IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Dan mamice,
joj kakšna težka nedelja je dons. Tit hoče biti non stop, ampak res non stop v naročju
, če ne, joka in hodi za mano in steguje rokice proti meni, da ga dvignem. Ima katera kakšen nasvet, razen to, da ga pač dvignem?
Zdejle je zaspal. Bom videla za koliko časa. Dopoldansko turo je spal manj kot pol ure.
kadar meni anja to počne je ponavadi lačna. Če pa to ni, je pa zaspano lačna

. Greva kao spat, a vresnici se podoji, potem je spet vsa razigrana

.
A res rabite
marelo? Kaj pa vaši vozički ... a niso to eni super-duper makine? Se jih ne da postavit v športni del, al kaj

res ne razumem ... a ste vozičke pospravile, al kako? čmu marela?
NO, te dni ravno bijem izgubljeno bitko z anjo glede
hranjenja v stolčku. Seveda ona bi to počela stoje in jo s tistim pasom ne morem noter zavezat, je kot en maček, se prec ven spalamudi ... še tuhtam, ali se mi bolj splača potrpet in jo občasno v naročju hranit, ali nekako primontirat 5točkovni pas.
Na srečo je obdobje le njenega hranjenja mimo, zdj pusti moji žlici blizu, mora pa obvezno imeti svojo.

Danes si je kar nekaj krat falila ustka, je šla žlica kar v ušesa

Potem se pa še čudi in mene gleda, češ. kaj je zdaj to? Kam si mi usta prešraufala?
Dojenje uspavanje: ko anja učke zapira in vidim, da se ne hrani več, že od nekdaj dobi dudiko. Brez pardona. Pri matiji sem probala to ziza in-out, pa se ni obneslo! Duda zakon!
Malamaja, to intrnetno stran sem gledala, pa je na prvi uč vse ok in lepo ... samo anja ima malo nogico /10cm in je takoj manjši izbor ... sem gledala za 11, x velikosti in jih je malo, pa še od tega slaba ponudba.
Matija pa ni tako kmalu shodil in je imel cicibanove copatke za čeveljčke (takrat nisem mela neta in je svet veliko manjši

, pa tudi toliko centrov nismo imeli v KR! - zdj bojo še Hofer naredli, tako da bomi imeli pa res VSE na enem mestu -aerošoping rullllllls!)
In seveda, zdj pa cicibanke niso več okej ...
Pa samo 4leta razlike, pa je že vse TOLK drugače ...
Še par vprašanj:
Dinki, si dobila podaljšano? Upam, da si ...
Terida:

samo, da ste vsi boljš in da ni erika staknila te gripe

juhu za njene imunalčke !!
Tina: ful si faca, da se ne sekiraš glede službe.

pa da čim prej najdeš novo službo... pa še, da čim prej
M
pride in da boš potem kmalu spet

. Še te 2 meseca imaš čas, pa lahko napravta kašno letošnjo strelkico

.
Zala, mislim da si ti ? za matične celice: nismo jih spravli, mi je pa žal, da jih nismo. (sicer sem enkrat vidla en službeni avto te firme in je bil jako, jako zanemarjen, nastlan ... no, mogoče je bil pa samo ta takšen in so sicer skrbni, kar se teh celic tiče ...)
Js bi sicer tud z veseljem spravila še par svojih sivih celic, za stara leta
Jožiiiiiiiii, iiiii, slikice

! (saj veš koga hvalim, ane

)
Ursi, greš jutri že v službo? Želim ti en lep dan, ki mu naj tistih 8 službenih ur čim prej mine!

Če sem pa falila, pa brez zamere ...
Zofi: če boš uspela še ostale dele pogledat, boš pa res čist LOST

. In obvezno (lepo prosiiiim) mi povej konec (magar na kratko na z.s

). Uno dilerko sem pa včeraj gledala na tvslo in moram priznati, da imam tak odpor do vseh teh mamil in odvisniških scen, da me ni prav nič ganila.
http://www.youtube.com/watch?v=toy0e0FGWyc TERIDA: sem zasledila, da si nekaj ustvarjala ... a je ratalo? Se da dat kakšna fotkica za firbce ...
SAN: kako je mirena, a je že kej boljš ... pa sinova, sta odpasla svoje?
LUCALU: a si že kaj bolje? Pa tai, kaj se luštno igra

. Tunelčki, pa skrivanje ...

Js sem tudi danes probala pri anji nekaj podobnega ... in je tud palilo ... se je zelo smejala. Dinkino varianto bom tudi sprobala ... to zan bit tud zabavno, sploh ker

plenico dol povleče ...
VILMA: pri vas ste pa že odpasli, kajne? Upam, da Julija že kaj bolje spi

?
Pa, Dominik, je spet kakšno pogruntal ...

... tista s sesanjem je svetovna

. Aja, kakšen voziček pa ti uporabljaš, zdaj ko imaš kar 2 nadobudneža?
ŠPELA100 in JAGOGA:
< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 1.2.2009 22:12:34 >