writing-img

RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!

clock-img

24.10.2008, 23:24

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

glede polivanja..... naš še vedno ne poje večjega obroka, hoče pa zato večkrat jest - na 3 ure ...poje pa cca 100-120ml, včasih pa samo 80ml...pa skoraj nič ne poliva...... Če spravi 120ml v sebe pol malo priteče ampak tudi samo takrat, če ga prehitro položim....

jao,imate srečo.meni jo polivanje tak zoprno,ko vedno vsipa obrok iz sebe.pa saj doma še gre,ampak drugače pa za .......user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

24.10.2008, 23:30

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Lahko nočko...... moja pupca spi že pol urce in jaz grem tudi.... user posted image

clock-img

24.10.2008, 23:33

clock-img

amor real

pencil-img

939

Je rekla, da bi šla rada s tvojim fantom mal na sprehod....

Bomo šle, dej, mu ku gremo zdej se ji bojo zamerli vsi tipi vre taku mikeni, ki uni moj šturlić se samo neki dere, mora močno spat, da je tiho v vozičku, ko se sprehajamo, v avtu pa spi kur kanon user posted image

clock-img

24.10.2008, 23:38

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Je rekla, da bi šla rada s tvojim fantom mal na sprehod....

Bomo šle, dej, mu ku gremo zdej se ji bojo zamerli vsi tipi vre taku mikeni, ki uni moj šturlić se samo neki dere, mora močno spat, da je tiho v vozičku, ko se sprehajamo, v avtu pa spi kur kanon user posted image

Lara se pa zbudi, ku jo iz vozeka prestavi v avto... oz. vsakič, ko pridemo v zaprt prostor... user posted image

Nč pol.... bo treba še mal počakat.... ma mi2 greva jutri spet na špaš na tisto stran..... malo v Koper, malo v Marezige, malo v Prade..

clock-img

24.10.2008, 23:39

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image ti se tud bolj poredko javljašuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

25.10.2008, 00:44

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

nočkauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.10.2008, 09:38

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Ma dobro, kaj je zdej tle tako zatišje.... a imate dojenčke doma, al kaj?! user posted image user posted image user posted image Sem hotla že ob 7ih prit mal pogledat, kaj ste napisale, še dobro da nisem prižigala računalnika in šla nazaj spat...

Pridite na primorsko, imamo sonček.. user posted image user posted image

clock-img

25.10.2008, 09:49

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro! user posted image

Te Larine očke pa so res ful dobre user posted image

Jaz pa moram dat oba gor, da ne bi bilo zamere user posted image  Bubi namreč skoz čekira moj telefon, ker je bil do zdaj on gor. No, zdaj sta oba, pa se ni pritoževal. Ampak raje ne upam samo bubike dat user posted image

Sicer pa sta oba moja sončka in oba imam ful rada.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

25.10.2008, 09:51

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Aja, pa slikico sem morala malo zakamuflirat, da ne bosta prepoznavna, predvsem bubi user posted image

Itak ju lahko ve v mojih albumih vidite user posted image

clock-img

25.10.2008, 10:04

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ampak raje ne upam samo bubike dat user posted image

Tudi ne bi blo pošteno.... user posted image

Aja, pa slikico sem morala malo zakamuflirat,

Lušno si to naredila... imaš kak poseben program?

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 25.10.2008 10:05:43 >

clock-img

25.10.2008, 13:17

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

dobro jutro babetkeuser posted image

Me pa smo že aktivne.Smo že bili v šetnji,pa na user posted image ,zdaj še gremo na testno vožnjo z avtom,pol pa smo se povabli k tašči na user posted image  user posted image user posted image .

Danes mi je blo nekaj slabo zjutraj,se mi je zmotlo.Mogoče sem samo svež zrak rabla.No,še zdaj mi je malo čudno,pa vročinske valove imam neznosneuser posted image

Ma bomo že preživeli.

Naša pupa je celo n oč spala od pol enih,pa do osem pa petnajstuser posted image .Sem jo hotla zbudit,da bi papala,pa sem jo raje pustila,naj ajčka.Zdaj pa mi kar v vozičku drema šeuser posted image

clock-img

25.10.2008, 13:18

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

bubi,lep avataruser posted image

clock-img

25.10.2008, 14:35

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

zatišje,se vidi da je vikenduser posted image

clock-img

25.10.2008, 15:02

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

bubi,lep avataruser posted image

ja..............ful luškan................user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.10.2008, 18:26

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Jao, sem prišla domov, kumi čakala, da prižgem računalnik, da vidim, kaj vse sem zamudila.... ma ste zgleda vse pohajale... user posted image user posted image

Mi2 sva šle na dolgo šetnjo med primorskimi trtami.... eno uro hitre hoje  v eno smer in eno za nazaj..... Je tudi Lara utrujena od vse te hoje... user posted image user posted image Ma tudi jest ji ni rablo.. štiri ure ni vprašala....

clock-img

25.10.2008, 18:56

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Lušno si to naredila... imaš kak poseben program?

Z PhotoScape. Potem pa z Picture Managerjem pomanjašala na 79x79 pikslov user posted image

clock-img

25.10.2008, 18:58

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Je tudi Lara utrujena od vse te hoje... Ma tudi jest ji ni rablo.. štiri ure ni vprašala....

Bubika je tudi danes ful spala user posted image  Jedla je ob 8.30, 12.30 in 17.30. Čisto normalne količine. Se bojim, da bo hotela ponoči not spravit user posted image

Zdaj pa je ful pridna, leži v telovadnici in si muziko prižiga user posted image user posted image user posted image  Ima še eno bubijevo, je ful lušna user posted image

clock-img

25.10.2008, 19:31

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

madona,ste dost napisale,ko me ni blo.Komaj prebralauser posted image user posted image

clock-img

25.10.2008, 20:14

clock-img

ključek

pencil-img

9047

madona,ste dost napisale,ko me ni blo.Komaj prebralauser posted image user posted image

smo bile pridne, kajne???? user posted image

clock-img

25.10.2008, 20:16

clock-img

ključek

pencil-img

9047

mi smo se popoldne tudi šetkali, je spala LN k polhek..............user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.10.2008, 20:19

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

babe,vašiuser posted image  se dost smejčkajo??
Naša se full.Sploh ko se jaz al pa moj user posted image z njo pogovarjava.Pa neke štime že spušča kot so npr.ggggoouser posted image

clock-img

25.10.2008, 20:23

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ima katera link od renta slingovuser posted image Vem da je enkrat bil goruser posted image

clock-img

25.10.2008, 20:24

clock-img

ključek

pencil-img

9047

babe,vašiuser posted image  se dost smejčkajo??
Naša se full.Sploh ko se jaz al pa moj user posted image z njo pogovarjava.Pa neke štime že spušča kot so npr.ggggoouser posted image

naša piška je ista........................smeji se, pa ful se pogovarja..........mi smo že vzeli črki A in G..................user posted image user posted image user posted image user posted image ...............tko nekak je slišati, kot ti dve črki...............user posted image

clock-img

25.10.2008, 20:24

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image  danes mi že cel dan nabija v glavi,pa šumi mi v ušesih.Pre se mi je tak zmotlo,kot da me bo kap zadelauser posted image

clock-img

25.10.2008, 20:26

clock-img

ključek

pencil-img

9047

ima katera link od renta slingovuser posted image Vem da je enkrat bil goruser posted image

kaj pa je to.....................user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem