IZVIRNO SPOROČILO: mergetka
Sej ni čudno, da tak joka: dobil je cepivo in še lulčka mu je dr. čist ranila. A vašim tud to delajo? Čist je bil krvav
, pa je rekla, da ga to ne boli... ja, zihr, nje ne... in naj bi jaz zdaj to vsak dan delala
.
Sej do zdaj mu je kožico vsakič mal potegnila, sam nikol do konca, danes pa čist! Men se je najprej zdelo, da joka bolj zaradi cepiva, pol sem ga pa previla in je ful zajokal, ko sem se ga dotaknila. Pa se mi drugače zdi, da kar dobro prenaša bolečino. Ko se, npr. udari z ropotuljico, zajoka, ampak je takoj dobro.
Aja, pa še neki: nismo dali ne krvi ne vode, nobenih rozin ipd.
. Kako je možno, da se posvetovalnice tak razlikujejo? Kot, da sem na drugem kontrinentu!
hmmm, tole za lulčke tudi meni ni jasno. Meni je naša P rekla naj mu kožico malo dol potegnem le pri umivanju. da glavica ven pogleda se začne vlečti dol šele pri enem letu. No, zadnjič pa nam je sestra montirala vrečko za vodo in ko mu je čistila lulčka je rekla a samo toliko mu gre kožica dol?

zdej pa ne vem a naj mu jo bolj dol vlečem ali ne

. Je pa še mene zabolelo to kar si napisala Mergetka, tako da ne verjamem, da Matička ni

.
Zakaj se pa pediatrije tako razlikujejo pa tudi meni ni jasno, sej tko je glede vsega tu pri nas, žal.
nam je na zadnjem pregledu dala in rozine in dve kocki (si je eno celo zbasal v usta in se je P ful vstrašila

, pa ko mu je poslušala srčka jo je ves čas hotel cukati za lase

...sem se mogla skoz zadrževati, da se nisem smejala na ves glas).
oooo
Job, vse najboljše korenjak za
mesecev!
Ursi2, hvala za recepte

.
Jagoga, ful si me nasmejala s tem kako si dobila moža kaj dela

.....je pa zvedav

. jaz ne bi hotela, da moj bere kaj jaz tu gor pišem, no ja sem pa tja lahko, ampak to je moje!....aja pa o lulčkih...2 in 20. letniki
No, berem, da so naši zakladki vsi danes malce bolje spali. Naš Tit je danes bil totalna koma. je zaspal malo pred osmo zvečer in se je prvič zbudil 20 min do 5h

. Pa sem mu dala le dudo in je zaspal še do 6. in takrat sva se tudi prvič dojila

....uf, če bi bila vsaka noč taka

.