writing-img

RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!

clock-img

19.10.2008, 11:12

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

dobro jutro babetkeuser posted image .

Spet je en hladen dan,sonček prej je bil tako varljiv.Mislim,da bomo danes kar svež zrak prakticirali na balkonuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

19.10.2008, 11:14

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Mi pa imamo jutri drugo posvetovalnico.Me prav zanima,kaj nam bodo tokrat povedaliuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

19.10.2008, 11:22

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

naša mala tud poje 5 obrokov na dan.Pa včasih želim,da bi več.Zahteva pa nekje do 150 oz.ji toliko damo al pa malo manj.Npr.danes je spala ponoči od enih,pa do sedmih (6 ur),pa ni blo panike.Tak da pri nas enostavno kaj več obrokov ne znese.Je pa res,da dost s čajekom nadomestimo,če je sila.

Je pa zanimivo,da pri naši Aneji pa je blo tako,da je že pri enem mesecu imela čist ritem poštiman,sploh ponoči.Ona se ni zbujala,da bi jedla,mi pa je tud nismo,ker mi je njen nemoten spanec več pomenil.Tak da je res čist različno.Je pa res,da je ona bila na AM,pa občasno na ziziuser posted image

clock-img

19.10.2008, 11:22

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čveke,ku kuuser posted image

clock-img

19.10.2008, 11:25

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

nedelja je,jaz sem sama,brezuser posted image ,pa imam čas čvekatuser posted image

no,koliko mi bo Aneja dovolila.Ker smo se losali enega računalnika,ker ni bilo več za njega prostora,zdaj pa na mojem gleda svoje risankeuser posted image .Bova se pač dogovarjale fifty-fiftyuser posted image

clock-img

19.10.2008, 12:16

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Oj,

sem končno malo boljša, da lahko malo pokukam na rr. Mi je mali včeraj ponoči skoraj oko staknil user posted image  matr me je bolelo in to cel dan. Mi je prav povrhnjico očesa ranil. Pol me je pa moj user posted image  mazal z gelom in pa kapljice filal v oko. Sem bila čist hin. user posted image  majhen, me bo še pohabil.

Drugače pa naš Marko poje 9 obrokov na dan - noro, ampak ga kar pustim. Se pa polno dojiva. Bolečina počasi pojenjuje user posted image  - končno user posted image  in me veseli, da sem vztrajala.

Danes pa dobimo obiske, pride moj bratranec, ki ima 9 mesecev staro pupo. Tko da moram zdej mal pripravit.

Lepo nedeljo vam želim

clock-img

19.10.2008, 14:58

clock-img

amor real

pencil-img

939

Punce, glede sladkane kamilice, ki baje pomaga pri zaprtju user posted image  še posebej, ko so samo na AMuser posted image  Kaj lahko dodaš "navaden" mislim kristalni sladkor ali moraš kupiti kako glukozo oz. laktozo?

Kako naredite viuser posted image

clock-img

19.10.2008, 18:17

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

pa madonca,spet nobene na spregleduser posted image

imate vse fraj vikendeuser posted image

clock-img

19.10.2008, 19:00

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Ojla..... evo me...da ne bi slučajno kak dan manjkala....user posted image user posted image user posted image

Danes ima naša Lara 1 mesec.... kaka razlika v dojemanju, v samo enemu mesecu.... user posted image

Pri nas na primorskem je blo ful lepo sončno in toplčke.... smo šli malo po Izoli šetat pa na pico... Kr pozabi na hrano, ko je v vozeku.. pol, ku se pa v avto spokamo pa lakota.... user posted image Kumi čakam, da se znebimo košare, madona, kolko placa vzame...

Ima katera od vas Audija? Kje se airbag sklopi?

clock-img

19.10.2008, 19:01

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Od ki si že ti? user posted image

zasavje................

V lj alora...user posted image

Kdaj? Jutri?

clock-img

19.10.2008, 19:08

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Čakam klic po skypu pa mi je zmanjkalo idej, na katerem forumu bi še lahko sodelovalauser posted image

Jst mam tudi skyp... ma ga skori nič ne uporabljam.... včasih za kak chat... user posted image

clock-img

19.10.2008, 19:08

clock-img

tinka25

pencil-img

33

ZDRAVOuser posted image

Mi smo doma.Drugače je Aljaž že veliko boljši vročine ni več,prehlajen pa je še malo.Pri babici je bilo super.Zjutraj sva vstala se podojila potem je pa babica čuvala našega princa,jaz sm šla pa v shoping.Sem nakupila nove oblekce za Aljaža pa neki tudi za sebe.Danes smo meli pa kosilo sta prišli obe sestri s svojimi otroci.No zdaj pa nov delovni teden. Ampak sem sklenila,da sploh ne bom toliko pospravljala.V ČETRTEK IMAMO PA 1. MESECuser posted image .No zdaj grem pa še malo pred Tv.

Tinka25

clock-img

19.10.2008, 19:10

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image  V tem primeru je boljše dat malenkost več vode in malo bolj zredčit mleko.

Jaz to že zdaj prakticiram.... to pa zato, da se mi čez dan bolj poredko zbudi, da jo večkrat podijim...

clock-img

19.10.2008, 19:43

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Kdaj? Jutri?

bova mogli prestavitit..................jutri pridejo kuhinjo pa dnevno montirati, pa morm v nadzor..............user posted image

clock-img

19.10.2008, 19:53

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Kdaj? Jutri?

bova mogli prestavitit..................jutri pridejo kuhinjo pa dnevno montirati, pa morm v nadzor..............user posted image

V torek?user posted image

clock-img

19.10.2008, 19:56

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ima katera od vas Audija? Kje se airbag sklopi?

jaz tud nevem,kje bi to izkloplauser posted image ,ker zadaj nikakor ne upam imet lupinice,če bi šla kam sama z tamalo.Pa potem lahko nazaj vklopiš al kako??

clock-img

19.10.2008, 19:58

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

larauser posted image za en mesec

clock-img

19.10.2008, 20:00

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

inesuser posted image za 2 meseca(malo z zamudo)

clock-img

19.10.2008, 20:13

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz tud nevem,kje bi to izkloplauser posted image ,ker zadaj nikakor ne upam imet lupinice,če bi šla kam sama z tamalo.Pa potem lahko nazaj vklopiš al kako??

Ja seveda, da lahko nazaj vklopiš.... Mi je blo pa danes prow zoprno, smo šli z moževim avtom in je Lara mogla bit zadaj, zraven nje pa še košara in je sploh nisva vidla... bi rajši njo dala spredaj in šla jst zadaj sedet....

clock-img

19.10.2008, 20:20

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ja seveda, da lahko nazaj vklopiš.... Mi je blo pa danes prow zoprno, smo šli z moževim avtom in je Lara mogla bit zadaj, zraven nje pa še košara in je sploh nisva vidla... bi rajši njo dala spredaj in šla jst zadaj sedet....

v tem primeru pa bi raje ti zadaj sedela.Zarad teh airbagov se jaz ko kam gremo stlačim kar na sredino med lupinico in sedežem.Pol pa se tak ko sardelica stisnjenauser posted image

clock-img

19.10.2008, 20:23

clock-img

amor real

pencil-img

939

user posted image user posted image user posted image  LARI za 1. mesec user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.10.2008, 20:35

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

v tem primeru pa bi raje ti zadaj sedela.Zarad teh airbagov se jaz ko kam gremo stlačim kar na sredino med lupinico in sedežem.Pol pa se tak ko sardelica stisnjenauser posted image

Ja sej bi.... ma nisem imela kje.... na eni strani je bla Lara, zraven nje pa košara od vozička... sem mogla glih spredaj sedet...

clock-img

19.10.2008, 20:46

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ja sej bi.... ma nisem imela kje.... na eni strani je bla Lara, zraven nje pa košara od vozička... sem mogla glih spredaj sedet...

ja bi pa košaro naprej dala,pa je rešenouser posted image

clock-img

19.10.2008, 20:58

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

ja bi pa košaro naprej dala,pa je rešenouser posted image

Hm..... bmo drugič probali, če stoji spredaj... user posted image

clock-img

19.10.2008, 21:00

clock-img

ključek

pencil-img

9047

V torek? user posted image

mam pa pregled pri G..........pa zobarja v petek...............user posted image user posted image user posted image ...........same fletne stvari ta teden...........

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem