O Nčk sem se prav nasmejala...ja res Einstein ni delal ddv-jev sam za naše ddv-je pa moraš pri naši zakonodaji bit skor Einstein. Komlicirajo in komplicirajo.
No kaj sem danes odšibala

, vstala sva ob pol osmih, prižgala računalnik, z maksom odgovorila na maile, dala kuhat tri stvari za maksa, naredila še en ddv

, preklicala par strank, vmes seveda hranila in previjala maksa, kuhala, šla k frizerju, na en sprehod...ja pa nič drugega....skor....
Danes nisem dosti šibala.
Jutri pa si bom privoščila...grem mal v citija zapravljat, kar sem zaslužila ponoči....

madona ...zveni kot, da sem spremljevalka
Ja pa jaz sem tud študentka, me čakata še dva izpita in diploma...imam mal slabo vest, ker bi morala že septembra to naredit, pa mi ni ratalo...ma ja vse pa tudi ne morem, saj nisem ena magic women

.
Katj srečanje bo kar v Postojni,se bomo pa dogovorile po praznikih, pa prijave zbrale, da bomo primeren prostor najdle. Vabljena....
Ja mi smo še v lupinci, pa bo treba kmalu kupit avtosedež, ker se naš ful poti v lupinci in joče skor od začetka do konca.
Margaretka ma kar hudo mi je ko sem brala od Matica in lulčka...ma joj....jaz tudi nekaj po kopanju dol potegnem, sam ne vem če dovolj...če pa je tako majhen tisti fižuletek. Upam, da delam prav, da ne bo potem problemov. Pa kar do krvi ga je ranila...bogica mala....
Ursi2 pripopaj kakšen recept gor, se mi kar sline cedijo ko berem kaj tvoj Luka je.
Upam, da vse malčke z vročino martrajo samo zobki in upam, da čimprej pokukajo ven.