Kako smo pupe moje na ta deževen dan...sicer sedaj res nimam časa, da se sprehodim čez vsako stran posebaj, ker letim v pasjo šolo. To bo spet veselica, moker pes, blato, jupi komaj čakam. Da takoj povem seznamček bom osvežila zvečer, ko pridem domov.
Reni70, resnično probaj z napotki, ki jih najdeš na tistem linku. Jaz sem imela v prvem postopku le 4. celice, sicer so se vse oplodile, tako da smo imeli tudi zamrznjenčke, ampak takrat še nisem vedela za RR in te predloge. V drugem postopku sem se držala nekaterih napotkov, sploh tisti mi je všeč, kjer piše da moraš spiti veliko piva
, ampak rezultat je bil 8. celic, ki so se tudi vse oplodile, prav tako imamo iz tega postopka še zamrznjenčke. Hočem povedati to, da od teh napotkov izberi tiste, ki ti ustrezajo in se jih drži, saj škoditi tako ne more.
Gospodarica, ta pikica krvi je čisto možno, da nič ne pomeni, dokler ni tečke je še vedno upanje. Tako, da počakaj in upaj na najboljše. Ne bom ti rekla, da delaj test, to se moraš sama odločiti, lahko ga narediš, lahko pa tudi počakaš do nedelje. Upam pa na najboljše
Mlinčka, jaz sem itak vedno za srečanja, vendar tudi jaz ne morem ta petek, ker se naš vrne s službene poti, pa nekako ne gre, da po enem tednu njegove odsotnosti jaz skliznem na naš meeting. Kar se tiče lokacije, se lahko dobimo v Kongotu, sicer imam jaz še tiste šampanjce, ki jih je Pikovit prinesla na hladnem.
Lara, super da je vse v redu s tvojima pikicama, to je pa res dobra novička