writing-img

RE: Bo SDS zahteval ponovno štetje?

clock-img

24.09.2008, 19:22

clock-img

Anonimen

Vedno so eni drugi krivi.

Sile zarote. Itak.

clock-img

24.09.2008, 19:24

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Pa na dveh voliščih v Lj bodo ponivili volitve. Ker niso zbirali podpisov ob voljenju.

clock-img

24.09.2008, 19:25

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

mislim, ne razumem sploh, zakaj bi bla goljufija???? js osebno nisem niti zdej niti pred 4imi leti pomislila na to. napisala sem tisto zato, ker sem nekje ( v žurnalu se mi zdi) prebrala, da je janša reku, da so kao sicer zgobili, samo da pač je ta sistem kr neki, ker je sds dobila 5 od 8ih volilnih okrožij. tko da pomoje je to pnovno štejte samo stvar užaljenega ega. če bi ša že bla goljufija (kadarkoli), bi bla pomoje kr dobro zakamuflirana. samo RES dvomim v to. je bolj pataf stranki kriv za tole.

clock-img

24.09.2008, 19:26

clock-img

Anonimen

On čaka na glasove po pošti, iz tujine.

clock-img

24.09.2008, 19:30

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

ja, ko so pa volilci čakali na glasovnice po pošti, da bi volili, ali pa stali pred zaprtimi vrati konzularnega predstavništva, pa jim je bila volilna pravica odvzeta, je pa vse ok user posted image  Nekaj gnilega v deželi Danski (aka Sloveniji)

clock-img

24.09.2008, 19:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ja, ko so pa volilci čakali na glasovnice po pošti, da bi volili, ali pa stali pred zaprtimi vrati konzularnega predstavništva, pa jim je bila volilna pravica odvzeta, je pa vse ok user posted image  Nekaj gnilega v deželi Danski (aka Sloveniji)

Vem, ja.user posted image

clock-img

24.09.2008, 19:44

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: LoCa

mislim, ne razumem sploh, zakaj bi bla goljufija???? js osebno nisem niti zdej niti pred 4imi leti pomislila na to. napisala sem tisto zato, ker sem nekje ( v žurnalu se mi zdi) prebrala, da je janša reku, da so kao sicer zgobili, samo da pač je ta sistem kr neki, ker je sds dobila 5 od 8ih volilnih okrožij. tko da pomoje je to pnovno štejte samo stvar užaljenega ega. če bi ša že bla goljufija (kadarkoli), bi bla pomoje kr dobro zakamuflirana. samo RES dvomim v to. je bolj pataf stranki kriv za tole.

Tem gre pa res verjet ja. user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

24.09.2008, 19:47

clock-img

atanja

pencil-img

1214

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Pa na dveh voliščih v Lj bodo ponivili volitve. Ker niso zbirali podpisov ob voljenju.

Ja ker pa če bi jim rekli da naj se podpišejo bi pa drugače glasoval. ma daj no... REs je brez veze zguba časa in denarja-za to pa mu je vseeno.

clock-img

24.09.2008, 19:52

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: atanja

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Ja ker pa če bi jim rekli da naj se podpišejo bi pa drugače glasoval. ma daj no... REs je brez veze zguba časa in denarja-za to pa mu je vseeno.

če ni podpisa, lahko sklepamo, da ni volila tista oseba, za katero se je predstavljal. Kar pa je goljufija.....

skrbi me le, da si ne bo Janša s tem lastne prste poparil, če bo zahteval, da se še enkrat glasuje user posted image

clock-img

24.09.2008, 19:58

clock-img

atanja

pencil-img

1214

Sej podpis se da tud ponevert.

clock-img

24.09.2008, 19:59

clock-img

atanja

pencil-img

1214

Največje vprašanje je kdo bo pa plačal vse to?

clock-img

24.09.2008, 20:07

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: atanja

Sej podpis se da tud ponevert.

Ja, res se ga da.... samo se da pa tudi lažje preveriti, če je to podpisal pravi, ali ne.....

Lej, meni je vseeno, kdo zahteva to..... zdi se mi pomembno, da če se pojavi sum na kršitev, da se to tudi pregleda in reši.

Kdo bo plačal? Zelo preprosto bi to uredila: če se sum potrdi in ugotovi, da so se dogajale nepravilnosti, potem plačajo tisti, ki so na tistih voliščih takrat sedeli. Če pa se ne ugotovi nepravilnosti, pa naj plača naročnik kontrole.....

To skoz pravim tudi za referendume. Če padejo zaradi premale prisotnosti, naj plača pobudnik referenduma... pa da jih vidim, kako si bodo potem še zmišljevali kozlarije početi. Pa mi je spet čisto vseeno, če so to levi ali pa desni.....

clock-img

24.09.2008, 20:56

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

A  bo Florida? user posted image user posted image user posted image

Ne Izola. user posted image

Ja one iz Finske. user posted image

Kdo bo plačal? Zelo preprosto bi to uredila: če se sum potrdi in ugotovi, da so se dogajale nepravilnosti, potem plačajo tisti, ki so na tistih voliščih takrat sedeli. Če pa se ne ugotovi nepravilnosti, pa naj plača naročnik kontrole.....

You wish Freycha. Kdo bo plačal? Mi vsi, tako kot vse drugo,... kdo pa plača odškodnine zaradi sodnih zaostankov? Sodniki? user posted image

clock-img

24.09.2008, 20:59

clock-img

Anonimen

Iz Finske bo dobil finkouser posted image

clock-img

24.09.2008, 21:05

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Iz Finske bo dobil finkouser posted image

A bo dal Urško za podkupnino? user posted image

clock-img

24.09.2008, 21:17

clock-img

sončnica13

pencil-img

1553

To skoz pravim tudi za referendume. Če padejo zaradi premale prisotnosti, naj plača pobudnik referenduma... pa da jih vidim, kako si bodo potem še zmišljevali kozlarije početi. Pa mi je spet čisto vseeno, če so to levi ali pa desni.....

user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.09.2008, 23:09

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Dežavu. Pa kje sem to že vidla user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image Pa da se jim da.....se drkat naprej. To je pa moški ego. če bi ble ženske bi blo drugače. Bi se zlasale pa bi blo user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

24.09.2008, 23:40

clock-img

Misek

pencil-img

2830

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77
Nismo za Pahorja, ampak smo proti Janši.user posted image

Bingo !!! user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

clock-img

25.09.2008, 00:44

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

S tem Janša oz. njegova vlada samo dokazje, kakšen "pravni red", si je stvarila. Očitno mu še sam ne zaupa. In mi bi mu moraliuser posted image ....AH, še dokaz več, kako je ta človek zame....ma nimam izraza, ki bi bil dovolj sočen. Preziram ga in vse njegove podrepnike.

Kar štejte še enkrat glasove, tako boste lahko dvakrat z dolgimi nosovi fotografirani.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

25.09.2008, 08:10

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Me prav zanima, če bi ponavljali volitve, če bi on zmagal. S tem samo potrjuje, da imam prav, ko ga ne prenesem

clock-img

25.09.2008, 09:23

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Ja, zdaj kaže svoj pravi obraz...maske so padle.
Aja, pa Volgi bi priporočal, da si prebere intervju v Dnevnikovem objektivu, ki ga je dal predsednik vlade neke suverene države. Poden od podna...in sloni letijo...

Namesto, da bi priznal poraz in rekel, da so pač boljši zmagali, oni pa da se umikajo v konstruktivno opozicijo, ki je zelo pomembna za delovanje države...mater še jest, k ga ne morem videt bi rekel kapo dol, sem se zmotil o njem, pa me ni presenetil. Že s tem, da je mrknil do enajstih zvečer je povedal zadosti.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 25.9.2008 9:24:41 >

clock-img

25.09.2008, 09:29

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Aja, pa Volgi bi priporočal, da si prebere intervju v Dnevnikovem objektivu,

zakaj pa ravno jaz? Mislim, da nisem edina, ki je edina volila SDS.

clock-img

25.09.2008, 09:39

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

JJ se ne more sprijazniti s porazom, zdej pa išče dlako v jajcuuser posted image

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

25.09.2008, 09:40

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: orhideja75

JJ se ne more sprijazniti s porazom, zdej pa išče dlako v jajcuuser posted image

A bejž, bejž user posted image  No, to je pa neki novga od 21.9. dalje user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.09.2008, 09:40

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

Na volišču sploh niso zahtevali osebne izkaznice, konec koncev bi lahko prišla čist s ta tretjim listkom na volitve.

Ma naj štejejo kakor hočejo, samo naš denar, naj pustijo pri miru.

Tudi pri volilnih listih bi lahko kaj prišparal, ne pa A 3 format.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem