writing-img

RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!

clock-img

02.12.2008, 21:55

clock-img

morango

pencil-img

478

Ojla, jaz pa mojo zdaj sama uspavam, plešoč z njo ob mojem najljušem cedeju. Pa da se glih mal spočijem, sem še sem pokukala. zaenkrat je tolk v komi, da še ni opazila, da sediva.
jaz sem pa od danes naprej tri tedne brez drugega uspavalca. Mi ga že zdej manjka.user posted image Lena ga bo pa tud pogrešala, je bolj spreten za bodije gor natikat.

clock-img

02.12.2008, 22:01

clock-img

leda

pencil-img

1480

oh ja, se še spomnim miline ob prvem otroku. "Boš dal ti jo dons spat?" in pol vse štir od sebe. zdej pa vsak svojo pograbva, ko se bo pa končalo dojenje, bo pa "Kero boš ti?"...ni time outa.

clock-img

02.12.2008, 22:08

clock-img

morango

pencil-img

478

IZVIRNO SPOROČILO: leda

oh ja, se še spomnim miline ob prvem otroku. "Boš dal ti jo dons spat?" in pol vse štir od sebe.

Ja, vidiš, jaz poskušam še to milino uživat. Se prileže dat malčico ponosnemu očku in it poduser posted image dolg tuš al pa v šopingiranje. To je namreč vse, kar mi je do zdaj uspelo sami nardit. Drugo pa vse v troje ...

clock-img

02.12.2008, 22:09

clock-img

leda

pencil-img

1480

no, jaz bi zdele še bolj user posted image

sicer pa v troje je tut super; družinsko pač.

clock-img

02.12.2008, 22:15

clock-img

morango

pencil-img

478

sicer pa v troje je tut super; družinsko pač.

Ja se strinjam, sam je bla pa za naju, individualista, to kar sprememba.
Mala pa še zdaj samo dremlje in z enim učkom vsake tolk preveri stanje. S sedenjem se je zgleda sprijaznila, z ležanjem v zibki se pa verjetno ne bi.user posted image
Bi mogla js res eno disciplino tle uvest.

clock-img

02.12.2008, 22:16

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

oh ja, se še spomnim miline ob prvem otroku. "Boš dal ti jo dons spat?" in pol vse štir od sebe. zdej pa vsak svojo pograbva, ko se bo pa končalo dojenje, bo pa "Kero boš ti?"...ni time outa.

mi je nekam znanouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

02.12.2008, 22:27

clock-img

gloria

pencil-img

4900

...ljubljančanke rabim pomočuser posted image ...se mi ne da it na uno temo ker se nobeden več ne oglašauser posted image user posted image user posted image user posted image ....

...drug petek mam z malim kontrolo v lj. pa bi še izkoristla za kak šoping...(kak H&M,C&A...turbo limač vem kje je približnouser posted image )ali pa katera druga trgovina(po možnosti z otroško robo)...
...lahko noč...mali že spi jaz pa tudi letim...je juter user posted image doma pa bo spet luštnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

clock-img

02.12.2008, 22:46

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Joj kok naši traja da zaspi zvečer.... pa vsak šum jo takoj predrami... tle jo cincamo že več ku eno uro... 

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

02.12.2008, 22:50

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...ljubljančanke rabim pomočuser posted image ...se mi ne da it na uno temo ker se nobeden več ne oglašauser posted image user posted image user posted image user posted image ....

še te so jo razkrinkale....

http://www.ringaraja.net/forum/m_3439367/mpage_7/key_/tm.htm

clock-img

02.12.2008, 22:51

clock-img

morango

pencil-img

478

Gloria, na Rudniku imaš v centru Supernova vse te tri trgovine (z otroškimi stvarmi še Obaibi/Okaidi), v bližini pa še Babycenter in Pikapolonico. Z obvoznice (južne) pojdi dol na izvozu LJ-Rudnik, pol boš pa že vidla to nakupovalno središče. Bo šlo?

clock-img

02.12.2008, 22:53

clock-img

morango

pencil-img

478

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Joj kok naši traja da zaspi zvečer.... pa vsak šum jo takoj predrami... tle jo cincamo že več ku eno uro... 

Zelo znano. Jaz sem Leno glih kar v zibko odpakirala, prej sem ji pa dudo odpela, in je reva skoraj šok doživela, jaz pa tud. Sem se že ustrašla, da bom morala jovo na novo z uspavanjem. Ker je kar tiho, jo imam na sumu, da spi. Ko bi le.

clock-img

02.12.2008, 22:59

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

P še mcdonalds je tam.... user posted image user posted image

clock-img

02.12.2008, 23:03

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Oš koš bgoš... ma kaj pr streli je to za eno ime??

Lara končno spi v svoji zibki.... Se pa pri njej nikoli ne ve, al bo spala do 5ih, do 7ih al do 9ih... haha

Jutri greva v Udine,jo peljem v šoping... hihihi... Spet jo bom švercala v Italijo.user posted image

clock-img

02.12.2008, 23:04

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

fiška..... sem si čajček skuhala...user posted image user posted image  

clock-img

02.12.2008, 23:09

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

jaz sem pa od danes naprej tri tedne brez drugega

Kam je pa šel tvoj dragi? MIdve z Laro pa bova Januarja same.... gre moj možek v INdijo... user posted image

clock-img

03.12.2008, 08:50

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

dobro jutrouser posted image

clock-img

03.12.2008, 08:55

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

naj ti le pomaga user posted image

clock-img

03.12.2008, 08:56

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

Jutri greva v Udine,jo peljem v šoping... hihihi... Spet jo bom švercala v Italijo.user posted image

mi smo našega v soboto v A,pa mogoče gremo zdaj v soboto spetuser posted image

clock-img

03.12.2008, 08:56

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

dobro jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

03.12.2008, 08:58

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

naj ti le pomaga user posted image

Itak da bo.... user posted image

Dobro jutroooooooooooooo... mi imamo sonceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
user posted image

clock-img

03.12.2008, 09:02

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

...moj pikec je pa šel danes že ob 6.30 v šolo, pouk pa ob 8.... sem mislila, da boma lahko s tamalim malo ptegnila, ker ne rabim velikega spravljat...

....ni user posted image ..sta ga zjutraj zbudila, ko sta se pogovarjala, pol je bil še lačen, pa še posračkal se je.... sem ga nesla nazaj in je nekaj jamral, ni hotel pri meni spat....sem ga nabasala v voziček in zapeljala pred akvarij, da je gledal ribiceuser posted image ....enih 15 min se je neka pogovarjal, pa smejaluser posted image ....pol pa konec....eto sem se zbasala s postelje, skuhala user posted image ..in eto...kaj zdaj...zdaj je pa on zaspal...... ne vem če ne grem še jaz malo ležat.....samo prej popijem kavo, je danes tak dobra user posted image

...sicer sem se pa odločila, da danes lenarim..

.... kuhala bom gobovo juho (iz vrečkeuser posted image ) pa ajdove žgance, pečenko/rebrce mi je pa mama včeraj dala....
...bom hitro gotova danes....user posted image

clock-img

03.12.2008, 09:03

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Dobro jutroooooooooooooo... mi imamo sonceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
user posted image

user posted image ,jsaz bi tuduser posted image

clock-img

03.12.2008, 09:06

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro!

"Boš dal ti jo dons spat?" in pol vse štir od sebe. zdej pa vsak svojo pograbva, ko se bo pa končalo dojenje, bo pa "Kero boš ti?"...ni time outa.

mi je znano, ja user posted image user posted image user posted image
Jaz sem zdaj v projektu "bubi sam zaspi" user posted image  Čisto je razvajen user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

03.12.2008, 09:08

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Mi smo se lepo naspali.user posted image  je samo dvakrat jedla ponoči,pa še enkrat ob pol osmih.user posted image No pol smo še malo zadremali do pol deveteuser posted image

user posted image uživaj maximalnouser posted image

clock-img

03.12.2008, 09:10

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Dobro jutro!

"Boš dal ti jo dons spat?" in pol vse štir od sebe. zdej pa vsak svojo pograbva, ko se bo pa končalo dojenje, bo pa "Kero boš ti?"...ni time outa.

Aneja pa je od nekdaj sama že zaspala.Nikoli je ni blo treba uspavatuser posted image .Mogoče,ker ji pravljic ne čitamouser posted image .No,stuširat jo je še treba,pa oblečt,namaže se sama,pa v kinderpet jo je treba še  dvignit.Zaspi pa z dudouser posted image .

< Sporočilo je popravil Saraya -- 3.12.2008 9:12:01 >

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem