writing-img

RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!

clock-img

17.11.2008, 12:26

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Ma Lara je danes spala do 7ih... Samo kaj, ku sem se jst zbudila že ob 5ih, ki me je joška bolela... pol sem pa čakala, da se zbudi.... sem si mislila, glih zdej se bo, glih zdej se bo... no pol sem še pred njo vstala...
Pa sem bla sigurna, da se bo to noč zbudila še prej, ku ponavadi, ki je šla spat bolj zgodaj in še po flaški ji nisem nič dala.

Imamo sonček tudi danes.... zdej samo počakam, da se zbudi in greva ven... user posted image Zdej že dve uri spi, bi se žihr zbudila.

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

17.11.2008, 13:18

clock-img

pf

pencil-img

4436

Pozdravljene punce.
Lara Croft samo da je minila migrena, uživajta danes z Lariko zunaj na soncu.
Midve sva že iz 2,5 urnega sprehoda, zdajle se Lana naspi, dokončam kosilo, pa njo popedinam in hop spet ven.  Ste kar dosti verjetno tudi zunaj, da se bolj malo javljate. Lepo se imejte.

clock-img

17.11.2008, 13:49

clock-img

taja1235

pencil-img

444

hojla punce

men tok cas hitr bezi da komaj utegnem na net....sm vecinoma skoz z mojo lubiko ;)
tko da vas ne utegnem nazaj brat...

mam eno vprasanje..kako ste spravle temenca dol iz glavce...js mazem z oljem pa ni nc bols ;(
zihr ste na temo kaj pisale....

hvala za odgovore...sibam delat bograč....

pozdravček od mene

clock-img

17.11.2008, 14:31

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

..samo na brzake....user posted image

3 posvetovalnica za nami...  pikec ima 5370g in 58 cm (se je zredil od prejšnjič za cca 900g, pa zrasel za 4cm)

Dobil je prvo pikico (prvo dozo cepljenja), zajokal kot user posted image , po pa takoj boljše.....   Sem dobila paracetamol, če bi slučajno dobil vročino, pa upam, da je ne bo.

Naslednjo posvetovalnico in cepljenje  imamo janauarja pri 4,5meseca.

Šibam....

Pozdravček,

clock-img

17.11.2008, 16:21

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

3 posvetovalnica za nami... pikec ima 5370g in 58 cm (se je zredil od prejšnjič za cca 900g, pa zrasel za 4cm)

BRAVO user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.11.2008, 17:42

clock-img

meta21

pencil-img

4980

mam eno vprasanje..kako ste spravle temenca dol iz glavce...js mazem z oljem pa ni nc bols ;(
zihr ste na temo kaj pisale....

Jaz sem ga namazala z oljem in dala kapo gor, zvečer pri kopanju sem s toplo vodo olje fajn umila z glave s pleničko, potem pa glavo zbrisala in počesala z glavničkom (kar dolgo sem česala, da sem temenca stran spravla).

clock-img

17.11.2008, 17:48

clock-img

pf

pencil-img

4436

No Gold fish pa ste opravili že z tretjo posvetovalnico. user posted image user posted image user posted image Kako čas beži. Midve jo imava naslednjo sredo, pa tudi cepljenje. Uh groza. Kam pa dobi pikico?

clock-img

17.11.2008, 18:10

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Uh groza.

Zakaj se tebi zdi cepljenje groza?

clock-img

17.11.2008, 18:17

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

3 posvetovalnica za nami... pikec ima 5370g in 58 cm (se je zredil od prejšnjič za cca 900g, pa zrasel za 4cm)

user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

17.11.2008, 18:18

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Kam pa dobi pikico?

ponavadi dajo v stegensko mišico, ne v predel pod pleničko.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

17.11.2008, 19:10

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Kam pa dobi pikico?

naš je dobil v desno bedrco...se je moral kao čimbolj vsest na mojo nogo, pol ga je pa pičil

clock-img

17.11.2008, 19:11

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Kam pa dobi pikico?

ponavadi dajo v stegensko mišico, ne v predel pod pleničko.

no, evo strokoven odgovoruser posted image ... user posted image

clock-img

17.11.2008, 19:12

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

...zakaj sem jaz tako zaspanauser posted image ...user posted image

...grem ribice pečt...user posted image

clock-img

17.11.2008, 20:02

clock-img

ključek

pencil-img

9047

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.11.2008, 20:16

clock-img

pf

pencil-img

4436

Lara Croft saj cepljenje vem, da je koristno, samo ko bo naša babi po mojem jokala kot dež, zato sem rekla "uh groza".  A za rota virus tudi spije na isti dan, kljub temu da dobi pikico? A ve katera?

clock-img

17.11.2008, 21:00

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Uh groza.

Zakaj se tebi zdi cepljenje groza?

Mi smo bli prejšnji teden na 2. posvetovalnici in je bla tam tud ena mamica s pribl. 3-4 leta staro punčko in ji je vsakič, ko se je premaknila, rekla: Pridna bodi, drugač boš pikico dobila.  In pol otroci mislijo, da dobivajo injekcije zato k niso bli pridni...user posted image

< Sporočilo je popravil meta21 -- 17.11.2008 21:01:09 >

clock-img

17.11.2008, 21:18

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Lara Croft saj cepljenje vem, da je koristno, samo ko bo naša babi po mojem jokala kot dež, zato sem rekla "uh groza".  A za rota virus tudi spije na isti dan, kljub temu da dobi pikico? A ve katera?

Različna so mnenja.... koristno, nekoristno.... bo.. Ja, tisto spije isti dan.

clock-img

17.11.2008, 21:21

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Pridna bodi, drugač boš pikico dobila. In pol otroci mislijo, da dobivajo injekcije zato k niso bli pridni...

Kak bi jst take zribala..... grrrrr.... al pa jih strašijo s policaji.....

Zadnjič, ku sem bla pa jst, je blo treba mal predolgo čakat in Lara je ratala nestrpna in je začela jokat.... Zraven je bla ena mamica s fantkom, ki je bil malo bolj glasen... in mu je rekla, da naj neha, ker da punčka zato joče.... Jaooooooooooooooooooo
Ma sem mu takoj rekla, da ni nič on kriv, da Lara joče.... Ma mami ni blo prav....

clock-img

17.11.2008, 21:36

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Jaz sem tud težko tiho, ko vidim kaj takega. Si moram cel cajt v glavi ponavljat, da ima vsaka mama pravico, da dela po svoje in da meni tudi ni prav, če se mi katera vtakne... Pa mi ponavadi vseeno kaj zleti... user posted image in pol si očitam, da nisem mogla bit tiho.user posted image

Ma, če me res razpuser posted image ! user posted image  Pa še mal me poklicna deformacija matra, k pol v šoli vidim, kaj vse lahko rata iz otrok, če starši kiksnejo

clock-img

17.11.2008, 21:39

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Sam tle na forumu nas je pa sam še ene par, ne? Prav pogrešam cajte, ko smo načvekale par strani na dan. Ja saj vem, kaj boste zdaj rekle...user posted image

clock-img

17.11.2008, 22:14

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Nobena noče z mano čvekat... Grem...

user posted image

clock-img

17.11.2008, 22:32

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

user posted image

Kam? user posted image

clock-img

17.11.2008, 22:34

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Sam tle na forumu nas je pa sam še ene par, ne? Prav pogrešam cajte, ko smo načvekale par strani na dan. Ja saj vem, kaj boste zdaj rekle...user posted image

Ja, se spomnem... sem prišla domov in sem rabla eno uro, da sem vse prebrala... user posted image Sej jst tudi nisem tle zato, ker ne bi imela drugega dela...... jst rabim kvačkat... haha

Tejčy vas vse pozdravlja...

clock-img

17.11.2008, 22:56

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

user posted image

user posted image    jaz sem tukaj .......na kratko...gledam operacija Triumf na nova hr user posted image ...  pridem hitro poje aleksander

clock-img

17.11.2008, 23:00

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ja, se spomnem... sem prišla domov in sem rabla eno uro, da sem vse prebrala... user posted image Sej jst tudi nisem tle zato, ker ne bi imela drugega dela...... jst rabim kvačkat... haha

Tejčy vas vse pozdravlja...

jaz tud rabim kvačkatuser posted image ..

Ja kak je tejchy in njen nik?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem