writing-img

RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!

clock-img

31.10.2008, 21:02

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

zdj bo đoni inglišuser posted image user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

31.10.2008, 22:29

clock-img

morango

pencil-img

478

user posted image

Pa to ni za verjet, celo uspelo mi je. To je Lena pri 2 tednih in pol.

clock-img

31.10.2008, 22:31

clock-img

morango

pencil-img

478

user posted image

Tu pa komira na enem od sprehodov, ko ji je celo uspelo imet kapo na glavi.

clock-img

31.10.2008, 22:33

clock-img

morango

pencil-img

478

Amor real in user posted image , lepa fantiča; ribica, tvoj že prav očitno uživa v igralnem centru.

Me to you, tvoja je pa že prava babnca, pa tolk luškano je oblečena.

clock-img

31.10.2008, 22:35

clock-img

morango

pencil-img

478

Očitno sem se z vsemi zgrešila. Ja, kaj čem, čakam svoje dete, da se zbudi in še kaj poje, pol pa gremo vsi spat.

clock-img

31.10.2008, 22:39

clock-img

dojenček223

pencil-img

114

oj mamice,
a vse že spite,
moji trije sončki so zaspali,
končno mam miruser posted image

clock-img

31.10.2008, 22:49

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Oooooooooooooooo, jaz pa poznam to lepotičko....user posted image user posted image

Larika je pravkar zaspala...tku da, bom jst tudi šla počasi.... user posted image

clock-img

31.10.2008, 22:52

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: dojenček223

oj mamice,
a vse že spite,
moji trije sončki so zaspali,
končno mam miruser posted image

Ne še... ma vsak cajt...user posted image

clock-img

31.10.2008, 23:00

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

naša pa papca,počasi gre ajčkat.Ampak se je sedaj pokaka,tak da morema it previjatuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

01.11.2008, 00:06

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

nobeneuser posted image

Lahko nočuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

01.11.2008, 09:33

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Dobro jutro..... ma kaj ste vse po pokopališčih? Sej dž pada..... user posted image

clock-img

01.11.2008, 10:01

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Dobro jutro..... ma kaj ste vse po pokopališčih? Sej dž pada..... user posted image

po moje vse drnjohamo.....................user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.11.2008, 10:49

clock-img

ključek

pencil-img

9047

user posted image user posted image user posted image user posted image ........pipika luštna...........user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.11.2008, 10:52

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Koliko pa je dolga in težka ta vajina žabica?

težka je okrog 5.300 g, dolga pa cca. 62 cm. nazadnje je niso merili, zato sva jo sama doma, ampak to je bolj tko-tko, ker je skoz zvita kot tak polhek...........user posted image

clock-img

01.11.2008, 10:53

clock-img

ključek

pencil-img

9047

kok pa dežuje...........user posted image

clock-img

01.11.2008, 10:54

clock-img

ključek

pencil-img

9047

jaz pa že kuham, pol morm peglati (že toliko časa nisem.............user posted image )..............

clock-img

01.11.2008, 11:09

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jaz pa že kuham, pol morm peglati (že toliko časa nisem.............user posted image )..............

kaj je to?user posted image
Grem k tašči na južno danes,pol pa domov formulo gledatuser posted image

clock-img

01.11.2008, 12:09

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

user posted image ,kje si kupila 1.blazino???

.... dobilauser posted image .... ima baby center...... sem ene par strani nazaj nalepla link...se mi ne zdaj iskat...je isto od tiny love...pa imajo to kot mi - pikapoko al pa zeleno - žabico.....

clock-img

01.11.2008, 12:17

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

LN se pa že 2 dni zvečer (oz. od cca.18.ure naprej) tako dere in joka, da je joj. ko jo dam v naročje, je pa ok. pa ko ji dam kapljice, zagrabi za dudo kot ne vem kaj.pa ne vem, a so krčki ali kaj drugega.potem se pa tako raztogoti in dere na ves glas, da je vsa rdeča in vroča, kot bi imela vročino. ko se pa umiri, je pa vse ok.user posted image

aja......kok kapljic (koroške) ji dam lahko na dan???

...  jaz dam našemu na žličko cca 7-8 kapljic - včasih 2x, včasih 3x na dan, ostanek na žlički obrišem z dudo, pa če je sila, mu na dudo kapnem kako kapljico, ko se ful zvija .....

Aja, pa naš se tud nekam čudno napravlja zadnjih par dniuser posted image ....., je še vedno kot en pišček - 90-100ml...je pa prej že tudi parkrat 130ml spil....  Pa kaj čem ga silit...če sploh noče primit....  Ma dokler kaka se jaz ne bom sekirala al bi se moralauser posted image (saj dere se ne za hrano) ...

clock-img

01.11.2008, 12:17

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: amor real

me to you, vi imate tudi takoooo luštno žabicoooo  user posted image user posted image user posted image

...se kar podpišem ....user posted image

clock-img

01.11.2008, 12:21

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: morango

Amor real in user posted image , lepa fantiča; ribica, tvoj že prav očitno uživa v igralnem centru.

včasih ja, samo zadnje dni mu nekak ni...pa grema hitro stran, da se mu ne zameriuser posted image

clock-img

01.11.2008, 12:22

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

mi nismo...., no ta veliki pikec je šel z babico in dedijem, mi trije smo pa doma na toplemuser posted image , pa dežek je trenutno prenehal...mogoče bo kak sprehod....

clock-img

01.11.2008, 12:24

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

user posted image user posted image user posted image user posted image ........pipika luštna...........user posted image user posted image user posted image

morango - se še tu za tvojo Leno podpišem...tam v vozičku mi je ful luškana, tak lepi cart obrazek imauser posted image

clock-img

01.11.2008, 12:25

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

težka je okrog 5.300 g, dolga pa cca. 62 cm. nazadnje je niso merili, zato sva jo sama doma, ampak to je bolj tko-tko, ker je skoz zvita kot tak polhek...........user posted image

.... pa veš, da zgleda težja.....pa zgleda jo bo naš pikec počasi dobiluser posted image ....bom vedela čez 17 dni, ko imamo posvetovalnico...v grobem pa je nekje na cca 5kg oblečenuser posted image

clock-img

01.11.2008, 12:27

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

..jaz pa še nič user posted image - kuhanje mislim..., včeraj oprala in speglala 4 strojeuser posted image user posted image ...danes mir

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem