Lučka25, me veseli, da si dobro zrihtala pri G. Še dobro, da si šla
Dajamaja, me bo zelo veselilo, če se boš lahko pridružila našemu slavlju in nazdravljanju tvojim trojčkom. Navigacija je pa v z.s.
Pika, bemti ti pa si kokoška in pol. Kar se tiče zarodkov pa ne delaj panike, itak jih boš pol dala na PUSH varianto (ICSI), tako da ni vrag, da jih bo sedaj tudi kaj za hladilnik.
Žižek, bom dal fantom....navijaške drese, ne skrbi, prej v službi so mi skliznuli sa minda
Ozone, ali imaš še kaj zamrznjenčkov, ali so to že priprave za naslednji postopek?
Miška73, jaz računam na vse vas, nikakor ne morem, da ne bi bila optimisti. Načrt poti imaš v z.s.. Vljudno vabljeni.
Goldfish se je javila
. Jupi, kako mali Jaka.
Pikovit, za petek za hrano ne skrbi, bo tudi naš naredil pizzo (ta mesnato), saj veš da jaz in zelenjava nisva ravno najboljši prijateljici.
Lara, dobro opravi jutri, držim pestke, da bo UZ pokazal vsaj dva
Gospodarica, uspešno punkcijo jutri, da bo čimmanj bolečine in čimveč celic
Gloria, HB da je s tabo in malim Nikom vse v redu
Goldy, hvala hvala za dr. D-ja, saj počasi ga boste vse vrnile in bo spet samo moj (saj ne vem, ali me veseli ali žalosti). Čestitke za uspešno punkcijo, oploditev, sedaj pa močno stiskam pestke do 15.10.
a še eno kratko pitanje, ali ste vse, ki se mislite udeležiti petkove heinkenanijade dobile zemljeivide.. Namreč jaz sem danes že napolnila hladilnik, tako da žejne ne bomo, pa tudi toplo ne bo treba piti
< Sporočilo je popravil mismis -- 1.10.2008 20:07:40 >