IZVIRNO SPOROČILO: SKORPY
Včeraj imeli mf vse v najlepšem redu težki smo 511g in kar veliki. Dobila sem neke antibjotike in jih morava sedaj oba jemati. Dobili pa bomo
. Moj je zelo vesel saj sva že v naprej pričakovala najprej deklico sedaj pa to veselje. Ime mu bo timotej. Naslednji pregled imam 17.4. in počasi dobim inekcijo ker sem rh negativna. Drugače pa za seznam + 8,5kg
Ojla,
Skorpy! Sem zelo vesela, da je vse OK,
pa tudi za ostale preglede julijk čestitam. Sem se pa mogla oglasit, ker mi je ime za ta malega FUL všeč. Tudi midva sva razmišljala o Timoteju, no, zaenkrat izgleda, da bo malo drugače ...
Spanje: zaspim na hrbtu, potem pa se ponoči obračam bok-hrbet-drug bok. Mi gre že malo na živce, pa občasno slabše spim. Samo glede na to da sem na B, lahko brez problema potegnem, tako da neprespana nisem

Razmišljam o nakupu blazine za dojenje, ki jo punce v nosečnosti uporabljajo pri spanju, sedenju ...
Brcike: mi ni jasno, kako vas lahko otročički zbujajo ponoči

, jaz našega še vedno čutim bolj tako-tako. Prav lahko bi gibe zamenjala s pretakanjem po črevesju, ...
Tašče, mame ... k sreči nimam problemov s tem, da bi mi pametovali. Je pa res, da sem izgleda ena starejših na forumu (zadnjič sem šla malo letnice gledat, sem bila kar malo presenečena), pa že imam nekaj za sabo ... Sicer marsikaj požrem, ampak če je potrebno, se postavim zase.
Tisti seznam za dojenčka mi je bil ful všeč - vse pohvale avtorici!
Lepo

pomlad vam želim (poleti bomo že z

, hehe), pa uživajte vikend!