writing-img

RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!

clock-img

24.11.2008, 13:22

clock-img

meta21

pencil-img

4980

A si še tukaj? Dej se na skype priklopi!

clock-img

24.11.2008, 13:29

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

A si še tukaj? Dej se na skype priklopi!

Ja sem... ma nisem na svojmu računalniku, zato nisem on line.... drugače se mi avtomatično vklopi.... Se malo švercam tle na možev PC, ker če prižgem lap top, pol ga do večera ne ugasnem in visim stalno gor...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

24.11.2008, 13:30

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

Joj, Lara je začela na veliko roko čučat..... vsa je mokra.... pa smo ji včeraj spet dudo uturali.... in jo je zagrabla.... juhuhuuuuuuuuuuu.... Zdej je zaspala in jo je ven pljunila oz. ji je padla.... uf pa se nič ne pritožuje.... jo grem kar umaknit....

Jest mu tud roko umikam pa dudo turim v usta. Mam že 100 zvijač, kako ga prepričat, da jo zagrabi user posted image . Na koncu koncev pa še vedno roko oz. prste sesa.user posted image

jaz mu tud dudo turim, namesto da si pest v usta tiši.... gor na njo pa kapljico vetrovnih namažem.user posted image

clock-img

24.11.2008, 13:33

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Ja, goldi, to je ena od teh 100-ihuser posted image .

Lara, pol pa sam namig-v sredo dopoldne si ne delaj posebnih planovuser posted image . Se zvečer kaj tipkamo, jaz grem zdaj tud kuhat. Sicer mi je foter olajšal delo, ker je poleg vsega ostalega odtopil tud pekač z lazanjouser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.11.2008, 13:34

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...saj za voziček mi ni problem ta pajac, kaj pa za v lupinicouser posted image  kak ga naj not stlačim..

pf..katero zimsko vrečo imaš...a tisto za lupinico?

Jest ga za v lupinico ne dajem v kombinezon. Itak jo imam samo za v avto in se trudim, da avto prej segrejem, oblečem mu pa poleg tega kar ima doma samo eno jopico in kapo pa pokrijem ga z deko, v avtu pa odkrijem, jopico odpnem in kapo dam dol, ko se enkrat segreje (je vsaj tolk stopinj k doma). Je pa res da mam jane lupinico, ki je ful obložena in je kot da bi bil s treh strani v puhovkiuser posted image

...saj to mi je vse ok, samo recimo v petek grem z njim v bolnico, pa bom morala parkirati v garažni hiši, pa mi je voziček tam malo user posted image , pa še pol...kam naj ga tam dam v bolniciuser posted image , .....pa glede na to, da je mrzlo......a mu bo dovolj, da je pokrit s koco, preko glavice pa pleničko vržemuser posted image .....

...ma saj mogoče sploh ne bo tako hudo, samo grem prvič sama z njim s ta večjim avtom, pa bo zadaj samuser posted image ....zato gruntam vse možne scenarijeuser posted image ...

clock-img

24.11.2008, 13:35

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

Drugač sva pa glihkar user posted image priplužla domov. user posted image

pri mojih sorodnikih na koroškem je baje okrog 5cm snega - Črnauser posted image

clock-img

24.11.2008, 13:37

clock-img

bibica1

pencil-img

112

Sicer mam monologe ampak vam moram povedat, kaj se nam je dans zjutraj zgodil. Ena mala srhljivka po resničnem dogodkuuser posted image :

Moj je šel dol v kuhno, da bi dal psu jest in pride gor pome, češ da naj grem spucat kri v jedilnico, ker se njemu mudi.  In ko sem prišla dol je iz shrambe pod vrati tekla kri in se zbirala v jedilnici. Mater sem že skoraj CSI-jevce sklicalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In kaj je blo? Moj foter je v nedeljo zjutraj jemal meso iz skrinje in je gajbo z govedno postavil na polico in.... POZABIL! Ko se je odtopilo je seveda ven priteklo... Svašta! Še dobr, da me je moj prej pripravil, ker bi me najbrž kap, če bi sama najdlo to lužo.user posted image

HAHAHAHAHAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  TI SI PA RES SMEŠNA

clock-img

24.11.2008, 13:38

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

.saj to mi je vse ok, samo recimo v petek grem z njim v bolnico, pa bom morala parkirati v garažni hiši, pa mi je voziček tam ma

Jutri dobiš kombinezonček... user posted image

clock-img

24.11.2008, 13:40

clock-img

bibica1

pencil-img

112

TUKI JE PA TOČN 1,5 CM SNEGAuser posted image  ................  user posted image  SM GA ŠLA VEN MERIT Z RAVNILOMuser posted image

clock-img

24.11.2008, 13:41

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

...jaz mam pa že kuhano...sem bila pridna...... bo danes pašta, pa mogoče še jabolčni štrudl vržem v pečico....user posted image  - mi je od včeraj krača ostala, pa sem se kar tega lotila, je tak na iziuser posted image ....

račkapk - krčeki so tak tak...., pomoje to niso več pravi krči....ponavadi okrog 18 ure za cca 15 min nekaj jokca, pol pa mir...  Sicer mu še dajem v vsako flaško sedaj sab simplex, ker se mi ni dalo v A it.... Pa dokler jih ne porabim bo dobil tako kot prej...pol bo pa tak že skoraj 4 meseceuser posted image   ...žeuser posted image    user posted image ....user posted image

kako ste kaj vi?

Kje se pa naše ostale babe potikajo........kar naenkrat so skoraj vse poniknileuser posted image

clock-img

24.11.2008, 13:42

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

.saj to mi je vse ok, samo recimo v petek grem z njim v bolnico, pa bom morala parkirati v garažni hiši, pa mi je voziček tam ma

Jutri dobiš kombinezonček... user posted image

user posted image  user posted image

clock-img

24.11.2008, 13:42

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Deja, a se malo švercaš? Smo tukaj pridne čveke, ne?

Gold fish, kaj pa če ga v avtu oblečeš, ko boš tja prišla, če se ti zdi, da je dekica premalo?

clock-img

24.11.2008, 13:44

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Joj, kar čvekam. Zdaj pa res grem...

clock-img

24.11.2008, 13:47

clock-img

bibica1

pencil-img

112

pri nas je bila pa pica NJAMS sem jo sama naredilauser posted image

clock-img

24.11.2008, 13:50

clock-img

bibica1

pencil-img

112

o kakšni deji sanjašuser posted image

clock-img

24.11.2008, 13:55

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Lara, pol pa sam namig-v sredo dopoldne si ne delaj posebnih planov

Yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

clock-img

24.11.2008, 14:57

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

Gold fish, kaj pa če ga v avtu oblečeš, ko boš tja prišla, če se ti zdi, da je dekica premalo?

bom naštudirala vse možne varianteuser posted image

clock-img

24.11.2008, 15:08

clock-img

bibica1

pencil-img

112

tuki je že 5 cm snega user posted image  bo treba skidatuser posted image user posted image

clock-img

24.11.2008, 15:12

clock-img

pf

pencil-img

4436

Gold fish zimska vreča se da speti tudi v jajčko, ampak malo bolj težko. Zadnjič  sploh nisem vedela, da to gre pa je Saraya rekla, da ona pa ima tako, ko gre not. Potem sem študirala, da valjda da so zato spodaj zadrge. Ampak je malo okorna v tistem, zato imam samo za v voziček jo. Drugače pa skozi uporabljam zimski kombinizonček in še lepo gre v lupinico. Zaenkrat. Pa po nogicah jo s tako malo dekico pokrijem zdaj ko je res mrzlo. Ko jo pa nesem v avto, ali pa iz njega ji pa strehico naredim na jajčki (maxi cosi lupinica), da ji ne piha. Bo pa kar problem čez čas tale lupinica, ker so orenk male. Pa vidim pri pediatru, da imajo nekateri še manjše. Ali pa se samo meni zdi? A kaj razmišljate s čim jo boste nadomestile?

clock-img

24.11.2008, 15:15

clock-img

pf

pencil-img

4436

Gold fish v kaj ga pa oblečeš drugače v vozičku? To isto mu daj v lupinico, pa pokrij ga fajn, pa kot si napisala planičko čez glavco, pa bo.

clock-img

24.11.2008, 15:17

clock-img

pf

pencil-img

4436

Glede rokic in prstkov v ustih smo pa zgleda vse na istem. Pa stotih fint tudi. Jih kar dobro poznamo in s pridom uporabljamo. user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.11.2008, 17:21

clock-img

bibica1

pencil-img

112

pa kje ste dons vseuser posted image user posted image

clock-img

24.11.2008, 17:47

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

.lara, čist isto ma lana neja................ima za spat.

Sej piše, da je pidžama.... ma jst bom to rabla za čez dan... za spat imam tiste ta plave.. user posted image

clock-img

24.11.2008, 18:46

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Gold fish v kaj ga pa oblečeš drugače v vozičku? To isto mu daj v lupinico, pa pokrij ga fajn, pa kot si napisala planičko čez glavco, pa bo.

...za v voziček mu dam kombinezon zimski gor - samo mu je ful prevelik misllim, da je 74, če ne celo 80user posted image  (je še od prvega pikeca in kot nov)...

...meni so te lupinice malo mimo...sploh v teh zimskih časih in tej opremi.....

A ve še imate v teh maxi cosi (cabrio) lupinicah notranji del not al ste ga že ven vzeleuser posted image ... Jaz sem zadnjič morala notranji del ven vzeti, ko je bil bolj orng oblečen....naj bi pa bil not  ta del do 4 mesecauser posted image  ...kako mi ni jasnouser posted image , ker je naš med ta drobnimi pa ga komaj not spravim, če je nabunkan.....

Jaz bom počasi začela prakticirati fiksni avtosedež - 0-18kg - ga imam doma, pa smo isto pri prvem pikecu nekje okrog 4 meseca ga začeli uporabljati... in je bilo bolj komot, pa še bolj prostorno je v njem.....  Če bom pa kam šla pa ga lahko dam v voziček ali v kengurujčka.

...če ne bi bile te lupinice tak male, mi sploh ne bi bil problem kaj naj mu oblečem...ker tudi, če mu je preveliko ni panike, tako pa ....user posted image ....študiranje možnih variantuser posted image

clock-img

24.11.2008, 19:00

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Meta..... ti ki imaš tudi Jane lupinico..... kako se jo razširi? Pismo, ne more bit not 2kg težek otrok in 9 kg na isti širini.... Meni se zdi, da je Lari že zdej premala....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem