No, zdaj se pa jaz sama s sabo pogovarjam
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin
Joan, upam, da četrtič uspe.... in da bo noč mirna....
Prvi del tvoje želje ni uspel, za drugega povem ju3. Sem ga šla prestavit (globoko) spečega iz moje postelje v njegovo, pa je bil spet huronski jok

. Ma vam povem da ima alergijo na svojo posteljo.... Saj bi ga kar tam v moji pustila, pa se jaz v njegov krevet ne morem stlačit...

No, potem bi se pa mali princ nosil.

Pa je mami rekla, opa odpade!!!! Zmešala sem mu njegovo dozo kosmičev, ga piskajočega položila v posteljo, kjer je zeksal povečerek, malo pocmokal in odsanjal. Sedaj upam, da bo nekaj časa mir in da nima kakšnega kviskota pod povštrom...
Forenzike smo pogledale, dons so mi bili pa všeč... Veste, je bilo tako internetno obarvano, second life... Ah, o aprilčicah bi bilo še bolj napeto...
Bela vrtnica, čestitke za zobek!
Majček, ne sekiraj se za vse pripombe glede GH. Ti si mama in že najbolje veš. Se pa strinjam s predhodnicami, ČIM MANJ KOMPLICIRAT! S konkretnim uvajanjem pa tudi jaz odlašam... No, saj do 6M imamo še nekaj časa. Se mi zdi, da pa potem ne bo več samo moj in da ne bo več dojenček... Ah, mame...
Lepa posadka, najlepša hvala za recept! Ti zagotavljam, da bo kmalu na sporedu.
Clericv6, vidiš samo izbezat te je bilo treba na plano, zdaj si pa orng naša in pridno nabiraš poste.

Saj smo ti rekle da smo same fejst, zato pa vse kar kapljajo k nam špegat...