IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin
Joan, kako je blo ponoči?
K sreči ni bilo tako

, kot je sprva kazalo. Ko je v petem poskusu končno zaspal, je bil mir. Do 2h. Ga podojim na eni, pa koma. Ga prestavim v njegovo posteljo, alarm. Ok, podojim na drugi. Spet koma. Počakam še pet minut, za ziher... Prestavim, ...jok... Moj je že vstal in ga pričel nosit. Se mi je zdelo, da ga bo moral nosit do onemoglosti... pa sem šla zamešat flašo. Mali je v svoji posltelji spil še dober deci Am s kosmiči (na dušek), ko je bila prazno pa spustil in zaspal. Pa smo imel mir do sedmih

. Zdaj pa ne vem kaj je, je možno da je bil tako lačen, a naj mu zdaj dam čisto malo količino AM, kadar ne bo hotel zaspat, al naj počasi delam čedalje bolj razredčeno varjanto. Voda ponoči ni palila

. Pojma nimam...
Se pa vidi, da je dobro spal, je že od sedmih auf

. No, jaz pa tudi... Pa rekordo polulana plenica

.
Ketrin, a ni na plavanju tako, da se hlačke dobijo tudi na sposojo, tako kot obroč in jih ni treba kupovat?
Srečka, upam da se boš spočila čez dan, če je bila že noč boga...
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28
to je čist mem, zdaj grem vsakič s strahom in se sploh ne morem tko sprostit....kako pa ve zdaj to rešujete....po prvem se sploh nism sekirala in razmišljala o kontracepciji....zdaj pa...
Krista, imam podobne filinge, samo pr nas smo na gumici... Sem pa G skoraj že prepričala, da me da na tvoje tabletke... Se mi zdi vseeno bolj ziher, je pa res da je treba biti točen pri jemanju... A M imaš kljub temu da jih jemlješ, kaj pa vmesne krvavitve?
Pa da ne bo pomote, si želim še enega

(relativno) kmalu, ampak zaradi možnih komplikacij zarad CR bomo počakali vsaj večji del priporočene pavze med dvema

.
Sedaj grem pa malo F5 stisnit. Tale post pišem že toliko časa, da vas bom gotovo našla že na naslednji strani. Hja, ko pa počnem toliko stvari naenkrat... Še malo pa bo kruh spečen, mali mi je zadremal v vozku, zajtrk je že za mano, ko se zbudi pa greva spet na sprehod v civilizacijo. Prehlad je že bolje, pa sem sklenila da grem malo med ljudi, da ne bom dan za dnem samo na bucibuc...