Klomifen in nato je verjetno nastopila O. Vendar pa kao gin. sploh ni nič videla, pa takrat sem bila 3x na uz v razmaku nekaj dni.

Sva z možem popolnoma zmedena, že cel dan se treseva, ne veva, kaj naj si mislila. Ratalo nama je 3 mesece po laparo, po prvi naravni user posted image  Groza punce, sploh mi ni nič jasno. Test sem delala najprej zjutraj s FS in nato še prejle popoldne s Clear Blue. Povsod lepo vidni user posted image user posted image . Sedaj pa samo upam, da bo vse potekalo ok.

Dajte mi povedat, kako prilepim slikice testov, da to veselje delim še z vami?!!

clock-img

01.02.2009, 21:07

clock-img

Inana

pencil-img

214

Mona Liza user posted image user posted image user posted image supeeeeeeeeer novička ... Pa kaj misliš, da je že takoj po petem dnevu nastopila ovulacija??? Srečno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem