cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: klomifenke 2008 II.del

clock-img

16.12.2008, 13:46

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

sem klicala na GKlj, pa mi je rekla, da če se ne bo ulilo še kake dva dni, naj pridem na krvnega...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

16.12.2008, 13:48

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

sem klicala na GKlj, pa mi je rekla, da če se ne bo ulilo še kake dva dni, naj pridem na krvnega...

Ja, res tako naredi. Jaz še kar upam, da se ne bo ulilo in se bodo izcedki nehali. Jaz sem jih imela 3 dni, ptem pa kot da bi odrezal.

clock-img

16.12.2008, 13:48

clock-img

neela

pencil-img

2128

Jooooooj, tako mi je hudo zate Fargi! Želim si, da bi bila lahko sedaj zraven tebe, da bi te skupaj z lučko objele in te tolažile. Poskušaj zdržati do takrat, ko prideš domov, potem pa nujno naredi vse tisto, kar si prej zapisala.

Spomni pa se, da bomo vedno s tabo in te IMAMO ZELO RADE!!!!

clock-img

16.12.2008, 13:49

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

neela, hvala!!!!!! user posted image

clock-img

16.12.2008, 13:49

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: neela

Jooooooj, tako mi je hudo zate Fargi! Želim si, da bi bila lahko sedaj zraven tebe, da bi te skupaj z lučko objele in te tolažile. Poskušaj zdržati do takrat, ko prideš domov, potem pa nujno naredi vse tisto, kar si prej zapisala.

Kot, da bi brala moje misli. Isto sem razmišljala, kako bi bilo dobro, da bi se z neelo lahko kar presvetlile k tebi in te močno stisnili. Zadnji neelin stavek pa še posebej drži.

clock-img

16.12.2008, 13:55

clock-img

neela

pencil-img

2128

lučka, dajva skupaj stegniti najine ročice do Fargi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Fargi, delaj karkoli, samo riževega dietetnega sladoleda ne jej!!

clock-img

16.12.2008, 14:02

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Fargica moja, ti pošiljam še en velik objem user posted image . Drži se.
Držim pesti, da še ni vsega konec.
Smo pa me s tabo - v dobrem in slabem ... kot v zakonu.

clock-img

16.12.2008, 14:10

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

lučka, dajva skupaj stegniti najine ročice do Fargi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Fargi, delaj karkoli, samo riževega dietetnega sladoleda ne jej!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2008, 14:11

clock-img

Matejčika

pencil-img

779

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Kot, da bi brala moje misli. Isto sem razmišljala, kako bi bilo dobro, da bi se z neelo lahko kar presvetlile k tebi in te močno stisnili. Zadnji neelin stavek pa še posebej drži.

Se strinjam! Fargi user posted image user posted image user posted image Drži se! Dokler se ne ulije, je še upanje, kajne?!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

clock-img

16.12.2008, 14:12

clock-img

Matejčika

pencil-img

779

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja to pa res! Ti povem, NI dober! Se strinjam, da je kaloričen 1000x boljši. user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

clock-img

16.12.2008, 14:14

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja to pa res! Ti povem, NI dober! Se strinjam, da je kaloričen 1000x boljši. user posted image

Sam neela, ga pa zmeraj zna pihnit, da spravi vse v dobro voljo.

Matejčika, si se že rešila okusa po rižu? user posted image

clock-img

16.12.2008, 14:28

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

tecnobica, potem pa čakamo na božička, da prinese veselo novico pri tebi.

Ko bi te vsak nekdo uslišal. user posted image

Ja, men gre tud na živce ko vsi prašujejo, kdaj bo kaj. Da je že cajt itd. Pa jim včasih kar nazaj zabrusim, da enim pa no tko lahko, da se sam pogledajo, pa so sam noseči. Je pa zadnč od mojga kolega povedal, da je žena noseča, pa je moj pol k sva šla domu reku, da se mi je prov vidlo, da sem ji kar mal fovš. Ja pa če sm res. Poročila sta se poleti, in vem da prej nista delala na otroku, ker so iz vernih družin. Zdej je pa že 3 mesce noseča. To pomeni,d a se je prec prijelo. Eni pa delamo in delamo. No, saj pa tolk več seksamo user posted image

clock-img

16.12.2008, 14:28

clock-img

neela

pencil-img

2128

user posted image user posted image ...mislim, da si lahko roki podava...user posted image

clock-img

16.12.2008, 14:30

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....evo, to ti je pa sodobna tehnologija in moja zagnanost..... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image A to si za vsako svoj post prilepila al kaj?

clock-img

16.12.2008, 14:33

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

Lučka, ni se (še) ulilo...

Aha, potem je še upanje. Kar spodi jo, packo.

clock-img

16.12.2008, 14:34

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

res tako naredi. Jaz še kar upam, da se ne bo ulilo in se bodo izcedki nehali. Jaz sem jih imela 3 dni, ptem pa kot da bi o

Sem prepričana da je vgnezditvena.

clock-img

16.12.2008, 14:55

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Fargi - navijam, da se ne ulije in se pokaže user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

16.12.2008, 17:23

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

user posted image user posted image ...mislim, da si lahko roki podava...user posted image

Hvala, hvala. user posted image

clock-img

16.12.2008, 17:23

clock-img

tisacedra

pencil-img

1

Pozdrav!
Prihajam tudi jaz na ta forum, ker pričakujem, da bom v četrtek začela piti klomifen.
Če se predstavim, pred več kot 10leti v prvo zanosila, sedaj pa že 4leta nič.
Pred 1,5 leta laproskopija, kjer so mi odstranili 2cm pregrado.
Mesec nazaj mi je g.pregledal materinico in baje vse ok. Spermiogram
tudi ok. G mi je predlagal januarja spet laproskopijo, da bi videl,
če je mogoče neka minimalna pregradica moteča, sicer po njegovo
to ne sme biti razlog, in res ne ve zakaj ne zanosim.user posted image
Po premisleku sem mu rekla, da če on misli, da nimam več moteče
pregrade (pravi da je mogoče še kaj malega, če je pa ne bi smelo biti
moteče)user posted image bi jaz raje šla naprej, ker ne morem več čakatiuser posted image . Zato bi pila
klomifen in bi začela že v četrtek ,ker sem v nedeljo dobila m in bi bil v čet.
5.dan (baje se ta dan začne piti). Samo skrbi me, glede na to da so
prazniki, kdo bo opazoval moj ovulacijo.user posted image
Mudi se mi saj bom drugo leto stara že 35!!user posted image
Upam, da nisem naložila preveč.
Čav.

clock-img

16.12.2008, 17:28

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Ja, men gre tud na živce ko vsi prašujejo, kdaj bo kaj. Da je že cajt itd. Pa jim včasih kar nazaj zabrusim, da enim pa no tko lahko, da se sam pogledajo, pa so sam noseči. Je pa zadnč od mojga kolega povedal, da je žena noseča, pa je moj pol k sva šla domu reku, da se mi je prov vidlo, da sem ji kar mal fovš. Ja pa če sm res. Poročila sta se poleti, in vem da prej nista delala na otroku, ker so iz vernih družin. Zdej je pa že 3 mesce noseča. To pomeni,d a se je prec prijelo. Eni pa delamo in delamo. No, saj pa tolk več seksamo user posted image

Prej, ko nehaš tako razmišljat, lažje ti je. Mene je enkrat prijateljica prav pošteno okregala (in ji dam prav), ko sem eno vprašala, koliko časa sta se matrala. Mi je rekla, da se s takimi stvarmo ne smem obremenjevat, da jih ne smem spraševat, ker je to samo mučenje same sebe. Potem pa sem začela razmišljat tako, da se vsak trudi z otročka, pa naj bo to 1 mesec, 1 leto, več let,...pa vsak si ga želi. Pa je bilo od takrat lažje. Se nisem s tem obremnjevala in podobno. Taka sem. Tink pozitiv user posted image

clock-img

16.12.2008, 17:31

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

tisacedra, dobrodoščla me nami. Upam, da ti bo klomifen pomagal, da boš le prišla do drugega otročka. Vem, da j to čakanje tudi težko, kot da bi čakala prvega. Jaz močno upam, da se vse uredi in ti bo klomifen pomagal do željenega cilja. Kako pa bo ta ciklus s spremljnjem z UZ pa ne vem, gotovo težko. Probaj to odmislit in se prepustita užitkom ob doseganju user posted image . Vidva lepo 5-10 dan po zadnji tabletki pridno user posted image , če bosta pa še prej ion potem pa ne bo nič škodovalo, le uživala bosta bolj. jaz že navijam, da vama uspe.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

16.12.2008, 18:32

clock-img

Matejčika

pencil-img

779

IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Prej, ko nehaš tako razmišljat, lažje ti je. Mene je enkrat prijateljica prav pošteno okregala (in ji dam prav), ko sem eno vprašala, koliko časa sta se matrala. Mi je rekla, da se s takimi stvarmo ne smem obremenjevat, da jih ne smem spraševat, ker je to samo mučenje same sebe. Potem pa sem začela razmišljat tako, da se vsak trudi z otročka, pa naj bo to 1 mesec, 1 leto, več let,...pa vsak si ga želi. Pa je bilo od takrat lažje. Se nisem s tem obremnjevala in podobno. Taka sem. Tink pozitiv user posted image

Tole si pa lepo povedala! user posted image Se bom tudi jaz poskušala te misli oprijet. user posted image

clock-img

16.12.2008, 19:22

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

rižev sladoled? še nisem probala...sem pa glih kar domov prišla...govorilne ure...zdej sem pa mojmu sms poslala, da naj mi gre sladoled kupit...bo pasal...ni se še vlilo, ampak sem se že vdala za ta poskus...

clock-img

16.12.2008, 19:31

clock-img

tanja040

pencil-img

123

A dej no fergi, ne nisi se no. Mi še vedno upamo in držimo pestke.

clock-img

16.12.2008, 19:34

clock-img

dorotea

pencil-img

735

Fargesia drži se , še je upanje...stiskam pesti!

Dobrodošli tisacedra in *lili*...pa da hitro postanete mamice!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem