IZVIRNO SPOROČILO: jana81
MAJA ZA 6 MESECEV
Še z moje strani vse naj naj.
SS vam pa

za zobke. In kaj ste kuhali? Sicer pa sem tudi jaz danes že dva stroja perila obesila. Pa upam, da boste zdaj zdravi, ker bo še nekaj vremena za kakšne sprehode.
Naty me veseli, da se je stanje pri vas izboljšalo odkar veste vzrok za bruhanje, krče...

Pa tudi jaz vam želim, da vse te alergije pri vas kmalu izzvenijo.
Jana imaš lepo slikco v avatarju

In je Nejc že vstal za sprehod? Naš Gal je danes po dolgem času spet zaspal v vozičku na svežem zraku.
**** jaz bi tuuuuuuuuuudi imela 30 stopinj. Sva se pa z dragim menila, da bomo spomladi morda obiskali vašo deželico. Glede ta rdeče pa - tudi jaz sem jo ob polnem dojenju že dobila pri petih mesecih

Glede tvoje selitve v "tujo" deželo pa res kapo dol za tvoj pogum. Si res občudovanja vredna ženska. Jaz ne vem, če bi bila sposobna za takšen podvig. Glede banane pa - naš Gal jo ima najraje pa mu je tudi ne dajem pogosto, ker ga včasih malce zapre. Tu pa tam mu jo pa le privoščim.
Valentina ob tvoji ponujeni kavi in sladici pa so se mi sline pocedile.
Kasso zaradi nereda doma pa se ne sekiraj. Bo že enkrat tudi to urejeno.
Edinaos lepo, da je tvoja sončica rada v stolčku

Metanje stvari na tla pa pač sodi zraven.
Aja bi vas vprašala še za en nasvet - glede na to, da nas 18. čaka 3.doza cepljenja in gremo od 19.-23. v Čatež, menite, da je bolje, da cepljeneje prestavim? Baje jih ima največ kakšn reakcije ravno po tej 3.dozi