IZVIRNO SPOROČILO: rmmaja
Jaz sem pri prvih dveh uporabljala Peg Perego Pliko in sem bila z njim zelo zadovoljna
. Lepo se zloži v marelo, gre v Twingo v prtljažnik, tudi po kakšni poljski poti smo ga peljali, malo bolj počasi, pa je šlo. Zame je pomembno, da je voziček tudi praktičen in ne samo lep. In ne želim jih imeti 5, vsakega za drugo priložnost.
Tokrat kupujem dvojnega.
Ja, saj iz tega razloga smo mi takrat kupili Pliko P3, ker sva še imela Twingota. No, zdaj bomo pa počasi razmišljali o večjem avtu (še Clio ni več dovolj prostoren).
Glede vozičkov za dvojčke - meni osebno so bolj všeč tisti en za drugim sedežek, ne vem na videz se mi zdijo bolj okretni - drugače pa gotovo veliko o vozičkih za dvojčke izveš od mamic, ki dvojčke že imajo. Srečno pri odločitvi za dvojno srečo.
Ne, gotovo ne boste samo na terasi - aktiviraj potem ko boš pri močeh eno babico za najstarejšega otroka in v en voziček, potem 2. otroka v drugi voziček aktiviraj atija ali drugo babico; pa dvojčka v ta tretji vozek - pa gotovo je kakšna kolegica še brez otrok, pa naj si kdaj pa kdaj vzamejo čas in vozičkate.

Močno upam, da boš imela pomoč družine in prijateljev sedaj, ko boš imela malo večjo družinico - vsaj na začetku.