Dobro jutro vsem
...
js sm pa že ob osmih zvečer spala, kot da bi me en s kladivom po glav, zjutri bi pa že ob petih okol rogovilila
smo šli včer na en sprehod, hodil kkšno urco, urco pa pol, sm pršla čist fertik nazaj...sm se počutla k ena stara mama, sm sam za sedet iskala...
križ me je bolel, pa noge so mi skor odpadle... jah, sm ugotovila, da sm čist brez kondicije
jutr mam pa na polikliniki kontrolo za ta nosečniški diabetes (k smo ugotovil, da ga mam)...upam, da naujo preveč hudi rezultati, ker sm se marsikdaj pregrešila s kkšno čokoladko, sladoledom, pomfrijem itd. (joj, kok se je temu težko upret, no- u bistvu se ne morš)...
js mam pa pred porodom še marsikej za uredit-velik papirologije in letanja okol. prvo čakamo, da dobimo hišno številko, ker do zdj smo bli brez (samo NH), pol k jo končno dobimo, si morm jit stalno bivališče spremenit, pa vse dokumente sprement itd. + tega pol še za otroka poskrbet, v materinsko šolo jit itd... jao mene, kok se bom namučla s tem, pa se mi ful ne da s temi papirji ukvarjat...s tem, da mava še doma ogromno dela, ker prenavljava marsikej, tko da bom pomojm res v polnem zagonu celo nosečnost....