cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: klomifenke 2008 II.del

clock-img

05.01.2009, 23:52

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Drage moje, eno vprašanje! Saj vem da običajno ne strašim tu pri vas, samo res rabim pomoč, samo ua info! 

Ali se na Hrvaškem dobi klomifem(n) samo z receptom ali je v prosti prodaji? In če je v prosti prodaji, je kateri znana cena za škatlico?

Večerek, vidm da je debatka o klomifenzeljčku, pa vam moram povedat, da se vnaši predragi sosedovi deželi da dobit  brez recepta v lekarni, pa še kaj druzga tudi ... sem se mal u splet zakadila, pa vprašala prjatle k jih imamo dol, je pa res, da se špoganje s tako nabavo in jemanjem lahko prvošči-mo/-jo/-te tiste pupce, ki imajo spremljavo dohtarja ... vseen nismo najpametnejše, tud če velik vemo ...

torej ja deklca;  se jih da dobit, kr povej uni bejbiki user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 5.1.2009 23:53:10 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

06.01.2009, 08:22

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Suzi sem ti čisto pozabla včeraj odgovorit...
Komot se zmenma za petek, da greš nazaj domov z mano.

clock-img

06.01.2009, 08:50

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

Podganjšek moj mali, jutrčka mwaaaaaaa!user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

06.01.2009, 13:42

clock-img

S1902

pencil-img

74

živjo punce se vam malček oglašam po dolgem času, imam eno čudovito novičko.
na silvestrovo sem naredila test in ja bil je + in sem srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  kar nisem mogla verjet zato sem si danes kupla še en test in je bil spet pozitiven tako da grem jutri že na pregled k G.

punce za vse je upanje, jaz sem bla že čist brez upanja, saj sem konec avgusta končala s klomifenom in nisem dobla user posted image  pa sem šla proti koncu oktobta k G ki mi je odkril veliko cisto ki naj bi jo dobla od jemanja K

G mi je dal kontacepcijske tabletke 10 dni po 2 na dan, da sem dobla user posted image
potem pa sem tako zgubila upanje da bom zanosila da sploh nisem nič bla na forumih in nisem mislila na ovulacijo, skratka možgane sem dala na off.

zgleda da je to pomagalo, zadnji teden v dec. so me začele bolet prsi, pa na bruhanje mi je začelo it, zelo sem bla utrujena, zato sem sumila da je zdaj to
to.

ČESA DRUGEGA SI SKORAJ NEBI MOGLA ZAŽELET ZA NOVO LETO.

clock-img

06.01.2009, 14:40

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

OOOO, še ena nosečka. To leto se je pa res začelo plodno. user posted image

clock-img

06.01.2009, 15:23

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

S1902, čestitam. Lepo silvestersko darilo si dobila. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

06.01.2009, 16:14

clock-img

nf

pencil-img

1164

Matejčika, zelo mi je žal za tvojega otročka. user posted image  user posted image  user posted image  Ampak zdiš se mi pa res neverjetno pogumna!!!! Stiskam pesti, da vama hitro ratalo spet zanosit in da bo šlo tokrat vse tako, kot mora iti. Držim pesti zate!

clock-img

06.01.2009, 16:15

clock-img

nf

pencil-img

1164

S1902 čestitke!!!!!!! LEPO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

06.01.2009, 16:17

clock-img

nf

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: Martinki

Tečnobica mam lubrikant na omarci naštiman..nama ga včeri ni ratal uporabt, ker sem preveč praznovala rojstvo bratranca user posted image . Bo treba dons poskusit.

Hmmm baje da lubrikanti ne vplivajo najbolje na spermije. Mislim, da se ne morejo dobro gibati proti cilju. Nekje sem enkrat prebrala, da raje uporabiš surov beljak namesto lubrikanta, čeprav bljaaaak. user posted image

clock-img

06.01.2009, 16:18

clock-img

Matejčika

pencil-img

779

Hvala punce! user posted image user posted image user posted image

S1902, kako lepa novička! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo nosečnost!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

clock-img

06.01.2009, 16:19

clock-img

Matejčika

pencil-img

779

IZVIRNO SPOROČILO: nf

Tečnobica mam lubrikant na omarci naštiman..nama ga včeri ni ratal uporabt, ker sem preveč praznovala rojstvo bratranca user posted image . Bo treba dons poskusit.

Hmmm baje da lubrikanti ne vplivajo najbolje na spermije. Mislim, da se ne morejo dobro gibati proti cilju. Nekje sem enkrat prebrala, da raje uporabiš surov beljak namesto lubrikanta, čeprav bljaaaak. user posted image

Jak! user posted image Jaz bi potem raje olivno olje uporabila. user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

clock-img

06.01.2009, 16:48

clock-img

Martinki

pencil-img

66

Mislim, da je šel tale ciklus v maloro user posted image , ker sem dopoldne pokasirala hudo vnetje ušesa in mi poka po celi glavi, ne samo v ušesuuser posted image . Zgleda, da ma nekdo z mano drugačne načrte in me pošlje k osebnemu zdravniku in ne h ginekologu. Da ni vse tako slabo, sem opazila, da sem pridelala nekaj elastičnega izcedka in tudi peče me ne več toliko. Fajn bi blo, če bi imela pri roki kakšen ovlacijski trak pa ga žal nimam, sobe pa tud ne smem zapuščatuser posted image . Treba se bo prepustit toku in upam, da mi bo uho dopuščalo kej user posted image . 10 dni moram na 12 ur jest antibiotike. Mislite, da to fejst vpliva na zanositev?

Matejčika občudujem tvoj pogum! Jz mam olivno olje za mazanje herpesa...bo treba še dol poskusit.

Nf za beljak sem tudi jaz slišala. Baje ga moreš najprej segret na sobno temperaturo, ker je drugače premrzel....brrr...si kr predstavljam!

S1902 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lepih user posted image  ti želim.

...globoko v dušah pravljice spijo, a včasih se pravljice tudi zgodijo...

clock-img

06.01.2009, 20:21

clock-img

S1902

pencil-img

74

PUNCE HVALA VAM ZA ČESTITKE IN LEPE ŽELJE.
Komaj čakam da jutri vidim na UZ-ju to majhno pikico ki smo jo tako zelo želeli.
mi je tamala pred 14 dnevi rekla da bi meli dojenčka user posted image   da ga bomo kupli v trgovini in da bo ona dala dinarčke, je prava faca stara je komaj 22 mesecev pa še ne govori prav in je prav posrečena. sem ji povedala in nikomur ne pove je prav vesela tako kot mami in ati.

clock-img

06.01.2009, 21:05

clock-img

neela

pencil-img

2128

Oooooo....nova srečka nosečka med članicami!!!user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke S1902! Naj ti bo teh user posted image mirnih, potem pa ti želim zdravega nagajivčka!!!

clock-img

06.01.2009, 21:25

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Jak! user posted image Jaz bi potem raje olivno olje uporabila. user posted image

Kaj, saj če stepeš sneg iz njega in pol namažeš oneta, zna bit še zanimivo. user posted image

clock-img

06.01.2009, 21:45

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

S1902, čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

06.01.2009, 22:46

clock-img

nf

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Kaj, saj če stepeš sneg iz njega in pol namažeš oneta, zna bit še zanimivo. user posted image

Mmmm še malo sladkorja v prahu zraven pa za par minutk v pečico. Samo dvomim, da bo dečko hotel sodelovat, vsaj pri zadnjem delu. user posted image

clock-img

06.01.2009, 22:47

clock-img

nf

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: S1902

PUNCE HVALA VAM ZA ČESTITKE IN LEPE ŽELJE.
mi je tamala pred 14 dnevi rekla da bi meli dojenčka user posted image   da ga bomo kupli v trgovini in da bo ona dala dinarčke, je prava faca stara je komaj 22 mesecev pa še ne govori prav in je prav posrečena. sem ji povedala in nikomur ne pove je prav vesela tako kot mami in ati.

Reci ji, da si šla že ti namesto nje v trgovino in da nej zdej spljune denar. user posted image  Samo je res faca tamala!

clock-img

07.01.2009, 10:54

clock-img

Anonimen

Ojla.

joj, punce, ta teden pa kar dežujejo nove user posted image !!!! ČESTITKE VSEM!!!! user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Se še kasneje javim, ko bom imela bolj čas.

clock-img

07.01.2009, 11:09

clock-img

Bety11

pencil-img

736

Punce, mene pa zanima, kako je ime zdravilu, ki se ga dobi na Hrvaškem in ima podobne učinke kot Klomifen??? Nekaj je na F..., pa ne morem se spomniti, kako mu je že ime....

Hvala za vaše odgovore!

LP

clock-img

07.01.2009, 16:19

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

Bety, na žalost ne vem.

Kaj prvte punce? A Klomifen zmanjša spolno slo? Men se že od zadnje user posted image prov nč ne seksa.

clock-img

07.01.2009, 16:27

clock-img

Martinki

pencil-img

66

tecnobica a veš, da sm tud jz porajtala, da kadar nisem na Klomifenih se mi ful user posted image  že takoj po menstri pa vse do enega 25 dneva. To rundo me je prjel šele dons (14. dan), sluzi pa skor nč nimam. Brez K jo mam drgač za prodajat. Mal je smešn tale K, ti vse zatre...

clock-img

07.01.2009, 16:58

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

Pa k bi v bistvu mogu pospešit vse skupaj, pa zavira a ne?

clock-img

07.01.2009, 17:40

clock-img

Martinki

pencil-img

66

Očitno pospeši samo rast foliklov, ostalo pa zgleda, da bolj uniči kot ne. Znano je tudi, da Klomifen tanjša sluznico maternice. Če ti dajo zraven še Dobroston, ki jo debeli - pol je neko ravnovesje. Če maš pa sam K pa piješ še vse možne čaje tko kt jz user posted image

clock-img

07.01.2009, 19:52

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

me to you, kako si? user posted image

Fargesia..........user posted image

upam, da nama letos uspe iti na user posted image .lani sva se menili in menili, pa je prej leto šlo okrog.user posted image

drugače sem pa fajn, princeska pridno raste, v nedeljo je imela 4 mesece. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem