IZVIRNO SPOROČILO: NiLe
Punce, moj mi je zabičal, preden je šel s Tio ven, da se moram zakaditi v garderobno sobo
... ampak men se toooook ne da...
no jaz moram pa prah pobrisat...ni bil v sobi odkar sem šla v bolnico...pa Izino posteljo preoblečt v roza...sedaj je v temno modri pa jo en komar pika in se ha v tisti modrini sploh ne vidi...bo on videl hudiča zdej...
pa skuhat bo treba...NiLe tvoj pekač čaka...rabiš prej al bo v Litiji dovolj zgodaj za primopredajo?...pa sem videla da konkurenčno znamko uporabljaš....c.c.c....glej da poveš, ko bo premajhen ali uničen...dobiš enega novega he he...sam počakej da v službo pridem he he...
drugače mamo pa kup cunj za prat...samo tole vreme in sušenje ne gre ravno skupaj no...bomo videli...more naš nakupovalni mojster (jaz sem še vedno doma privezana) prinest tud nov mehčalec, da me ne bo vrvica od tangic žulila...
glede
GH...a ste kaj na kakšen parilnik pomislile...da zelenjava ne izgubi vitaminčkov pa da je hitro mimogrede skuhano...jaz imam eno bambus zadevo za wok...bom poskusila če špila tud na loncu...pa da vidimo če bo Iza kaj lepše odpirala kljunček...
pa veš kaj NiLe...sem mi tud nič ne da...lenoba, lenoba, lenoba....zvesta ti bom do groba....
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur