writing-img

RE: klomifenke 2008 II.del

clock-img

05.12.2008, 21:27

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: neela

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Kot zgleda je samo še moj trd oreh v vsem tem. Se ne da. user posted image

ja, lučka, tvoj je bolj taktik, zato moraš k temu pristopiti taktično....fajn pa bi bilo, da kar tri klomifenke poročimo drugo leto, kajne? To bi bil špas...

To bi bilo dobro, ampak ne verjamem, da bom to jaz. Moram en taktični napad spisat in v obliki (košarkarske) tekme izvesti napad in obrambo, da bom lahko zmagala. user posted image

ti samo napadaj....user posted image

bom plunila v roke in začela že kar zdajle. user posted image

če rabiš organizatorsko asistenco se ponižno javim.....brez tarife....user posted image

Sam res, ti bi lahko odprla s.p. za organizatorsko asisitenco.user posted image

Ej, sej bo, emkart se bo vdal. Nič bat. Ker  paci ga mam že nekaj časa, samo še na žar ga vržem pa bo. user posted image  

clock-img

05.12.2008, 21:32

clock-img

neela

pencil-img

2128

Kot zgleda je samo še moj trd oreh v vsem tem. Se ne da. user posted image

ja, lučka, tvoj je bolj taktik, zato moraš k temu pristopiti taktično....fajn pa bi bilo, da kar tri klomifenke poročimo drugo leto, kajne? To bi bil špas...

To bi bilo dobro, ampak ne verjamem, da bom to jaz. Moram en taktični napad spisat in v obliki (košarkarske) tekme izvesti napad in obrambo, da bom lahko zmagala. user posted image

ti samo napadaj....user posted image

bom plunila v roke in začela že kar zdajle. user posted image

če rabiš organizatorsko asistenco se ponižno javim.....brez tarife....user posted image

Sam res, ti bi lahko odprla s.p. za organizatorsko asisitenco.user posted image

Ej, sej bo, emkart se bo vdal. Nič bat. Ker  paci ga mam že nekaj časa, samo še na žar ga vržem pa bo. user posted image  

user posted image user posted image user posted image ampak medve pa takoj obrneva debato na hrano....mislim, saj ni čudno, da sva obedve tako fejst...prave Heidi Klum baroka.... user posted image

clock-img

05.12.2008, 22:33

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Babike žabike, a naslednje leto bomo same deklišne morale organizirat.
Jao kolk bo to enga žura in smeha. user posted image

Lučka jst mislim, da če resno stvar vzameš v roke, da potem ima tvoj samo da reče DA.

clock-img

05.12.2008, 22:38

clock-img

neela

pencil-img

2128

ja miška, lahko bomo naredile privat izbor miss buši....ker bomo na vseh dekliščinah same nosečke...user posted image

clock-img

05.12.2008, 22:55

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Neela si me zdaj spomnila, da si ne bomo smele orng nevest privoščit na dekliščinah, ker bojo une tudi noseče.
Kaj pa zdej?

Nego, kaj pa ti? A ti si že poročena? Saj verjetno smo o tem že govorile... pa miško mal skleroza daje.

clock-img

06.12.2008, 08:59

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Dobro jutro!

Ja neela, ampak res vse obrneva na hrano. Zato pa sva baročni manekenki. user posted image

miška, saj če bi jaz malo bolj v roke pljunila bi mi mogoče še uspelo. Saj mu vsi težijo, jaz res še najmanj oz. skoraj nič, pa prav zato tako zavlačuje ker pravi, da drugi mu pa ne bodo ukazpvali, kdaj se bo on poročil. Ampak, če pogledaš globje, je to samo eden od izgovorov. user posted image  Saj, če ga dobim v roke, mi bo že uspelo.user posted image

Fargi, kakšen recept pa si ti uporabila? A je tvoj tolk pameten, da je videl kaj ima in noče izgubiti?user posted image

clock-img

06.12.2008, 09:29

clock-img

neela

pencil-img

2128

Dobro jutro....kaaaaaviiiiiicaaaaaaaa....user posted image user posted image user posted image

miška - jaz sem poročena mačka že 5 let; tako, da skoraj tud že zakonsko posvetovalnico odprem...user posted image

lučka - samo v moje kraje morata pridet, pa bo padel na kolena....user posted image user posted image user posted image ....smo jih že veliko na kolena spravili...

clock-img

06.12.2008, 11:25

clock-img

nf

pencil-img

1164

Čaooooo punce!!!
Sorry ker me ni bilo nekaj časa. V službi sem bila čist zasuta pa še po službi sva kr naprej hodila naokoli.
Fargi a sem ti že čestitala za zaroko!?? user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  jeeeeeeeeee ful sem vesela! No in dejmo povedat, kakšen je bil recept za padec na kolena? user posted image  
Kaj zdej ostale babe, a ste že v bojni opravi, da si greste izborit svoje prstane? user posted image
Naša Skuštranka me je ene 10x opozorila, da vam dolgujem še zgodbico iz nuhalne! user posted image  Oooook noooo. Torej, bom preskočila norenje z avtom, ker sva tipično spet zamujala, pa pejmo raje k bistvu. G mi namaže trebuh s tistim gelom in takoj ko je prislonila sondo na trebuh, smo že videli na ekranu malo detece. user posted image  Ki jo bilo ful živahno! Zadnjič na prvem pregledu je samo spalo, zdej pa ful opa gor, dol, levo, desno, pa kroše v kamero pa skok gor, ful zabavno user posted image  Res ne moreš verjet, da je že tako živahno dogajanje v tako malem trebuščku. user posted image  Najprej se je G ful trudila, da ga je ujela vsaj približno pri miru, ker je bil mali res divji. Potem smo pa začeli gledati, če je vse videt normalno - recimo pogleda možgane, nosno kost, nogice, rokice, želodec, srčka, izmeri nuhalno,... Čisto malo nam je pustila poslušat srčka, kar je noro lepo. user posted image  Nič in potem enkrat reče, to je to in neha sondirat. Nam je pa dala zastonj cd z vsemi posnetki! user posted image  Aja detece je veliko že 7cm! Rastejo otroc, rastejo user posted image

clock-img

06.12.2008, 11:40

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Nfka iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak lepa zgodbica. Veš kolk je to lepo za prebrat.
A se da kako fotko videt?

Hvala tudi skuštranki, ker je tokl vztrajala, da smo le dobile tole zgodbico

clock-img

06.12.2008, 11:44

clock-img

nf

pencil-img

1164

Hvala Miška user posted image  hihi trenutno sem čist v čustvenem elementu, vse bi vas objela user posted image  Miška, kaj tebi nisem poslala na mejl fotke?? Dej mi na ZS pošlji email naslov! Imam filmčke, ki se jih niti ne da objaviti v rr albumu.

clock-img

06.12.2008, 11:59

clock-img

neela

pencil-img

2128

nf-ka, jaz tudi, jaz tudi....

Kaj počenjate drage moje dame? Midva z možem sva ravno nazaj iz šopinga in kavice. Take sobotne ali nedeljske jutranje kavice imam najraje, saj zaradi tedenske norije za take trenutke sploh nimava časa.

clock-img

06.12.2008, 13:44

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

hej! evo stopka je že padla...zdej pa pico pečeva...mljask!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

06.12.2008, 13:59

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

en slovenski pregovor za vse vas...

clock-img

06.12.2008, 18:57

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

kaj pa je to danes? nikjer nobene...midva sva 3 ure pa pol spala ...user posted image

neela, tale je pa k una tvoja bivša v avatarju k je plesala...

clock-img

06.12.2008, 19:01

clock-img

neela

pencil-img

2128

user posted image user posted image user posted image user posted image ....tole linkanje ti je kar v kri prišla, Fargi....

...jaz pa sem bila pa 3 ure pa pol bila v službiiii...

< Sporočilo je popravil neela -- 6.12.2008 19:02:27 >

clock-img

06.12.2008, 19:06

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

...jaz pa sem bila pa 3 ure pa pol bila v službiiii...

joj joj...men je pa tok pasalo mal mižat...zdele greva pa en ansambel poslušat..

clock-img

06.12.2008, 19:08

clock-img

neela

pencil-img

2128

Fargi, kam pa gresta??? 

clock-img

06.12.2008, 19:09

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

v gostilno Jap. ansambel odmev greva poslušat...da vidiva če nama bodo všeč...prideta tja?

clock-img

06.12.2008, 19:19

clock-img

neela

pencil-img

2128

user posted image user posted image user posted image ...sama sem....da bi pa tvoj post videl moj, ne bi 2x rekla, da bi tud medva mogla iti...

clock-img

06.12.2008, 19:28

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

kaj pa je to danes? nikjer nobene...midva sva 3 ure pa pol spala ...user posted image

neela, tale je pa k una tvoja bivša v avatarju k je plesala...

Kolk sem se pa zdejle nasmejala. user posted image  

clock-img

06.12.2008, 19:29

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

v gostilno Jap. ansambel odmev greva poslušat...da vidiva če nama bodo všeč...prideta tja?

Lepo, lepo, se že delajo plani. No saj treba, če hočeš imeti tako, kot si želiš.

Pa fargi, bravo za stopko.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

06.12.2008, 19:29

clock-img

neela

pencil-img

2128

....to pa zate res ni nič nenavadnega, no....user posted image

clock-img

06.12.2008, 19:31

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

ja itak. user posted image

Ampak jaz sem si bolj sebe predstavljala, kako plešem in kako blok kar poka po šivih. Tko, da sem raje kar nehala.user posted image  Bi potem pisalo, da je na gorenjskem potres.user posted image

clock-img

06.12.2008, 19:33

clock-img

neela

pencil-img

2128

ja itak. user posted image

Ampak jaz sem si bolj sebe predstavljala, kako plešem in kako blok kar poka po šivih. Tko, da sem raje kar nehala.user posted image  Bi potem pisalo, da je na gorenjskem potres.user posted image

ja, tud meni so bili tile 'muvingi' nekak znani in domači...

clock-img

06.12.2008, 19:35

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Kdaj gremo skupaj ven, da vidim u živo kak plešete user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem