Marita, Urši, Mum a so se naši prav zmenili/e, da imajo ta teden vročino in da so bolani?
Nimam pojma kaj so se tile naši škrati zmenil, sam upam, da so samo zobki in nč druzga, ker si želim da bomo v sredo še tretjo pikico dobil in da bo konc s tem. Danes čez dan spet nima nč vročine, bomo videl kaj bo zvečer.
Sm bla pa ful pridna danes sem že kosilo skuhala in je

pršou domov iz službe na kosilo, tko da takoj ko se Tia zbudi lahko gremo še kakšen sončni žarek ujet

.
Tkole k vas berem, kako ste pridne

kakšna kosila in malce prpravlate svojim

. Men še na misu ni pršlo riževo mleko, pa ovseni kosmiči, pa ajda, pa ne vem kaj še vse naštevate, sej to je sam zato k jst takih stvari ne jem,

pa sploh ne (zanga je zakon dunajski šnicel

).
Kar se pa varstva tiče mam pa srečo, če se temu lahko tako reče, k sreči od sosede mama pazi otroke, in ma glih zdej luft in bo samo našo mela

. Sem bla pa tolk smotana, da tut to ne vem kolk sploh tako varstvo stane

. A mogoče katera od vas ve kakšne cene so??? No in do 2010 bomo v privat varstvu potem pa bomo šli v vrtec, tako so nam svetovali na pediatrični, zaradi njenih pluč, mi je pa kar mal hudo ker ne bo imela tolk stika s svojimi vrstniki in bo pol v vrtec k en vesolček uletela

.
Julija

za tretje cepljenje, z nogico bo pa itak vse ok.
Zdej grem pa še mal TV počekirat, ob tej uri mi to že ni uspelo............ uh nimam pojma kdaj.
Se še oglasim zvečer.
< Sporočilo je popravil mumu -- 29.10.2008 15:11:28 >