IZVIRNO SPOROČILO: Špela100
Zofy jaz še zdaj ne znam zdownlowdat dol tiste tvoje pesmice.
Sej, le ne bo šlo, ti jih tudi lahko pošljem po pošti, če želiš. Jvi mi naslov na zs, pa jih bom poslala, ko bom šla kaj mimo pošte. Pa prazne DVDje moam tudi kupit, nimam niti enega več.
San, Weeds pa sem pogledala, sedaj sem padla v Heroes

Sem bila tako vesela, da ima 2. sezona le 11 delov, pa sedaj vidim, da je zunaj že 3. sezona in ima kar 23 delov

. Jaz pa se bom mogla počasi začet učit, tako, da ne vem, če bom gledala oz. če se bom k učenju spravila
Lona76, ja bravo za Tilna, da gre že sam na krogce. Kdaj pa je 1. smučal? JAz sem ravno razmišljala kdaj bi našo Julčiko na smučke postavili. Jaz sem 1. smučala, ko sem bila stara 6, samo po moje lahko otročki že prej začnejo, a ne? In seveda tudi bravo Taja za vstajanje
Še to da se pohvalim, da imamo 3 zobeke - ji je prejšnji teden pokukala ven zgornja leva 2-ka, pa sploh nisem opazila kdaj. Sedaj kaže, da bo še desno dobila in bo res smešna v kombinaciji s spodnjima enkicama

No, zgornje enke bojo po oje tudi vsak čas zunaj, ker ima že ful napeto. TAko bo pri nas še pestro, bojo ziher pokukali 4 zobki ven v roku 1 meseca, če ne še prej..
Ok, zdaj pa grem 3. del Losta gledat, nočko!