writing-img

RE: klomifenke 2008 II.del

clock-img

16.03.2009, 19:33

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

iii, hvala za objemčke....

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

16.03.2009, 19:44

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Fargi lubek user posted image
Nč, čimprej zahaklat Dr.V-ja za papirja za konzilij.
Za izvide spolno prenosljivih bolezni se mi pa zdi, da jih potrebuješ takrat, ko greš v postopek in ne že pri oddaji papirjev za konzilij.

Me bomo pa močno držale pesti, da ti ne bo treba iti v postopek.

Neela kaj zdej? Kako ti kaže? Kdaj računaš na IUI?

Pupe pa kaj se nam ne uspe zmenit za datum pa da bi vse bile.
Torej zaenkrat datum ponedeljek 23.3. in udeleženke samo 4: miška, fargi, neela, lučka.
Pa kaj je to user posted image A zdej nas bo pa na vsakem srečanju manj.
Neela in Suzi dejta no poiskat en termin, ki bo obema ustrezal.

clock-img

16.03.2009, 20:17

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Za izvide spolno prenosljivih bolezni se mi pa zdi, da jih potrebuješ takrat, ko greš v postopek in ne že pri oddaji papirjev za konzilij.

res? to bi bilo super! bomo vidli kaj bo jutri tatjana rekla...ker pol je konzilij v aprilu in ne bom pred poletjem na vrsto prišla...

clock-img

16.03.2009, 20:21

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Ja res je, izvidi so potrebni takrat ko greš v postopek. Tudi jaz jih moram sedaj prinest, ko grem po špike....tako da Fargi, spet zberi moči in mi s teboj v postopek IVFuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

16.03.2009, 22:46

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

živijo no, da se še tukaj javimo ..... midve s Tiano sva danes prispele domov ...

Lepo pozdrav in hvala vsem za čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.03.2009, 22:51

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Trinity22, uživajte in se cartajte....maaa čim večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.03.2009, 10:05

clock-img

Anonimen

FARGI, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz pa sem bila prepričana, da bomo zapile tudi tebe. user posted image  Drži se pupa in hitro pejt v akcijo za IVF.

trinity, upam, da ste ok in da se ful cartate!! Pa kakšno slikco prosim. user posted image

miška, ne sekirat neele s spremembo datuma. Itak smo bile dogovorjene že prej, ampak men na žalost ne bo zlaufal ker ne morem bit na dveh mestih naenkrat. Pa nič zato - se vam pa drugič pridružim! user posted image

clock-img

17.03.2009, 10:11

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Trini cartajte se in uživajte. Pa čim prej kako fotko pa kako besedico o princeski in o starših, ki se bolj ali manj znajdejo v novi situaciji-

Suzi potem pa greva midve same na kako pijačko. Velja?

clock-img

17.03.2009, 10:25

clock-img

Anonimen

miška, velja. user posted image   user posted image

clock-img

17.03.2009, 11:39

clock-img

pipika123

pencil-img

94

Lep sončen in topel pozdrav. Imela bi vprašanje. Včeraj bi morala dobiti M. Danes zjutraj sem zasledila malo rjavega. Pa me zanima ali je mogoče da je vgnezditvena. Ker ponavadi ko dobim se mi vedno ulije, zdaj pa ne. Slabo mi je pa še kar. Ali M ko jemlješ K malo čudno začne. user posted image

clock-img

17.03.2009, 13:14

clock-img

Anonimen

pipika, možno je, da je vgnezditvena, možno je pa tudi, da ti je K malo pomešal ciklus. Tudi jaz sem imela neke izcedke pred M, pa nisem bila user posted image . Naredi test pa boš najbolj sigurna. user posted image

clock-img

17.03.2009, 20:45

clock-img

neela

pencil-img

2128

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

res? to bi bilo super! bomo vidli kaj bo jutri tatjana rekla...ker pol je konzilij v aprilu in ne bom pred poletjem na vrsto prišla...

Fargi, saj veš, da sem tokrat korak pred tabo....tudi pri informacijah. user posted image   Papirje za SPB res nosiš na postopek s seboj in morajo biti ob postopku ne starejši od 1 leta. Mislim, da enako velja tudi za izvid brisa. Marčevski konzilij je drugi teden....mislim, da 25.3.

clock-img

17.03.2009, 20:48

clock-img

neela

pencil-img

2128

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

živijo no, da se še tukaj javimo ..... midve s Tiano sva danes prispele domov ...

Lepo pozdrav in hvala vsem za čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

trinity, še enkrat....

user posted image

clock-img

18.03.2009, 08:50

clock-img

pipika123

pencil-img

94

No seveda se mi je včeraj ulilo. Tako da gremo 2 krog. user posted image

clock-img

18.03.2009, 09:17

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

Sem dobila napotnico za neplodnostno. user posted image  Sam tolk za zdaj. Bom jutri kaj več napisala.

clock-img

18.03.2009, 09:30

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Tecnobica, sej boljše tako, kot da neveš, zakaj ne morešuser posted image
Tako boš saj vedela na čem si!!!!
Suzi, kako kej s teboj??? Imate posvet ali se motimuser posted image
Fargiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Lep dan vsem ostalim.....user posted image

clock-img

18.03.2009, 09:59

clock-img

Anonimen

BEBIII, posvet sva že imela, prav tako spermiogram. Konec meseca imava ponoven posvet, da pregledamo izvide spermiograma, potem pa grejo takoj papirji na konzilij. Tako, da pričakujem, da bom maja imela že odobren postopek. user posted image

Drugače se je pa tudi moja M odločila, da počasi le pride. user posted image

clock-img

18.03.2009, 12:02

clock-img

Matejčika

pencil-img

779

Fargi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bo pa naslednjič, bom še jaz bolj intenzivno navijala.user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

clock-img

18.03.2009, 15:16

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: neela

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Fargi, saj veš, da sem tokrat korak pred tabo....tudi pri informacijah. user posted image   Papirje za SPB res nosiš na postopek s seboj in morajo biti ob postopku ne starejši od 1 leta. Mislim, da enako velja tudi za izvid brisa. Marčevski konzilij je drugi teden....mislim, da 25.3.

odpadem iz tega konzilija...je tatjana rekla da bo treb apočakat da vidimo kaj bo s tem IUIjem, pol pa k voglerju

clock-img

18.03.2009, 15:48

clock-img

barvar

pencil-img

518

Živjo. Pom esecu in pol sem spet med vami. V desetem tednu nosečnosti so mi točno pred enim tednom delali abrazijo. Na pregledu je ginekolog rekel samo, tu pa ne bo vse vredu! Ni utripa!user posted image Se mi je podrl svet. Pa bo že boljše. Smo zdaj na pavzi vsaj tri mesece, potem pa bo spet potrebno zbrati pogum.

clock-img

18.03.2009, 15:55

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

brvar, zelo zelo mi je žal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Za kaj takega se pa res ne najde besed. Vedi samo, da ti stojimo ob strani. Naslednjič pa naj vse poteka brez problemov.

clock-img

18.03.2009, 15:59

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Sem dobila napotnico za neplodnostno. user posted image  Sam tolk za zdaj. Bom jutri kaj več napisala.

Kot je že rekla BEBIII, sedaj bodo vsaj ugotovili kaj je narobe. Res je, da je meni vse delal moj osebni naši ambulanti oz. bolnici, vse do IVF. Ampak takoj po prvih 3 ciklusih K, ko mi je rekel, da grem na laparo, sem bila vsaj vesela, da bodo sedaj bolj podrobno pogledali mojo maternico, jajcevode in jajčnike, ter tako lažje pomagali. Res je, da jim žal ni uspelo, ker sem pač malo posebna, ampak tako vsaj K nisem jedla brez pomena.
Zdaj se le potolaži, vem da je to šok, da ti da vsak nov korak novo upanje in, ko ne uspe si razočarana. user posted image

clock-img

18.03.2009, 16:00

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: pipika123

No seveda se mi je včeraj ulilo. Tako da gremo 2 krog. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj bo drugi krog za vaju uspešen.

clock-img

18.03.2009, 16:02

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Zdaj pa je prišel tako zelo željeni čas cartanja. UŽIVAJTE!!! user posted image

clock-img

18.03.2009, 18:54

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Barvar mi je zelo hudo. Si ne znam niti zamišljati.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da čimprej zbereš dovolj moči in novega upanja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem