writing-img

RE: klomifenke 2008 II.del

clock-img

02.02.2009, 19:20

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

nfka, kako lepe slikice.user posted image  user posted image  ma pa res lep punčkast obrazek. Sem se kar stopila od vseh občutkov.

neela, ja nkot kaže bodo te slabosti ves čas z mano, ker res bolj slabo kaže, da bo bolje, ampak je kvečemu še slabše. Samo, da n bruham. Vse prijateljce, ki imajo hčerkice so imele slabosti, tiste s fantki ap ne. Zdaj pa ne vem kaj to pomeni, a da bomo mel pupo, al da sem jaz že čist zmešana.user posted image  Me prav zanima kakšni bodo v sredo rezultati izvidov in, da vsaj ugotovimo zakaj vse to.

clock-img

02.02.2009, 19:20

clock-img

Inana

pencil-img

214

Fargiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2009, 19:21

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

neela, sem razmišljala o tem...pa mam doma še mačko in se bom z njo ukvarjala...maja bo stara 14 let...dobila sem jo za 13.rojstni dan...tak da jo imam praktično že pol življenja...

tole je naša šefica...

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

02.02.2009, 19:21

clock-img

nf

pencil-img

1164

Punce, pejte slikce pogledat!!!

clock-img

02.02.2009, 19:22

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: nf

Punce, pejte slikce pogledat!!!

Jaz sem jih že, sem ti že v zgornjem postu napisala.user posted image

clock-img

02.02.2009, 19:23

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

iiiii, kak lep nosek!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2009, 19:23

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

punce, nekdo špijunira tukaj...no zdej je šel že dol...

clock-img

02.02.2009, 19:24

clock-img

Inana

pencil-img

214

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: Inana

Spet imam eno vprašanje glede Klomifena ... je možno, da Klomifen sproži predčasno ovulacijo? Včeraj sem ga vzela (5. dan cikla) in imam že tisto ovulacijsko sluz ... Se je še kateri kaj takega dogajalo? Sicer pa kakšnih stranskih učinkov na srečo nisem čutila po prvem Klomifenčku (tok tok) user posted image

Mislim, da boš dobro reagiral na K. Sedaj še nimaš O, boš čutila špikanje, pa še prezgodaj je. Jaz sem tudi pri 2.IVF ob večji dozi hormonskih inekcij imela sluz že takoj, ko se je M poslovila, pa o O še ni bilo ne duha ne sluha. Je pa to eden dobrih znakov, dalahko pride do O.

Ah, Lučka, saj jaz O imam ... zelo očitne, vsak mesec točne, ko urca (15. dan cikla) ... Tudi moja G mi jih je potrdila na UZ. Ampak me je dala na Klomifen, ker baje moram v tem postopku neplodnostne tudi čez to fazo ... user posted image

clock-img

02.02.2009, 19:24

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

To po moje dostikrat kdo naredi. Smo zgleda take zvezde.user posted image

clock-img

02.02.2009, 19:26

clock-img

nf

pencil-img

1164

Lučka, mi bomo imeli punčko in mi ni bilo niti en dan slabo. user posted image  Jaz sem pa glih za fante slišala, da znajo zagrenit nosečnost. Sej bo bolje, mogoče še par tednov slabosti, potem pa kar naenkrat samo še užitek. Kaj si slabokrvna?
Neela, jah kaj nej rečem, punčka je že v pečici, ti pa še kr melješ. Sej je prou, da je fante malo mlajši od nje, itak babe dlje živimo in rabimo mlajše žrebce za zabavo na stara leta. user posted image

clock-img

02.02.2009, 19:26

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

A vi to mene opravljate? ZAto se mi pa tko kolca.user posted image user posted image user posted image
joj fargi šele zdej sem videla. user posted image user posted image user posted image  žal mi je za kužija user posted image user posted image user posted image . Naj te muci potolaži.

clock-img

02.02.2009, 19:27

clock-img

nf

pencil-img

1164

iiiii, kak lep nosek!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ane!!!! Sej vam pravim, da sem se čist stopila, kako je lepa. user posted image

clock-img

02.02.2009, 19:27

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Spet imam eno vprašanje glede Klomifena ... je možno, da Klomifen sproži predčasno ovulacijo? Včeraj sem ga vzela (5. dan cikla) in imam že tisto ovulacijsko sluz ... Se je še kateri kaj takega dogajalo? Sicer pa kakšnih stranskih učinkov na srečo nisem čutila po prvem Klomifenčku (tok tok) user posted image

Mislim, da boš dobro reagiral na K. Sedaj še nimaš O, boš čutila špikanje, pa še prezgodaj je. Jaz sem tudi pri 2.IVF ob večji dozi hormonskih inekcij imela sluz že takoj, ko se je M poslovila, pa o O še ni bilo ne duha ne sluha. Je pa to eden dobrih znakov, dalahko pride do O.

Ah, Lučka, saj jaz O imam ... zelo očitne, vsak mesec točne, ko urca (15. dan cikla) ... Tudi moja G mi jih je potrdila na UZ. Ampak me je dala na Klomifen, ker baje moram v tem postopku neplodnostne tudi čez to fazo ... user posted image

A ja, iamš svoje O. Potem se ti pa obeta sedaj močna O. A pa te bo G kaj spremljala z UZ (saj lahko si že kaj omenila, pa sem pozabila)? Kolikošno dozo že imaš? Se zna zgodit, da boš imela veliko foliklov.

clock-img

02.02.2009, 19:28

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

A vi to mene opravljate? ZAto se mi pa tko kolca.user posted image user posted image user posted image
joj fargi šele zdej sem videla. user posted image user posted image user posted image  žal mi je za kužija user posted image user posted image user posted image . Naj te muci potolaži.

Ne, ne. Tebe smo samo zelooo vesele.user posted image

clock-img

02.02.2009, 19:29

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

špelka, kako si vedla, da mam tebe v mislih?!!

clock-img

02.02.2009, 19:29

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

še tukej reklamo naredim user posted image
nf še tukaj wiiiiiiiiiii za pupo.

ZA VSE NOSEČKE, KI PRIČAKUJEJO FANTKA - doma imam zelo lepo, čisto novo posteljnino in veliko dodatkov. Je v modri barvi za dimenzijo 120/60. Če je katera zainteresirana naj mi pošllje zs da ji dam slike in ceno.

clock-img

02.02.2009, 19:30

clock-img

neela

pencil-img

2128

user posted image

clock-img

02.02.2009, 19:30

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: neela

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

02.02.2009, 19:31

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Nf....kakšen srčkan bebiuser posted image

clock-img

02.02.2009, 19:31

clock-img

neela

pencil-img

2128

IZVIRNO SPOROČILO: nf
Neela, jah kaj nej rečem, punčka je že v pečici, ti pa še kr melješ. Sej je prou, da je fante malo mlajši od nje, itak babe dlje živimo in rabimo mlajše žrebce za zabavo na stara leta. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo nf-ka, profil ima ta prav....po mamici!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil neela -- 2.2.2009 19:32:46 >

clock-img

02.02.2009, 19:34

clock-img

neela

pencil-img

2128

IZVIRNO SPOROČILO: neela

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

clock-img

02.02.2009, 19:35

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

user posted image

neela, pa saj to je pa tako kot da bi tebe gledala. user posted image

clock-img

02.02.2009, 19:39

clock-img

neela

pencil-img

2128

user posted image

neela, pa saj to je pa tako kot da bi tebe gledala. user posted image

ampak res....dolgolasa angelska kofetarca....user posted image

clock-img

02.02.2009, 19:40

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Nfka kaj naj rečem... vse kaže na to, da bo prava lepotica. user posted image

clock-img

02.02.2009, 19:45

clock-img

Inana

pencil-img

214

A ja, iamš svoje O. Potem se ti pa obeta sedaj močna O. A pa te bo G kaj spremljala z UZ (saj lahko si že kaj omenila, pa sem pozabila)? Kolikošno dozo že imaš? Se zna zgodit, da boš imela veliko foliklov.

Ne, moja G me ne bo spremljala z UZ, ker imam napotnico za Reša. Mogoče me bo potem on. Doza je pa 1 na dan ... Saj če bi slučajno imela 2 oplojeni jajčeci, se ne bi pritoževala user posted image ampak bo eden čisto okej user posted image Mi je pa G povedala za nekoliko večjo možnost večplodne nosečnosti, ja ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem