writing-img

RE: klomifenke 2008 II.del

clock-img

15.03.2009, 19:50

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Čau pupike.

Neela
tebe čakamo, da poveš če ti ustreza nadomestni termin v torek ali četrtek.

Fargi kako si mi srce?

Penca dobr si ti tole upedenala v Egiptu s temi bogovi.

clock-img

15.03.2009, 20:10

clock-img

neela

pencil-img

2128

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Neela

Joj...neee..user posted image user posted image user posted image user posted image ..jaz sem si tisti pondelk že rezervirala (celo v službi) za naše srečanje; torek absolutno odpade, ker imam napovedano dogajanje v službi; v četrtek pa imam že napovedane druge stvari...

Fargi, ni za kaj; zate vedno! P.S.: mislim, da sem si danes spet prebila žilo....user posted image

clock-img

15.03.2009, 20:17

clock-img

miska73

pencil-img

4167

IZVIRNO SPOROČILO: neela

Neela

Joj...neee..user posted image user posted image user posted image user posted image ..jaz sem si tisti pondelk že rezervirala (celo v službi) za naše srečanje; torek absolutno odpade, ker imam napovedano dogajanje v službi; v četrtek pa imam že napovedane druge stvari...

Fargi, ni za kaj; zate vedno! P.S.: mislim, da sem si danes spet prebila žilo....user posted image

Ja jebela cesta... neela in suzi dejta no najdit en skupen termin. Že tko zamujamo s tem srečanjem...

Pa kak hudiča ti trofiš žilo ... jst sem se 50-krat piknala v tole moje maščovje pa nisem enkrat zadela žile, ti pa spet user posted image Kdaj maš UZ?

clock-img

15.03.2009, 20:22

clock-img

neela

pencil-img

2128

ja, miška - več maščevja imaš, več žil....tokrat mi je ta podvig ratal že drugič. In to vse v tem krogu. user posted image Eh, pa bom jutri spet čez pol trebuha črna...user posted image ...jutri imam nov uz.

clock-img

15.03.2009, 20:46

clock-img

miska73

pencil-img

4167

IZVIRNO SPOROČILO: neela

ja, miška - več maščevja imaš, več žil....tokrat mi je ta podvig ratal že drugič. In to vse v tem krogu. user posted image Eh, pa bom jutri spet čez pol trebuha črna...user posted image ...jutri imam nov uz.

In kako kaže tokrat?

clock-img

15.03.2009, 20:46

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

neela, pa kako ti je to spet ratalo?!!!user posted image user posted image user posted image

hej, jaz mam ponedeljek že na dveh koledarjih označen!!!!

miska, jaz? hmmm, super sva se imela včeraj in danes! sem se spet mal neeli in njenemu user posted image nasmejala.user posted image user posted image user posted image pa z mojim sva se sprehajala, kopala, ... in se imela super! sam, prekratko je bilo!! drugače me pa skos zvija, pa filing mama da bo vsak čas pritekla, pa joške me bolijo ko po stopnicah hodim...pa jedla bi skos...aja, to že tak al pa tak...user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

15.03.2009, 20:49

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Fargi saj veš za kaj so lakota in joške dober znak, a ne user posted image
Uno špikašpokanje, ki kao najavlja M je pa tudi možno, da je lažno.
Evo, jst držim pestke.

A pa ste sta uživala pri neeli... sem kr mal fouš

< Sporočilo je popravil miska73 -- 15.3.2009 20:50:02 >

clock-img

15.03.2009, 20:56

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

si, a ne?user posted image

clock-img

15.03.2009, 21:02

clock-img

miska73

pencil-img

4167

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

si, a ne?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.03.2009, 23:00

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Kaj je zdaj babnice, vidim da ste se nauživale. Ja dobro. Jaz pa sem danes fatala. Ampak prisežem, da nisem pretiravala.

neela, Fargi ne bom več ponovila napake. Imam za ponedeljek že 2 opomnika z alarmom.user posted image

neela, ti si pa malo mazohistka. Pa kako ti rata žilo zadet, ko se špikaš v trebuh (jaz sem se pod kotom, a se ti tudi?). Ko pa sem se v ta veliko zadnjo površino (no, me je moj), pa mi je moj 2x zadel žilo in celo ata Reš 1x. user posted image

miška, kako je sedaj naša mamica. Imaš gotovo že tisti pravi sij na obrazu. user posted image

clock-img

16.03.2009, 07:52

clock-img

Anonimen

Jutro.

Trinity, iskrene čestitke za vašo pupo!!!! user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    user posted image    user posted image    user posted image  Upam, da ste zdravi, pridni in da se ful cartate.

neela, super za 3 IUI!! Jej, vsaj nekje dobim dobre rezulate!! user posted image   user posted image

misk, tudi moje M še ni, pa je danes 46 dan, s tem, da bi mogla pridit, ker sem jemala dabroston. user posted image  Bolijo me prsi če se jih dotaknem,... Ampak itak ni možnosti za user posted image , tako, da res ne vem kaj je sedaj to. Pa vsak dan imam par novih mozoljev. user posted image

tecnobica, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

penca, pa ja veš, da ne smeš švercat ljudi čez mejo. user posted image   user posted image   user posted image  Vseeno držim pesti, da sta bila Egipt in počitnice dobitna kombinacija.user posted image

lučka, takole se vidva potepata? Super. Daj prilepi kakšno slikco tvojega trebuščka, da vidmo če res raste!! user posted image  Mi 3je smo se tudi potepali ta vikend - je bil v soboto tak sončke, smo bili cel dan zunaj.

fargi, kako si? Še dva dni če se ne motim?

miška, kako si user posted image ? ŽE kaj slabosti? Kdaj imaš sedaj UZ?

punce, ni problema, nič prestavlat datuma. user posted image   user posted image  

clock-img

16.03.2009, 11:15

clock-img

tinč407

pencil-img

666

Pozdravljene punce

Prosim vas za malo pomoči. zTa teden imam HSG. V bolnišnici moram biti ob sedmih in sestro moram poklicati en dan prej, da se vse zmenima. Spraševala me je če imam temperaturni listuser posted image
Kaj to delajo ambulantno in greš takoj domov ali kako? Popoldne še moram iti delat, ker ne dobim prosto. Bom lahko šla ali kako?
Dajte malo prosim razložit!!

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

clock-img

16.03.2009, 11:21

clock-img

tinč407

pencil-img

666

šele zdaj sem vas šla malo brat

Miška draga ČESTITKEEEEEEEEE!!!! Kako sem vesela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Želim ti zdravo bebo!!

Trinity22, tudi tebi čestitke!!!!! Veselo se cartajte!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fargi, tebi pa bom ploskala čez 2 dni!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

clock-img

16.03.2009, 12:48

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

suzi, ja ta tavoja M te pa res heca. Pa daj za hec naredi test, pa če ni pozitiven kar pokliči G, kaj je narobe. Ker, da pa toliko časa traja po zadnji tableti, ti pa še kar nimaš M tudi ni po moje dobro. Itak te bo p G najprej vprašala, če si naredila test (da takoj izključijo eno diagnozo ali pa jo potrdijo).
No, vidim, da ste uživalai na sončku, kot midva/mi.user posted image
Najnovejše slikioce trebuščka pa lahko vidiš v mojem albumu.

tinč, HSG ti naredijo zjutraj (oz. ko prideš na vrsto) in greš še isti dan domov. Pri nas v Kranju je tako, da zjutraj prideš, tekom dopoldneva ti opravijo HSG, potem dobiš še kosilo n greš okoli 17h domov. Mi je pa G v odpustnici napisal še priporočilo za dva dni bolniške po posegu. Pri nas dajo več bolniške kot pa v kranju. Tudi pri laparo sem imela potem še na odpustnici napisano 2 tedna bolniške, pa mi je osebni zdravnik podaljšal še za 2 dni, ker so bili potem še prazniki, da ne bi šla "samo" za 2 dni delat.
A ti greš v LJ? To ti bodo pa več vedele povedat Fargi, neela, pa miška po moje.

clock-img

16.03.2009, 13:17

clock-img

Anonimen

auau, lučka, kak lep buši!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Škoda, da ga ne bom vidla v živo. user posted image

tinč, tako kot ti je že lučka povedala. Zjutraj greš v bolnico, ti vzamejo še kri, potem naredijo HSG in popoldne po viziti greš domov. Jaz nisem imela nobenih problemov po HSG-ju, nobenih bolečin, tako, da sva po "posegu" šla še na pico. user posted image

clock-img

16.03.2009, 13:59

clock-img

Martinki

pencil-img

66

Tinč 407 jz sm mela HSG v Mb. Ob 7.30 sm mogla bit na neplodnosti. Dobiš bolnišnično uniformouser posted image  (natikače, spalna srajca in šlafrok). Zmeril so mi temperauro in pritisk. Še dobr da sm mela očala, ker bi drgač mogla leče vn dat (sam res ne vem kam bi jih lohk dala). Ob 9 sm mela poseg, narjen v 5 min. Po posegu sm dobila zajtrk in 2 Nalgesina. Okol 13 so mi še enkrat zmerl temperaturo in potem gas domov. Priporočajo 2 do 3 dni počitka. Jz sm mela po posegu ful krče dokler nism šla na wc in je mal tekočine vn prtekl, pol je blo pa ok. Drgač me je pa še ene dva dni še kr bolel, ampak vrjetn zato, ker mam manjšo maternico in so jo mogl bolj razširt in se je pol tok bolj nazaj krčila.

...globoko v dušah pravljice spijo, a včasih se pravljice tudi zgodijo...

clock-img

16.03.2009, 15:04

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

Fargi, tebi pa bom ploskala čez 2 dni!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne bo treba...user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.03.2009, 16:07

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

Zakaj ne?Kaj je blo?

clock-img

16.03.2009, 16:14

clock-img

S*

pencil-img

3006

Fargi, user posted image  user posted image  user posted image . Samo zate
user posted image

clock-img

16.03.2009, 16:37

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Zakaj ne?Kaj je blo?

izcedek...jutri grem po zdravila...

clock-img

16.03.2009, 17:54

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Kakšen izcedekuser posted image Fargi dej počakaj, lahko da ni nič narobe!!!!!
Držim pesti da se motiš in da ni nič kaj takega!!!

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

16.03.2009, 18:14

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

Bebii, žal je to to...je krvav in je že ful več...tak da...

clock-img

16.03.2009, 18:16

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Fargi  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

clock-img

16.03.2009, 18:26

clock-img

neela

pencil-img

2128

Fargi, draga moja...
user posted image

clock-img

16.03.2009, 18:33

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Fargi

user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem