cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!

clock-img

27.10.2008, 17:17

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

...šibam....spet obisk...

aja, da se še prej pohvalim...... imam frišno frizuro in pramenauser posted image ..

...čaaaaaaaaaaaaaaao

clock-img

27.10.2008, 17:32

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Jaz ne povijam na široko, je imel v P kokke OK. Imam pa še en Uz novembra. Ga je treba plačat, ampak denar potem dobimo nazaj, če katera še ne ve.

zakaj pa bi plačevalauser posted image Odvisno, kam boš šla na pregled, ampak večinoma ne rabiš niti založit denarja.

Pa še to - v LJ je imela bubija ena P, ki me je prav skregala, ker sem široko povijala. Da je to čisto nepotrebno. Pa takrat v LJ porodnišnici še niso delali UZja ob odpustu.

Ma ja, otrok je omejen s temi plenicami. Bubika mi ful brca in nogice dviguje, ko se igra. Saj s plenicami ne bi mogla tega 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

27.10.2008, 17:33

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

AM - adaptirano mleko, v bistvu katerokoli
AR - antirefluks, prosti polivanju
AC - antikolike (tega ima npr. Novalac)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

27.10.2008, 17:38

clock-img

leda

pencil-img

1480

lara,

prav imaš. dojeni kakajo od večkrat na dan do enkrat na teden. naša taprva je bila v kategoriji enkrat na teden, tale druga pa je očitno v tisti; vsakič kot se le da...za AM pa ne vem...

clock-img

27.10.2008, 17:40

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

TNX.user posted image

clock-img

27.10.2008, 17:43

clock-img

leda

pencil-img

1480

glede širokega povijanja se mi je pa že pred tremi leti zdel butast, da je odvisno od tega, a majo v bolnici za slikat kolke al ne...tko da ta prva je bla tri mesce široko povijana, druga pa ne. pa se ni doktrina vmes čist nič spremenila in rodili sta se v istem mestu. sam porodnišnica je vmes dobila aparat.... kar je blo pa sploh butast je blo pa to, da se je kasneje izkazala, da je taprva mal hipertona in takih se pa sploh ne sme široko povijat.

clock-img

27.10.2008, 17:55

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Moj mali krtek je zdej zaspal..... grem mal likat.... dokler imem voljo.... itak vedno pol pustim za drugič.... user posted image

Vmes pa pridem tudi sem pokukat.. user posted image

clock-img

27.10.2008, 18:01

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

aja, da se še prej pohvalim...... imam frišno frizuro in pramenauser posted image ..

...čaaaaaaaaaaaaaaao

ti ,ti celo to si privoščišuser posted image (hecam se)user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

27.10.2008, 18:02

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...šibam....spet obisk...

tebe pa res okupirajouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

27.10.2008, 18:05

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jaz ne povijam na široko, je imel v P kokke OK. Imam pa še en Uz novembra. Ga je treba plačat, ampak denar potem dobimo nazaj, če katera še ne ve.

Ma ja, otrok je omejen s temi plenicami. Bubika mi ful brca in nogice dviguje, ko se igra. Saj s plenicami ne bi mogla tega 

Jaz pa sem bila informirana,da se user posted image  ravno v teh pleničkah zlo varno počuti.
user posted image (vedi,kaj je res)
Nevem,meni pa se to nekak normalno zdi,pa saj je nič ni skupaj,ko jo odvijem,pri takih malih baucih s kaj hitro rado kaj izpahne,sploh če so preveč aktivni.Tak da,jaz sem še vedno bolj za preventivno povijanje.user posted image

clock-img

27.10.2008, 18:07

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: leda

lara,

prav imaš. dojeni kakajo od večkrat na dan do enkrat na teden. naša taprva je bila v kategoriji enkrat na teden, tale druga pa je očitno v tisti; vsakič kot se le da...za AM pa ne vem...

meni pa je blo rečeno,da dojeni user posted image redno kakajo,celo po večkrat na dan.
Zalivančki pa bolj poredko(zdaj pa vedi,kaj je res)user posted image

clock-img

27.10.2008, 18:10

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Moj mali krtek je zdej zaspal..... grem mal likat.... dokler imem voljo.... itak vedno pol pustim za drugič.... user posted image

Vmes pa pridem tudi sem pokukat.. user posted image

Lara,ti si pa čist na gospodinjo obrnilauser posted image user posted image

clock-img

27.10.2008, 18:13

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Naša Aneja pa je šla zdaj z atijem v lunapark.
Baje ga imamo tam pri qolandijiuser posted image

clock-img

27.10.2008, 18:21

clock-img

lana17

pencil-img

1098

Pri nas Uz opravi G, pa mu je treba plačat, potem pa zavarovalnica vrne.

Naše dete je tko zaspano pa ne more spat dolgo, ker ga napenja.user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

clock-img

27.10.2008, 18:37

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Naše dete je tko zaspano pa ne more spat dolgo, ker ga napenja.user posted image

bogecuser posted image

clock-img

27.10.2008, 18:43

clock-img

lana17

pencil-img

1098

... ja bogec je, se mi tolk smili, ko ga napenja... svaka čast mamicam in očijem, ki imajo jok zarad krčev vsak dan po nekaj ur...
... zdaj se je zagledal v kroge na steni... 

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

clock-img

27.10.2008, 18:43

clock-img

tinka25

pencil-img

33

ZDRAVOuser posted image

Naš korenjak spi,jaz pa sem si vzela čas za RR.
Mi še vedno široko povijamo pa nam je pediatrinja priporočila še vse do 3. meseca.
ALI VAŠI TUDI NE ZASPIJO BREZ DUDE?
KATERE PESMICE KAJ POJETE VAŠIM BEBIKAM?Meni je že idej zamnkalo.
ALI user posted image ŽE DAJATE ČAJ.Midva ga pijema že od 2.tedna pa mislim da nemore bit kaj narobe.

Mi se naslednji teden že selimo v hišouser posted image

ALI STE ŽE RAZMIŠLJALE V NAKUPU IGRALNE BLAZINICE, MENI SE ZDI DA BI BILA TK KR PRAKTIČNA ZADEVA KAJ MISLITE?

Zdaj bom pa imela počasi dolvolj vprašanjuser posted image Grem malo pred tv pa se ša kasneje kaj oglasimuser posted image

Tinka25

clock-img

27.10.2008, 18:52

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: Saray

Lara,ti si pa čist na gospodinjo obrnilauser posted image user posted image

ma kaki, dej..... mam cunje že en mesc na kupu...

clock-img

27.10.2008, 18:56

clock-img

lana17

pencil-img

1098

IZVIRNO SPOROČILO: tinka25

Večinoma zaspi brez dude, jo pa hoče med spanjem.

Jaz imam nekaj Cd-jev z otroško glasbo, pa pojem zdraven, bl potihem, ker sem brez posluha.

ALI user posted image ŽE DAJATE ČAJ.Midva ga pijema že od 2.tedna pa mislim da nemore bit kaj narobe.

Čaja mu še ne dajem, se dojiva in pšravijo, da ne potrebuje dodatne tekočine. Mislim pa, da tud ni nič narobe, če ga daješ.

Mi se n
aslednji teden že selimo v hišouser posted image

Huraaaaaa, super.

ALI STE ŽE RAZMIŠLJALE V NAKUPU IGRALNE BLAZINICE, MENI SE ZDI DA BI BILA TK KR PRAKTIČNA ZADEVA KAJ MISLITE?

Naš jo ima, ampak pod njo ne zdrži dolgo. Mogoče je zanj še prekmalu. Zdaj je  začel z zanimanjem spemljat vrtiljak nad posteljo. blazina pa zaenkrat še ni aktualna.

Rousseau

clock-img

27.10.2008, 18:56

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: tinka25

ZDRAVOuser posted image

Naš korenjak spi,jaz pa sem si vzela čas za RR.
Mi še vedno široko povijamo pa nam je pediatrinja priporočila še vse do 3. meseca.

Mi se naslednji teden že selimo v hišouser posted image

Zdaj bom pa imela počasi dolvolj vprašanjuser posted image Grem malo pred tv pa se ša kasneje kaj oglasimuser posted image

naša noče imet dude.Edino včasih jo sprejme,po kratkem času pa izpljuneuser posted image

jaz našo zvečer uspavam tako,da s najema,pol itak še te lušne kupčke podirava,pol pa jo ujčkam,da mi na rokah zaspi.Nato pa jo položim v kinderpetuser posted image
Pa tud čaj že pridno pijemo.mislim,da tekočina,sploh pa če vsebuje naravne snovi,ne more škodit.Prej koristituser posted image

clock-img

27.10.2008, 18:57

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Saray

user posted image

clock-img

27.10.2008, 19:00

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

kaj se vaši user posted image tud tak pačijo na ziziuser posted image

Naša vleče,pa me zravn krampa,pa cuka,pa brca...bo doktoriralauser posted image

clock-img

27.10.2008, 19:03

clock-img

lana17

pencil-img

1098

Tud naš ne zaostaja za vašo. user posted image

Rousseau

clock-img

27.10.2008, 19:15

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Najrajši na joški... user posted image

clock-img

27.10.2008, 20:44

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Zadnje dni tega....
http://www.youtube.com/watch?v=Ki6n2ev4lW0

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem