Oj oj.
Čestitke Sončnica za sinčka Nika. Veliko se cartajte in uživajte.
Naša princeska lih spančka, tko da imam malo časa. Redno vas berem, samo pisat se mi pa ne ljubi vedno...
Mi se imamo se luštn, samo pogrešam sprehode, ker je bilo skoz slabo vreme. Danes je sonček in ko se bo zbudila in najedla, bova šle malo ven.
Lovely - jaz sem Manco mazala po nogicah in po hrbtu kar z ribjo mastjo, po rokicah je pa nisem nič (ker jih v usta tlači), se je potem samo zrihtal. Še zdaj jo kdaj pa kdaj po ritki namažem, če je bila zelo pokakana ali polulana. Sploh zjutraj ko se zbudi. Manci to pomaga.
Jaz imam pa jutri gin. pa mi bo tašča čuvala Manco. Upam, da ne bo imela preveč dela.
Jaz tudi mislim, da ne moreš razvadit novorojenčka. Tako kot je že zgoraj napisano, rabi mamico in objemčke in tolažbo kadar joka. Nekateri pravijo, da ko mami vzame v naročje svojega dojenčka, pa takoj neha jokat. - je kao razvajen. Ja, pri komu pa bo miren in zadovoljen, če ne ravno v maminem naročju. Tako tudi jaz ravnam. Če joka, jo malo pocrkljam in se pomiri, potem pa jo dam nazaj ležat. Joj, še eno veselo novičko imam. Manca je mamici in očku že poslala nasmeh - tisti pravi (v budnem stanju) Nepozaben občutek...
Meni je moje mleko čist usahnilo, tko da Manca je samo umetno mleko
. Sem se zelo mučila, pila velik tekočine, počivala, kadar je manca spala, jo skoz prstavljala na jošk, pa je kar izginilo. Tko da sem bila nekaj časa kar mal obremenjena s tem, potem pa sem si rekla, da bo ravno tako zrastla kot z mojim mlekom - na žalost.
Ne vem če je to dedno - moja mami je lih tako dojila samo en mesec, pa moja sestra tudi. Tko da ne vem.
No, zdaj pa grem, ker se naša pikica prebuja in bomo papcal.
Se tipkamo še kaj.
Uživajte