O kolk ste vi pridne,tolk napišete,jaz pa katasrofa,preberem še,ampakzdej se bom pa potrudla.
Moje M še ni,zvija me,boli okrog jajčnikov,sam mam občutek,da se bo vsak čas ulilo.
Prometrij in estrofem sem kar nehala,ker če ne bi, bi blo še več zamude.
Punce dejte mi pomagat z vašimi nasveti,mismis,je omenila,da bi bila kakšna dieta dobra.
Sej nisem debela,sem se pa od teh postopkov zredila vsega skup sigurno ene 7 kg.
Razmišljam,da začnem pred 6.postopkom z dieto pa vitamini.
Kaj mi priporočate??Montija ali loćevalno?Vem,da monti ni stroga dieta temveč pravilen način prehranjevanja.
Pa vitamine?katere nimam pojma.Lepo prosim,da mi poveste kateri so naj naj vitamini za izbolšanje celic.
Zdej pa ARNEJČI,,,,,ti povem za moje postopke.
1.superf.sprey,menogon...8.celic,,,6.oplojenih,4.v razvoju zaostalih.2.zarodka vstavljena....ni
.(ivf)
2.dipherlin,menopur......8.celic,,,5.oplojenih,2.vstavljena zarodka....ni
.(ivf)
3.dipherlin.menopur.....11.celic,2.oplojeni,..2.vstavljen zarodka,ta tretji je bil najslabši zato se je Reš odločil,da bo naprej delal icsi.ni...
(ivf)
4.cetrotid,menopur....12,celic,8.oplojenih,6.zaostalih v razvoju.2.vstavljena...ni
(icsi)
5.klomifen 1/2...menopur,3.celice,3 oplojeni,2.zarodka vstavljena,3,zarodek ni za zamrz.....ni
(icsi)
Reško mi zmer reče,da se moje jajčne celice starajo,da pridelam pa kar uredu.Torej moram res neki nardit,za kakovost celic.No tko Arneja,kaj praviš na moje stanje
Faj bomo skup v postopku jan,pa BBPIKICA TUDI.
Punce,ki čakate na testke,
vsem ostalim pa