writing-img

RE: Oktober IVF/ICSI

clock-img

01.10.2008, 15:42

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Mijavček - jutri srečno na porodu in veselo cartanje svojih dvojčkov user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

01.10.2008, 15:43

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Da na hitro javim kako je z mano. Danes sem bila pri G, sem k sreči preskočila sprejemnega oz, dežurneg G in mi je uspelo priti k mojemu G. Ko sem mu povedal za neuspešen postopek in krvavitve se je tako zavzel, kot da bi se zgodilo njemu in me tolažil, spodbujal,.. Skratka, dal mi je tablete (kontracepcijske) RIGEVIDON, ki jih moram 10 dni jemati 2x na dan po eno tableto. Potem moram začeti krvaveti in ne več kot 3 dni. Če se sedaj krvavitve in izcedki ne ustavijo, me čaka čiščenje. Držite pesti, da se bo vse uredilo in bo vse spet tako kot je treba. Imam pa 15.10 kontrolo, če je vse v redu,... pa v ponedeljek ga moram poklicati kako se je uredilo s krvavitvami oz. če jih ni, ker bi rad vedel, da je z mano vse v redu.

To je to, zdaj pa šibam nazaj v službo, imamo roditeljskega.

clock-img

01.10.2008, 15:50

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

veliko sreče in da se bo vse uredilo.user posted image user posted image user posted image user posted image
Mijavček:srečno ju3,pa dobrodošli novi člani v vaši družini

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

01.10.2008, 16:01

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Pika.po jaz sem za vse skupaj porabila 40 min oziroma sem bila tudi ob osmih naročena pri s.Blanki, potem pa še na sIII po injekcije in sem bila nekje ob 8:40 že v avtu.

Pri meni je trajalo vse skupaj dobro uro.

clock-img

01.10.2008, 16:04

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Sabsa,Pika, čestitke za pridelek.

Mijavček
, vso srečo jutri.

Gospodarica, čim bolj uspešno punkcijo in pridelek ti želim jutri.

Lučka moja, super da si uspela pridet do G in držim pesti, da se ti čimprej uredi stanje.

Lep pozdravček vsem ostalim borkam.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 1.10.2008 16:06:05 >

clock-img

01.10.2008, 16:06

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Kajšica bravo za veliko frnikolc. Upam, da HS tokrat ne bo. Ti kar še naprej veliko tekočine in bodi poztitivna. Tale postopek res obeta user posted image

Sabsa bravo za super pridelek. Kar počivaj.

Pika ja nas je že Pija obvestila user posted image  user posted image  user posted image . Sem kar predvidevala, da si bila včeraj boga. Počivaj draga.

Mijavček mislimo nate in na tvoji pikici jutri. Srečno draga naša user posted image user posted image user posted image

Dajči vidim, da si Dejzikino kreacijo dodala v podpis user posted image  user posted image  user posted image . Probaj ven skočit jutri na krvnega. Mene pa res firbec matra user posted image . In upam, da ti bo zneslo v petek. Jaz bi božala bušija user posted image .
Špikam se pa že sedaj s s-factom. Snifate samo Reševe punce. Nas v GK dajo takoj na iglo user posted image

Lučka pismu, zdaj sem pa kar v skrbeh user posted image . Lepo, da se je tvoj G tako zavzel...samo kar malo me je prestrašil. Zakaj pa govori o čiščenju? A ti je kakšen UZ naredil?

Miška a naše fante pa ne boš dala med navijačice?

Sonček2 a se tvojemu še kar smeji?user posted image

Pika.po jaz sem bila 2 na vrsti, pa je trajalo skor uro in pol, ker so imeli ta dan neki opasni konzilij.

Miška73 a ti prideš na srečanje? Si zadnjič nekaj grozila, da se boš naslednjega udeležila, sedaj pa ne vidim tvoje prijave. Daj pridi no user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

01.10.2008, 16:08

clock-img

Ozone

pencil-img

116

O pupike moje zlate, koliko pozitivne energije je v vas vseh user posted image user posted image user posted image . Hvala za vse objemčke, bo sigurno ta negativna faza hitreje minila.

Me je pikovit ravonokar prepričala, da sem zmanjšala moj konto kar za nekaj denarcev. Naročila sem si cink in cell defense. Pa tisti čaj iz Bosne pijem, pa aloe vero, algeo, B vitamin, limono v vodi na tešče,....no ja, nekaj pa počnem. Jutri pa grem na refleksno (ne na terapevtsko) masažo stopal.

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Mijavček - jutri srečno na porodu in veselo cartanje svojih dvojčkov 

pod to pa se podpišem.

lp

Where there is a will, there is a way.

clock-img

01.10.2008, 16:10

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Lučka no fajn,da si zrihtala tole z G.Dobro opravi na roditeljskem.

clock-img

01.10.2008, 16:12

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Ozone a greš h Karmen?

clock-img

01.10.2008, 16:14

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Bemti jaz pa vedno bolj študiram,da bi šla k unmu bioenergetiku,ki je šla Abra.
Abrica a mi poveš,kako sta se kaj vidva menila okol teh stvari.Plizzz

clock-img

01.10.2008, 16:20

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Miška73 a ti prideš na srečanje? Si zadnjič nekaj grozila, da se boš naslednjega udeležila, sedaj pa ne vidim tvoje prijave. Daj pridi no

Žiži, žal se mi v petek ne izide. Me pa žre, da je žur in da mene ne bo, še veš ne kako...
Po moje v petek zaspat ne bom mogla, ko bom mislila na vas.

Veš kaj... Mišmiš, daj mi pošlji vseeno načrt poti, ako pukim slučajem meni vseeno porata prit v LJ v petek. Ampak ne pa računat name.

clock-img

01.10.2008, 16:55

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Joj Lučka še dobro, da si šla. Me kr skrbi zate, sploh kako čiščenje je lahk zoprno. Pa upajmo, da ti bodo tabletke vse uredile. Držim pesti...user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

01.10.2008, 16:56

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Mijavček - jutri srečno na porodu in veselo cartanje svojih dvojčkov user posted image user posted image user posted image

je moja Shuki tko lepo napisala, da nima kaj dodat.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

01.10.2008, 17:09

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ojla, da še tukaj poročam o današnjem posvetu v MB-ju:

Danes sem začela femodenom, potem 12.11 začnem s klomifenom in nato okoli 17.11 z gonalom, vmes so še UZ-ji poseg predviden nekje po 24.11. user posted image user posted image user posted image

full čudna kombinacija klomifen+gonal. Večini so predpisali Dipherelin+Gonal. Pa to maš za postopek IVF/ICSI?

Jaz sem klomifen jemala pri IUI, sem full lepo odreagirala (8 foliklov), sam so bili od moža plavalčki preleni....user posted image

Za ICSI, so od user posted image plavalčki lenuhci user posted image .... Je pa mene tudi presenetilo ...

clock-img

01.10.2008, 17:13

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Lučkauser posted image , bitjece, ma kaj ti to dogaja...upam, da ima tvoj G zdaj vse pod kontrolo in da se čimprej stvari uredijo. Mislim nateuser posted image user posted image

je moja Shuki tko lepo napisala, da nima kaj dodat.....user posted image user posted image user posted image

še jazuser posted image ...user posted image user posted image user posted image

Punce, kakšni občutki morajo spreletavat našo Mijavčico...od ju3 bo dvojna mamica, z dvema otročkoma v naročju...mi gre kar kurja koža...čudovito!!!user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

clock-img

01.10.2008, 17:18

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Se tudi jaz podpišem pod toleuser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.10.2008, 17:23

clock-img

bbpikica

pencil-img

998

Hvala vsem RR za odovor. Sem že mislila da sam jaz do testa bolj počivam in nič ne delamuser posted image

clock-img

01.10.2008, 17:27

clock-img

sapi

pencil-img

956

pika, sabsa super za celice ... sedaj naj vaju samo še počakajo čim lepše pikice in v čim večjem številu ..

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

clock-img

01.10.2008, 17:29

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Dajamaja kakšna kjud slikca user posted image   user posted image  user posted image ! Vidim da se že prpravljaš user posted image

Pozdravček vsem sem še na šihtu, pa se mi ne ljubi preveč pisati!

clock-img

01.10.2008, 17:30

clock-img

GITA14

pencil-img

443

kajsica, bravo za folikle.

MIJAVČEK, vse dobro jutri. Naj vse teče kot po maslu.

sabsa, bravo za 11 celic.

pika74, bravo za 18 celic. Ti kar počivaj.

se podpišem pod touser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.10.2008, 17:39

clock-img

netka34

pencil-img

635

IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Pozdravček!

Ravno sem prišla s punkcije, pridelala 11 celic, sedaj pa grem počivat.

Se še javim.

Uaaau!!super pridelek!!user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

clock-img

01.10.2008, 17:48

clock-img

netka34

pencil-img

635

Joooooooj, Mijavček....Kumi čakam...pa vse 4 pesti stiskam!! SREČNO!!

clock-img

01.10.2008, 17:50

clock-img

netka34

pencil-img

635

Pa pika....ti si hiper kura!!user posted image user posted image

Naj so user posted image user posted image user posted image dobro opravile domačo nalogo!!

clock-img

01.10.2008, 18:51

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

bbpikica - lepa oblekca!!!!!

Horny Teddy

clock-img

01.10.2008, 18:58

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Dajamaja,še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image .

Dajamaja, čestitke še z moje strani user posted image user posted image user posted image     lepo in mirno nosečnost ter zdravega user posted image  ti želim.....user posted image user posted image

pozdrav, user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem