politiki, baby boom, kriza... meni se pa vseeno zdi, da imamo družinam naklonjeno državo. Redkokje imamo 12 m porodniške, pa še 100% nadomestilo. Meni so poklonili še en mesec več . Na račun predprejšnje vlade lahko grem delat skrajšan delovnik kar do 6ega leta najmlajšega(čeprav si ne moremo privoščit ). Na račun prejšnje vlade imam šenkan vrtec (ne se kregat , vem da je zakon nepravičen). Zaenkrat lahko deco šolam zastonj (vem, se da debatirat ). Dodatno zdravstveno zavarovani so na račun države (oz. davkoplačevalcev). Olajšajo mi dohodnino..
Se strinjam z Jasno. Že na HR je drugače. Polna porodniška je samo 6 m, potem pa ostalih 6m neka minimalna naknada, zato gre veliko žensk delat že po 6m...Je pa res, da imajo za 3 otroka porodniško 3 leta

, seveda ni 3 polna, ampak vseeno...Pa vrtci so bolj poceni kot v Slo. Otroški dodatek - najvišji je 35e...Da ne govorim o tem, da moram full zdravil, cepiv in tega sranja sama kupit oz. doplačat

Bodite kar zadovoljne v Sloveniji, kjer je socialna politika res ok. Evo, recimo cepljenje pri enem letu s Priorix cepivom, ga moram sama kupit, drugače ga bodo cepili z MoPaRu, ki ima full stranskih učinkov in je bil nekaj časa celo prepovedan...Ampak je od domačega proizvajalca in cenejši, pa je na brezplačni listi Hzzo

Pa bo šlo spet 20e...Saj vem, ni veliko, ampak 5e tam, pa 5 tam...Če bi bili v Slo bi bilo vse to zastonj...