tecnobica, vem, da je monti fajn. Saj včasih se ga držim kak teden, potem pa spet nazaj. Mi je težko ker ne jem zelenjave. Pa vse kar je dobro ne smem jest. Sedaj počasi zmanjšujem sladkarije in sladke pijače.. Potem pa naprej. BTW: a te danes kej glava boli od mačka??
Jaz se ga držim tko tko. Sem se pa ga včasih držala kot pijanc plota. No, pomagalo je, dokler sem bla v službi, k sem celo dopoldne migala po razredu, zdaj pa doma pred kompjutrom sedim. Danes je lepo sonce in bom šla malo na sprehod. Za kosilo danes ne rabim bit doma, ker je moj šel smučat. Sam še perilo počakam, da se opere, da ga obesim, pol pa grem.
Glava me pa prov nč ne boli.

Jst sam upam, da bo kaj pomagalo. Bom še jutri enga ruklna. VSak dan pa ne smem, saj mi bojo rekli, da sem kronik
Glede kruha. Jaz si ga spečem sama iz polnozrnate moke. Ponavadi namažem gor lahko kislo smetano pa marmelado brez sladkorja. Danes sem si za spremembo v šalčki skuto prepasirala, dodala en strok česna pa eno malo kislo kumarco, nasekljano. Pa mal sem še dosolila. Pa na kruhek namazala. Njami. Včeraj sem si pa kar 3 jajca na oko spekla. Pa brez kruha. Sem se čist navadla, da jem brez kruha.
Suzi, škoda, ker ne ješ zelenjave. Jaz jo pa obožujem.
Dini, jaz jih čutim kar cel ciklus. Po moje sem tolk nafilana s tem sranjem od kemije, da je še dolgo potem v telesu. Mene je kuhalo/mrazilo res do