writing-img

RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!

clock-img

14.11.2008, 17:03

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ne imam AR proti polivanju.
Ma saj ne vem več kaj naj kupimuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

14.11.2008, 17:06

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Jst bom pa danes sama sspala.... moj možek bo 3 dni v Kranju... no sej jutri pride domov zvečer... ma danes se mu pa ne splača... 

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

14.11.2008, 17:06

clock-img

simat

pencil-img

88

mi pa ac, je ful boljš, prej krči po vsakem obroku, zdaj pa sam še zvečer od 6 do 9 h, tko da je boljš, pa šerajš ga pije, k ne smrdi tok. naša je po aptamilu kar shujšala od krčev.

clock-img

14.11.2008, 17:13

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: simat

mi pa ac, je ful boljš, prej krči po vsakem obroku, zdaj pa sam še zvečer od 6 do 9 h, tko da je boljš, pa šerajš ga pije, k ne smrdi tok. naša je po aptamilu kar shujšala od krčev.

misliš,da bi bilo kaj narobe,če bi začela mešat AR in ACuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

14.11.2008, 17:19

clock-img

simat

pencil-img

88

po mojem da ne jaz bom podnevi dajala ac ponoč pa navadn novalac al pa nf za dolgo nasitnost dojenčkov.

clock-img

14.11.2008, 17:24

clock-img

petra1978

pencil-img

890

Saraya, mi imamo antiflat in našemu Galu pomaga.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

clock-img

14.11.2008, 17:33

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

aja,kaj pa tiste koroške,ko ste ene naročaleuser posted image .So iste al kakouser posted image

clock-img

14.11.2008, 17:51

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

misliš,da bi bilo kaj narobe,če bi začela mešat AR in AC

probaj najprej samo AC. Je tudi bolj gost in možno, da ne bo polivala.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

14.11.2008, 17:59

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Za tiste, ki ne poznate fotoknjige:
v DMu imajo vzorce, vsaj tu, ko jaz naročam.

Lahko pa na tej strani primere pogledate:
https://asp.photoprintit.de/microsite/14/fotobook_example.php

clock-img

14.11.2008, 18:11

clock-img

ključek

pencil-img

9047

jaz sem si programček naložila...............sedaj pa..........user posted image user posted image user posted image ..............kako si ti lahko napisala besedilo noter???pa slike razvrstila??meni jih sam razmeče sem in tja............

clock-img

14.11.2008, 18:17

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Kaj pri bogecu milemu naj počnem s spalno vrečo brez rokavov? Zakaj je to dobro? Kaj v roke jo pa ne zebe, al kaj? Mene, ja.

clock-img

14.11.2008, 19:21

clock-img

pf

pencil-img

4436

Bubi hvala za link, čudovito si naredila. Pohvalno. Lepo darilo in spomin za vse življenje za tvojo bubiko.
Lara Croft Lana ima tudi spalno brez rokavov, ker nima rada rokic nekje not preveč zaprtih. Otročki imajo itak rokce bolj okrog glave in ne pokritih, no vsaj naša.

clock-img

14.11.2008, 19:26

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Otročki imajo itak rokce bolj okrog glave in ne pokritih, no vsaj naša.

Lara spi na trebuščku in ji rokice vedno ostanejo pokrite... sej zdej še ne pade temperatura tko zlo ponoči... ma pozimi pa ne vem, če je ne bo zeblo v tisti vreči... Ma si bom zrihtala kr še kakšno z rokavi.... Imam eno, ma je ful prevelika... se bo še zgubila v njej... user posted image

clock-img

14.11.2008, 19:47

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Kaj pri bogecu milemu naj počnem s spalno vrečo brez rokavov? Zakaj je to dobro? Kaj v roke jo pa ne zebe, al kaj? Mene, ja.

za poleti je fajn.
Drugače pa,jaz našeuser posted image nikoli ne pokrijem niti z odejico čez roke,samo do pasuuser posted image

clock-img

14.11.2008, 20:06

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

nikoli ne pokrijem niti z odejico čez roke,samo do pasu

Ja, ma vi imaste vroče, si rekla..... mi nimamo, sploh ne ponoči..

clock-img

14.11.2008, 20:19

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

user posted image VSE NAJBOLJŠE STAREJŠEMU FANTKU
LEPO PRAZNUJTE

ČAW

clock-img

14.11.2008, 20:24

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

nikoli ne pokrijem niti z odejico čez roke,samo do pasu

Ja, ma vi imaste vroče, si rekla..... mi nimamo, sploh ne ponoči..

lara,iz preventive.Otrok si lahko nezavedno,ko miga,spravi dekico čez glavouser posted image

clock-img

14.11.2008, 20:25

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image vse najboljše tvojemu pikecuuser posted image

clock-img

14.11.2008, 21:04

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

punce, tiste k ste že dobile M.............je tudi vam dobesedno lilo???ker meni že 2 dni lije, lije, lije..............user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem jo imela 5 dni ampak od tega 4 dni samo dnevni vložek. Sem najprej mislila, da je kakšen del zaostale čišče še prišeluser posted image

clock-img

14.11.2008, 21:10

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

punce, tiste k ste že dobile M.............je tudi vam dobesedno lilo???ker meni že 2 dni lije, lije, lije..............user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem jo imela 5 dni ampak od tega 4 dni samo dnevni vložek. Sem najprej mislila, da je kakšen del zaostale čišče še prišeluser posted image

bodi vesela..............jaz komaj folgam vložke menjati.................user posted image user posted image user posted image ...........ne res, da noute misnle da pretiravam.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.11.2008, 21:11

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

aja,kaj pa tiste koroške,ko ste ene naročaleuser posted image .So iste al kakouser posted image

Saraya, Lovro je imel težave s prebavo, ker je na Aptamilu in ga je ful matralo. Pol sem pa v lekarni kupila kapljice GAS BIMBI (za prebavo) in od takrat ni nobenih težav.

clock-img

14.11.2008, 21:15

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Moj Lovro je pa danes prvič spal v svoji sobi in to od 11h zvečer do 7h zjutraj!user posted image user posted image user posted image  To je lepši del novice.

Slaba stran je pa to, da se je 3x sprožil alarm na angel care-u in še 3x samo opozorilo. Tiste, ki imate izkušnje z AC, imate kakšno ralago? Ker ne verjamem, da bi mi otrok ponoči skoraj 6x nehal dihat.user posted image  Preverla sem že vse, poleg tega se prej v najini spalnici ni vklapljal.

clock-img

14.11.2008, 21:17

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

jaz sem si programček naložila...............sedaj pa..........user posted image user posted image user posted image ..............kako si ti lahko napisala besedilo noter???pa slike razvrstila??meni jih sam razmeče sem in tja............

Najboljše, da si najprej skopiraš želene slike v posebno mapico, potem pa pustiš čarovniku, da naredi po svoje. On jih zlaga po datumu nastanka slike, pa po barvah. Jaz nikoli ne dam iz vseh slik delat, ker jih je preveč in nočem, da program dela selekcijo.

Za besedilo pa si dodaš okvirček in pišeš.

Saj je ful enostavno, malo je treba poskusit na začetku. Jaz sem že lani začela s temi fotoknjigami, sem jih kar nekaj naredila user posted image

clock-img

14.11.2008, 21:57

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Nikjer nobene? Prav-grem zrihtat malega in upam na manj stresno noč!

Pa-pa

clock-img

14.11.2008, 22:00

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Moja Lara ful spi danes.... more nadoknadit, ki včeraj ni nič, al kaj? kdo bo pa ponoči spal?
Mene pa glava boli.... se bojm, da se mi bo migena vrnila.... user posted image
Si ne predstavljam kako bi sfolgala....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem