v dvoje gre lažje ja he he...tud lenobo furat...moja ta mikena je šla s5 kitico tolčt...jaz pa malo razmišljam, da bo treba tud eno dieto...sam pri nas še dojimo...pa tega ne bi radi še frderbal...ker očitno ne bo teka fenica GH...je moja mama rekla prejle (sva čvekali po mobiju...tko da dones dež BO), da tud jaz nisem hotela jest in sem bila pristašica zize...da sem hodila iz vrtca, kjer so ji rekli, da nočem nič jest...in da edino kar sme cele dneve jedla je bila jutranja pa večerna ziza...ampak sem bila pa mišelinček...mala metalka diska...jao moja pikica gre pa za mano...nič ji nisem fouš...celo življenje se bo sekirala...
no jaz sem vmes bila trlica...ampak sem res trenirala pol dneva (smučanje, balet)...pa veliko sem bila na presni prehrani...po Matvežu sem pa tud shujšala pod svojo težo ko sem nehala dojiti...drugač mi pa skoz kile gor dol nihajo kar je najslabše za organizem...ko šljivi estetiko...zdravje je tisto, ki ga s temi dietami zeznemo...
tko da mi bomo po končanem dojenju na ločevalno šli...pa Montignaca upošteval...pa veliko presnega...pa kak teden posta na soku (domače stisnjenem seveda, post ob odi človeku tud energijo vzame tko da ni ravno fajn)...pol bomo pa videli, če bomo še v stare cotke uspel zlest...
drugače mi ne ginejo Induplati...
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur